19 / 07 / 2024

türklerin rusyadaki inşaatları

türklerin rusyadaki inşaatları

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Türk-Rus İş Konseyi Başkanı Erman Ilıcak, Rusyanın kendilerini en iyi ifade ettikleri ülke olduğunu belirterek, "Bugün bir Türk şirketi olarak dünya genelinde en hızlı büyüyebileceğiniz ülke Rusyadır" diye konuşt

Ev sahibi olan Türklerin sayısı düşüyor, yabancıya konut satışı artıyor!

Temmuz ayında kiralarda uygulanan yüzde 25 zam sınırlamasının kaldırılması halinde konut krizinin daha da derinleşmesi bekleniyor. Türklerin yıllar içinde ve sahipliği oranı düşerken, yabancıya konut satışı kat kat arttı. Peki konut krizinin bir nedeni de, vatandaşlık için yapılan satışlar mı?

Türk inşaat devi iflas bayrağını çekti: İnşaatlar yarım kaldı!

Bursa’da ve yurt dışında inşaat faaliyetlerine devam eden Türk şirketi Taham İnşaat iflas bayrağını çekti. 33 senelik uluslararası deneyime sahip olan firmanın İflas etmesi ile birlikte yaptığı inşaatlar da resmen yarım kaldı.

Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatları yüzde 28 düştü! 

Almanya'da konut inşaat ruhsatları, ocak-ağustos ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 28 geriledi. Yükselen faiz oranları nedeniyle konut inşaat ruhsatlarının azaldığı belirtildi. Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatların yüzde 28 düştü. 

İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehri etkiledi. İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Esenyurt'ta yarım kalan inşaatlar ile ilgili karar çıktı!

İstanbul Esenyurt'ta müteahhitler tarafından yarım bırakılan projeleri tamamlamak isteyen Esenyurt Belediyesi geçtiğimiz günlerde inşaatların tamamlanması için meclise teklif götürmüştü. Teklif ile ilgili komisyondan ret kararı çıktı. 

Çaykur'un çay fabrikası için tünel inşaatları tamamlanıyor!

Çaykur’un İkizdere ilçesinde yapılması planlanan çay fabrikası için tünel inşaatları 1,5 ay içerisinde tamamlanacak. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, proje alanında incelemelerde bulundu. 

Mevlüt Çavuşoğlu: Konut inşaatlarında Türk firmalarını öneririm!

Hırvatistan Dışişleri Bakanı Radman'la ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bakan Radman'a konut inşaatların Türk firmalarını önerdiğini dile getirdi.

İstanbul'daki duran metro inşaatları için nasıl kredi alındı?

Gazeteci Fatih Altaylı İstanbul'da duran metro inşaatlarının devam etmesi için alınan kredi meselesini tüm boyutları ile aktardı..

Sinop'ta imar planı iptal edildi! Tüm inşaatlar durdu!

Sinop Belediyesi'nce hazırlanan ve mecliste kabul edilip, onaylanan, kentin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planları iptal edildi. Bölgede tüm inşaatlar durduruldu.

Milyonluk millet bahçelerinin inşaatları başladı!

Türkiye'nin birçok noktasına açılması planlanan millet bahçeleri için yapılan ihalelerde imzalar atılmaya başlandı. Milyonluk millet bahçelerinin inşaatları yakında başlayacak.

Sosyal merkez inşaatları için 60 milyon liralık bütçe!

Hükümet, projelerin yanı sıra sosyal hayata da destek veriyor. Çocuklar, gençler, yaşlılar ve engellilerin hayatını kolaylaştırmak için inşa edilecek projelere bu yıl 60 milyon liralık bütçe ayırdı.

Irak'ta hastane inşaatları yeniden başlayacak!

Irak Sağlık Bakanı Ala el-Alvan, durdurulan hastane inşaatlarının yeniden başlaması için gerekli bütçenin ayrıldığını söyledi...

Esenyurt'taki tüm inşaatlar 1 Aralık’a kadar bitmiş olacak!

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ilçede şu anda belediye olarak 30-35 şantiyede inşaatların sürdürdüklerini söyleyerek. "2018 yılı 1 Aralık itibarıyla bir iki okul ve cami hariç devam eden tüm inşaatlar bitecek." dedi.

türklerin rusyadaki inşaatları Haberi

türklerin rusyadaki inşaatları

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Türk-Rus İş Konseyi Başkanı Erman Ilıcak, Rusyanın kendilerini en iyi ifade ettikleri ülke olduğunu belirterek, "Bugün bir Türk şirketi olarak dünya genelinde en hızlı büyüyebileceğiniz ülke Rusyadır" diye konuştu.

Türk-Rus ve Rus-Türk İş konseyi 15inci toplantısı için Moskovaya gelen Ilıcak gazetecilere yaptığı açıklamada, Rusyanın 15 yıldır hedeflediği Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) üyeliğini sonunda başardığını belirterek, "DTÖye istediği şartlar altında üye olmayı başardı. Uzun pazarlıklar sonucu oldu bu. Artık tüm ülkelerde etkin olan kurallar burada da olacak. Bunun da ticaretimizi iyi yönde etkileyeceğini ümit ediyorum" dedi.

Rusyayı kendilerini en iyi ifade ettikleri ülke olarak gördüklerini söyleyen Ilıcak, "Bugün dünya ülkelerinde Türk şirketi olarak en hızlı büyüyebileceğimiz ülke Rusyadır. Başta perakende pazarı olmak üzere Rusya bize bir çok imkanlar sunmakta. İnşaat sektöründe Türk irketleri Çin ya...