01 / 05 / 2024

Türkiyenin ilk engelli projesi

Türkiyenin ilk engelli projesi

Türkiye’nin ilk engelli projesi Fortuna Resort, Alanya’nın Demirtaş Mahallesinde inşa edilmekte olup 6 bloktan oluşan ilk etabı hayata geçti. Projenin Türkiye’de satış ve pazarlamasını ise Keller Williams Cadde Bölge Müdürlüğü gerçekleştirecek.

Peugeot açıkladı! Peugeot satışlarında Türkiye ilk 10'a girdi!

Peugeot 2023'te dünya çapında satışlarını 1.1 milyona çıkardığını duyurdu. Yapılan açıklamada Türkiye, satılan araç sayısı bakımından ilk 10'da yer aldığı kaydedildi. 

Oyun yatırımında Türkiye ilk sırada!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nin hazırladığı "Video Oyun Endüstrisi" raporunda, Türk oyun girişimlerine 2022’nin ilk 6 ayında yapılan yatırımların tutarı 333 milyon doları buldu. Türkiye'yi 158 milyon dolarla İngiltere, 60 milyon dolarla Norveç, 53 milyon dolarla Finlandiya izledi.

Türkiye ekonomisi 2023'ün ilk çeyreğinde yüzde 4 büyüdü! TÜİK rakamları tek tek açıkladı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından, bu yılın ilk çeyreğine ilişkin Türkiye ekonomisi büyüme rakamı açıklandı. Peki Türkiye ilk çeyrekte yüzde kaç büyüdü? İşte o rakamlar...

Türkiye ilk 3 ayda en çok hangi ülkelere ihracat yaptı?

Türkiye İhracatçılar Meclisi, (TİM) Türkiye’nin en çok ihracat yaptığı ülkeleri listeledi. Elde edilen bilgiler kapsamında, Türkiye'nin ilk çeyrekte ülkeler bazında yaptığı ihracat 54.3 milyar dolara çıkarken, en fazla dış satım 4.9 milyar dolarla Almanya'ya gerçekleştirildi.

Türiye'den altın rekoru! Altın alımlarında Türkiye ilk sırada

Merkez bankalarının altın alımları 2022 yılı içinde 9 ayda 673 tonla 55 yılın zirvesini gördü. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, bu dönemde 94,7 tonluk alımla ilk sırada yer alıyor.

Avrupalılar kış için ülkeleri terk ediyor! Türkiye ilk tercihleri olacak!

Rusya ve Avrupa arasında yaşanan kriz nedeniyle artan enerji fiyatları Avrupalıları kış turizmine itiyor… Türkiye’nin Avrupalılar için ilk tercih olması bekleniyor.

Türkiye ilk milli sondajında tarihindeki en büyük doğal gaz keşfini yaptı!

Türkiye, Karadeniz'de gerçekleştirdiği ilk milli sondajında 320 milyar metreküp doğal gaz keşfetti.

Türkiye İhracat Merkezi ilk yurt dışı ofisini KKTC’de açtı!

TİM ilk yurt dışı ofisini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) açtı. KTSO Başkanı Candan Avunduk, TİM’in, KKTC ihracatının artırılması açısından da büyük bir milat ve şans olacağını düşünüyoruz” dedi...

İdlib’de engelli ve yetimler için 100 konut inşa ediliyor!

Suriye’nin kuzeyinde 30-40 kilometre derinlikte güvenli bölge kurup mülteciler için kalıcı konutlar hayata geçirmeyi teklif eden Türkiye, ilk adımı ‘çatışmasızlık bölgesi’ İdlib’de attı. İdlib’de engelli ve yetimler için yapımına başlanan 100 konut 6 ay sonra sahiplerine teslim edilecek.

Mimar adaylarından İzmir Engelli Farkındalık Merkezi'ne ziyaret!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Türkiye'nin ilk Engelli Farkındalık Merkezi, Mimarlık Fakültesi öğrencilerini ağırladı.

İzmir Engelli Farkındalık Merkezi açıldı!

Türkiye'nin ilk Engelli Farkındalık Merkezi, Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir'de açıldı. Engellilerin yaşamındaki zorlukların deneyerek anlanması ve empati kurulmasını hedefleyen merkezin ilk ziyaretçisi Başkan Aziz Kocaoğlu oldu.

Keçiören Belediyesi Engelsiz Park projesini hizmete açtı!

Keçiören Belediyesi'nin hizmete açtığı Engelsiz Park, engelli çocuklar ile diğer çocukların birlikte oyun oynamalarını sağlayarak engelleri ortadan kaldırdı.

Torbalı Türkmen Ortaokulu'nun inşaatı tamamlandı!

30 bin metreküp molozun temizlendiği eski dere yatağına modern okul binası olarak kazandırılan Türkmen ilk ve ortaokulu Eylül ayında eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte faaliyete girecek.

Türkiyenin ilk engelli projesi Haberi

Türkiyenin ilk engelli projesi

İnşaat sektöründe ileri teknoloji ve konfora sahip, çağdaş mimari projeleriyle ömür boyu üst kalite hizmet sunan Taya İnşaat, Alanya’nın şehir merkezine 17 km uzaklıkta konumlandırılan Türkiye’nin ilk yüzde 100 engelsiz Fortuna Resort projesini hayata geçirdi. 30 bin 941 m2 alan üzerinde inşa edilen 12 bloktan oluşan projenin Türkiye’de tüm gayrimenkul satış işlemlerini ise hizmet vermeye başladığı günden bu yana başarılı işlere imza atan Keller Williams Cadde Bölge Müdürlüğü gerçekleştirecek.


Alman mimar, mühendis ve kontrolörleri işbirliği ile son derece sağlam ve güvenilir metotlarla inşa edilen Fortuna Resort projesinin 5 yıldızlı otel konforunda aranılan her türlü olanağa sahip olduğunun altını çizen Keller Williams Cadde Bölge Müdürlüğü Danışmanı Filiz Dede; “İsmini Antik çağlarda insanların kentlerini koruduklarına inandıkları tanrıça Fortuna’dan alan proje yerli ve...