14 / 05 / 2024

Türkşeker 7 ilde 9 taşınmaz satıyor

Türkşeker 7 ilde 9 taşınmaz satıyor

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Bitlis, Edirne, Erzurum ve Iğdır'daki Türkşeker AŞ'ye ait taşınmazların satışı gerçekleştirilecek.

BİM'de çılgın indirim! Kumtel cam ankastre set 7.299 TL! Türk Kahvesi Makinesi 1.299 TL! Bu hafta BİM'de neler var?

BİM 3 Mayıs-10 Mayıs aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Fırsat ürünlerin listesi belli oldu. BİM'de bu hafta Kumtel cam ankastre set 7.299 TL ve Türk Kahvesi Makinesi 1.299 TL'den satılacak. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu 3 Mayıs 204...

Fatih Altaylı'dan yabancıya konut satışı tepkisi: Parayı verenin 7 sülalesi Türk vatandaşı oluyor!

Fatih Altaylı, katıldığı bir yayında yabancıya konut satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve "250 bin dolar verenin 7 sülalesi Türk vatandaşı oluyor" dedi. Peki yabancıya konut satışı ile ilgili vatandaşlar neler söyledi? 

Türkşeker duyurdu! Türkşeker'den personel alımı açıklaması...

Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Türkşeker, 214 sözleşmeli personel istihdam edeceğini açıkladı. Yapılan açıklamada Türkşeker, 214 sözleşmeli personel alacağını bildirdi.

Türkşeker 115 sürekli işçi alımı başvuruları 6 Kasım'da başlıyor! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek amacıyla farklı branşlarda işçi alınacağını duyurdu. İşte detaylar...

Türkşeker açıkladı, üretim ülke ihtiyacını karşılayacak oranda

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) Genel Müdürü Muhiddin Şahin, Türkiye'de senelik olarak toplanda 3 milyon ton şeker tüketildiğini kaydederek, "Bu yıl ülkemizin ihtiyacından bir miktar daha çok üretimimiz mevcut. Türkşeker olarak yıllık 1 milyon 100 bin ton şeker üretiyoruz." diye konuştu.

Türkçimento açıkladı: Çimento sektöründe üretim yüzde 7,7, satış ise yüzde 14,4 arttı!

Çimento sektörünün öndeliğini üstlenen TÜRKÇİMENTO, bu yılın ilk yarısına dair üretim ve satış rakamlarını açıkladı. Bu kapsamda, çimento üretimi geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 7,7 artarak 36,7 milyon tona yükseldi. İç satışları ise yüzde 14,4 arttı.

Türkşeker fabrikalarına 613 geçici işçi alınacak! Bu tarihleri aman kaçırmayın! Tek tek açıklandı! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmesi amacıyla farklı branşlarda toplam 613 geçici işçi alınacağını duyurdu. Peki başvurular ne zaman?

Türk Hava Yolları (THY) ağustosta 8,7 milyon yolcu taşıdı

Türk Hava Yolları (THY), Ağustos ayında 8,7 milyon yolcu taşıyarak geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 11 artış kaydetti. THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamaya göre, dış hatlarda doluluk oranı yüzde 85,4 iken iç hatlarda yüzde 92,7 olarak gerçekleşti. İşte detaylar....

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. 3 ayda üçüncü kez zam geldi

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. Evet yanlış duymadınız. Türk milletinin vazgeçemeyeceği bir ürüne yönelik büyük bir zam geldi.

Türk Telekom tam 21 ilde çok sayıda personel alacak! Açık kadrolar bir bir belli oldu!

Türk Telekom, tam 21 ilde personel alımı yapacağını duyurdu. Türk Telekom firmasının çağrı merkezi şirketi olan AssisTT, Türkiye genelinde personel alımı yapacağını açıkladı. Bu kapsamda, açık kadrolar ve başvuru detayları tek tek belli oldu.

Türkiye Şeker Fabrikası'na 1000 işçi alımı yapılacak! Elinizi çabuk tutun başvurular başladı!

TÜRKŞEKER (Türkiye Şeker Fabrikası) 1000 geçici işçi alacağını duyurdu. Peki,  TÜRKŞEKER bin işçi alımı başvuru şartları ve tarihi belli oldu mu? İşte TÜRKŞEKER personel alımına ilişkin tüm detaylar...

Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! TÜRKŞEKER 1.000 işçi alacak! Başvurular 2 gün sonra başlıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre TÜRKŞEKER AŞ fabrikalarına 1000 kişilik işçi alımı yapacak. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. TÜRKŞEKER işçi alımı başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Türk-İş açıkladı! Yoksulluk sınırı 25 bin lirayı bile aştı

Türk-İş tarafından hazırlanan Açlık ve Yoksulluk Sınırı 2022 yılının Kasım ayında yapılan araştırmada şu sonuca ulaşıldı. Açlık sınırı 7 bin 785 TL olurken yoksulluk sınırı da 25 bin 365 TL oldu. Böylece açlık sınırı asgari ücreti 2 bin 285 TL aştı.

Türkşeker 7 ilde 9 taşınmaz satıyor Haberi

Türkşeker 7 ilde 9 taşınmaz satıyor

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Bitlis, Edirne, Erzurum ve Iğdır'daki Türkşeker AŞ'ye ait taşınmazların satışı gerçekleştirilecek. 


Taşınmazlar, üzerinde bulunan varlıklar ile birlikte belirtilen parsel grupları halinde satış yöntemi ve pazarlık usulüyle ihale edilecek. 


Geçici teminat bedeli 20 bin ile 250 bin lira arasında değişen ihaleler için teklif verme süresi 26 Mayısta sona...