05 / 05 / 2024

Türkler Semt Polikliniği nerede

Türkler Semt Polikliniği nerede

Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne bağlı Türkler Semt Polikliniği, 4 diş hekimi ve 5 yardımcı personel ile hastalara ağız ve diş sağlığı hizmeti vermeye başladı.

Yunanistan’da  250 bin Euro’ya yatırım yapmak isteyen Türkler için son 6 ay

Yunanistan Golden Visa programında değişiklik yaparak, 250 bin Euro’luk alt limini yükseltti. Türkler için fırsatların hala devam ettiğini söyleyen,  77A Real Estate Athens’in kurucu ortağı Deniz Sevgür Siourounis, Yunanistan’da yatırım yapacakların bilmesi gerekenleri anlattı.

ABD'den ev almak isteyenler dikkat! Türkler en çok nereyi tercih ediyor?

Mortgage Uzmanı Tunçtan Ayan ve Emlak Danışmanı Sophia Furtun, Amerika Birleşik Devletleri’nde konut almak isteyenler için önemli tüyolar verdi. Peki ABD'den ev nasıl ev alınır? Türkler en çok nereyi tercih ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Dolarla kira iştah kabarttı: Türkler konut yatırımı için rotayı ABD'ye çevirdi!

Türk yatırımcılar dolarla kira almak için konut yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı. Türkler konut yatırımında özellikle Miami ve Baltimore başta olmak üzere rotayı Amerika'ya çevirdi. İşte detaylar...

Almanya 60 bin yeni personel alacak! Vize kolaylığıyla Türkler de gidebilecek!

Almanya nitelikli göç kanununu henüz çıkarmadı fakat acil ihtiyaç olarak 60 bin kalorifer ve su tesisatçısı istihdam edecek. Bu kapsamda, söz konusu alanlarda meslek eğitimi almış olan Türkler, iş kabulü alırsa kolay vize ile Almanya’ya giderek çalışabilecek.

Oxford Economics raporu ilginç gerçeği ortaya çıkardı! Türkler youtube’u bilgilenmek için kullanıyor!

Son yıllarda en sevilen platformların başında gelen youtube’da, haber izlemekten, dizileri ve programları takip etmeye, klip izlemekten yemek tarifi almaya, herkesin ilgisine göre bir video bulduğu bir platform haline geldi. Özelikle Türkiye’den eklenen içeriklerde, alanına göre farklılaşan hem sa

Türk müteahhitler için Kanada fırsatı!

Türkiye ile Kanada arası ticari ilişkiler her geçen gün güçlenmeye devam ediyor. İnşaattan gıdaya, tekstilden yazılıma birçok sektörde Türkler için büyük potansiyel bulunuyor...

Türkler'in yüzde 44'ü aşırı kalabalık evler yaşıyor!

Türkler'in neredeyse yarısının aşırı kalabalık evlerde yaşadığı ortaya çıktı. Verilere göre, hanede yaşayan kişi sayısı yeterli seviyede değil.

Karmod'dan Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne koronavirüs polikliniği!

Karmod Prefabrik, İstanbul'da yer alan Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeni tip koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

Karmod, Paris’teki hastaneye 1 günde koronavirüs polikliniği kurdu!

Türk firması Karmod, Paris’te bulunan bir devlet hastanesinin bahçesine bir gün içerisinde koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

Türkler Karadağ'da yıllık bin adet konut alıyor!

Karadağ Türk İşadamları Derneği Kurucu Başkanı İsmail Oğuz Güvenç, 2015 yılı sonunda 8 olan Türklerin Karadağ'da kurduğu firma sayısının 2019 sonu itibarıyla 4 bini aştığını dile getirerek, "Türkler yıllık bin adet konut alıyor" dedi...

Gölcük Necati Çelik Semt Polikliniği'nin yıkım ihalesine 12 teklif!

Gölcük Necati Çelik Merkez Semt Polikliniği ve Verem Savaş Dispanser binasının yıkımı ve enkazının taşınması için düzenlenen ihaleye 14 firma teklif verdi.

Türkler Koh Rong Adası’nın yeni sahibi oldu!

Türkler, Kamboçya’daki Koh Rong Adası’nın yeni sahibi oldu. Bölgede ulaşımdan işletmelere kadar her şeyle Türkler ilgilendi. 7 bin 900 kilometre uzaklıkta bulunan yer ‘Türk adası’ olarak biliniyor.

İnşaat sektörü ikinci kez Avrupalı Türkler'le buluşacak!

Ekimde Türk firmaları Avrupa seferine çıkaran Sabah’ın emlak buluşmalarının Stuttgart ayağı için geri sayım başladı. Dev projeler 1-2 Aralık’ta Avrupalı Türkler’e görücüye çıkacak.

Türkler Semt Polikliniği nerede Haberi

Türkler Semt Polikliniği nerede

ANTALYA Kamu Hastaneleri Birliği bünyesinde kurulan Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne bağlı Türkler Semt Polikliniği hizmete başladı.


Türkler Semt Polikliniği, 4 diş hekimi ve 5 yardımcı personel ile hastalara ağız ve diş sağlığı hizmeti vermeye başladı. Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Ali Kurşun, semt polikliniğinin Konaklı, Payallar, Türkler, Güzelbağ, Avsallar, İncekum, Okurcalar mahallerinin yanı sıra Gündoğmuş İlçesi ve mahallelerindeki hastalara da hizmet verdiğini söyledi. 


Diş çekimi, dolgu, diş taşı temizliği, kanal tedavisi, sabit ve hareketli protezler ile fissür ve yerel flor uygulamasının yapıldığı semt polikliniğindeki sağlık hizmetlerinden faydalanmak isteyen hasta ve hasta yakınlarına çağrıda bulunan Ali Kurşun, Sağlık Bakanlığı Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) Alo 182 çağrı merkezi veya www.mhrs.gov.tr adreslerinden randevu alabileceğini kaydetti. Başhekim Kurşun, hastaların bu...