05 / 05 / 2024

Türkiyenin Geleceğinde ENERJİ Sektörünün Yeri

Türkiyenin Geleceğinde ENERJİ Sektörünün Yeri

Sanayileşme, kentleşme ve nüfus artışı gibi nedenlere bağlı olarak dünyadaki enerji kaynakları hızla tükeniyor. Ülkeler arasında mevcut enerji kaynaklarının kontrolü ve potansiyel kaynakların paylaşımı için anlaşmalar yapılıyor, hatta savaşlar çıkıyor.

Çiftçiler dikkat! Buğday ve arpa üretimi arttı: Yurt içinde buğday, arpa, mısır fiyatları katlandı! Son dakika!

Türkiye'nin buğday üretimi 21,5 milyon tona, arpa üretimi ise 9 milyon tona ulaştı. Yurt içinde buğday, arpa, mısır fiyatları da resmen katlandı. İşte buğday, arpa, mısır 10 Eylül 2023 fiyat listesi...

Ziraat Bankası ile akaryakıt alışverişlerinde kazanın! Akaryakıt alışverişine 75 TL hediye!

Ziraat Bankasından yeni bir kampanya haberi daha geldi. Ziraat Bankası yeni kampanyası kapsamında akaryakıt alışverişinde geçerli banka lira kazanma fırsatı sunuyor. Akaryakıt alımlarını Ziraat Bankası kredi kartını ile yapanlar banka Lira kazanıyor.

Duyduk duymadık demeyin! Arzum Buharlı Ütü alana Seyahat Ütüsü Hediye! İşte 11 Mart 2023 fiyat listesi

Buharlı ütü arayışı içinde olanlar dikkat! Bu hediye kaçmaz! Arzum AR6016 Steampro Plus Buharlı Ütü alan Seyahat Ütüsü Hediye. Peki bu ürün nerede satılıyor? İşte Arzum 11 Mart 2023 fiyat listesi

Arzum Olivya Buharlı Ütü Kaç TL? En uygun fiyata nereden alınır? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerimdeki kırışıklıklar tamamen yok olmuyor diyenler ve ütü arayışı içinde olanlar için Arzum ; Seramik tabanlı ütüsünü tüketicisinin beğenisine sunuyor. Yüksek ütüleme performansı ve kireç oluşumunu önleyen sisteme sahip olan Arzum ütü çokça tercih ediliyor.

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Ford Türkiye’de otomotiv sektöründe bir ilke imza atmaya hazırlanıyor

Ford Türkiye “geleceği bugünden yaşa” söylemi kapsamında otomotiv sektöründe bir ilke imza atarak, Ford Dijital Stüdyo’yu sanal evrene taşıyor. Stüdyo Ford araçların performanslarını deneyimleme imkanı da sunacak.

Yabancı emlakçılar Türklerin peşinde!

Türk şirketlerinin peşine Avrupa’daki satılık markalardan sonra, şimdi de yabancı emlakçılar düştü. Almanya’dan İtalya’ya, İngiltere’den İspanya’ya birçok ülkenin emlakçıları, iflas eden markaların tahliye ettiği dükkanlar için Türk perakendecilerine teklifler götürüyor...

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Millet Bahçeleri ile kentleşmede çığır açıldı!

Millet Bahçeleri kavramının Türkiye’de şehirciliğin geleceğinde bir çığır açtığını ifade eden TOKİ Başkanı Ergün Turan, yatay mimari ile kentleşmede anlayış değişimi yaşanacağını söyledi..

Orge Elektrik Taahhüt, akıllı çözümler üretiyor!

Akıllı ev ve bina kapsamındaki projelerine ağırlık veren Orge Elektrik CEO & Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nevhan Gündüz, "Akıllı ev ve akıllı bina uygulamalarını şirketimizin geleceğinde ve büyümesinde önemli yer tutmasını öngörüyoruz." dedi.

Feyzullah Yetgin: Akıllı Şehirler geleceğin yaşam biçimi olacak!

Halk GYO Genel Müdürü Yetgin, “Türkiye Geleceğini Yeniden Tasarlıyor” ana teması ile bu yıl 16. kez düzenlenen Forum İstanbul 2023 Konferansı’nda akıllı şehir uygulamaları hakkında bilgi verdi. Yetgin, “Akıllı gayrimenkul projeleri doğaya, insana ve yaşam kalitesine değer katıyor” dedi.

Türkiye, Moody’s’e en güzel cevabı dev projelerle verecek!

Türkiyenin notunu 'yatırım yapılabilir' derecenin altına indiren Moody’s’e en güzel yanıt, birbiri ardına gelen dev yatırımlarla verilecek. Hükümet, ekim ayıyla birlikte peş peşe ihale, temel atma ve dev proje açılışlarına başlayacak.

Söke Karacahayıt Gölet'inde sona gelindi!

AYDIN'ın Söke'dekii 3 bin 500 dönüm arazide yapımı süren, tamamlandığında Türkiye'nin sulama amaçlı kullanılacak en büyük göletlerinden birisi olacak olan Karacahayıt Gölet'inde sona gelindi.

Türkiyenin Geleceğinde ENERJİ Sektörünün Yeri Haberi

Türkiyenin Geleceğinde ENERJİ Sektörünün Yeri

Sanayileşme, kentleşme ve nüfus artışı gibi nedenlere bağlı olarak dünyadaki enerji kaynakları hızla tükeniyor. Ülkeler arasında mevcut enerji kaynaklarının kontrolü ve potansiyel kaynakların paylaşımı için anlaşmalar yapılıyor, hatta savaşlar çıkıyor. Son yıllarda enerji yatırımlarında atağa geçen Türkiye, enerjide lider ülkelerden biri olmak istiyor. Büyük Kulüp Genç Girişimciler Komitesi’nin düzenlediği “Türkiye’nin Geleceğinde ENERJİ Sektörünün Yeri” Zirvesinde, enerji sektörüne getirdikleri çözüm ve yeniliklerle fark yaratan isimler buluştu. Zirvenin konuşmacıları arasında bulunan Teksan Jeneratör Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler, sürdürülebilir yaşamın vazgeçilmez unsurlarından olan enerji için acil çözümlere ihtiyaç duyulduğunu belirtti.


Enerji Zirvesi’nde yaptığı konuşmada Türkiye ve dünyada kişi başına düşen enerji tüketimi ve ihtiyacına yönelik istatistikleri paylaşan Teksan Jeneratör Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler,...