02 / 05 / 2024

türkşeker gayrimenkul satışı

türkşeker gayrimenkul satışı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, TÜRKŞEKER'in Yozgat'ta yer alan gayrimenkullerini sattı.

Türkşeker'in 7 ilde 25 arsası satışa çıkarıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Türkşeker'e ait 7 ildeki toplam 25 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. İhaleye katılım için geçici teminat bedeli, 15 bin TL ile 250 bin TL arasında değişiyor..

Türkiye Şeker Fabrikası’na ait taşınmaz 58 milyon 500 bin TL'ye satıldı!

Bugünkü 32487 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Bursa Karacabey'de yer alan Türkiye Şeker Fabrikası'na ait taşınmaz 58 milyon 500 bin Türk Lirası'na satıldı.

Türkşeker duyurdu! Türkşeker'den personel alımı açıklaması...

Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Türkşeker, 214 sözleşmeli personel istihdam edeceğini açıkladı. Yapılan açıklamada Türkşeker, 214 sözleşmeli personel alacağını bildirdi.

Türkşeker 115 sürekli işçi alımı başvuruları 6 Kasım'da başlıyor! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek amacıyla farklı branşlarda işçi alınacağını duyurdu. İşte detaylar...

Yabancıya gayrimenkul satışında ipin ucu kaçtı, düzenleme şart!

Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, yapancılara gayrimenkul satışına ilişkin açıklama yaptı. Bu kapsamda Gürcafer, emlak satarken ipin ucunun kaçtığını ve düzenleme yapılması gerektiğini belirtti.

Türkşeker açıkladı, üretim ülke ihtiyacını karşılayacak oranda

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) Genel Müdürü Muhiddin Şahin, Türkiye'de senelik olarak toplanda 3 milyon ton şeker tüketildiğini kaydederek, "Bu yıl ülkemizin ihtiyacından bir miktar daha çok üretimimiz mevcut. Türkşeker olarak yıllık 1 milyon 100 bin ton şeker üretiyoruz." diye konuştu.

Türkşeker fabrikalarına 613 geçici işçi alınacak! Bu tarihleri aman kaçırmayın! Tek tek açıklandı! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmesi amacıyla farklı branşlarda toplam 613 geçici işçi alınacağını duyurdu. Peki başvurular ne zaman?

Türkiye Şeker Fabrikası'na 1000 işçi alımı yapılacak! Elinizi çabuk tutun başvurular başladı!

TÜRKŞEKER (Türkiye Şeker Fabrikası) 1000 geçici işçi alacağını duyurdu. Peki,  TÜRKŞEKER bin işçi alımı başvuru şartları ve tarihi belli oldu mu? İşte TÜRKŞEKER personel alımına ilişkin tüm detaylar...

Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! TÜRKŞEKER 1.000 işçi alacak! Başvurular 2 gün sonra başlıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre TÜRKŞEKER AŞ fabrikalarına 1000 kişilik işçi alımı yapacak. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. TÜRKŞEKER işçi alımı başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Türkiye'de geçen ay 208 binden fazla gayrimenkul satışı yapıldı! Tapu harcı geliri şaşırttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de geçen ay 208 binin üzerindeki gayrimenkul satış işleminden 3 milyar 669 milyon 976 bin Türk Lirası tapu harcı geliri elde edildi.

22 ülkeye satılan Türk somonu 50 milyon dolara ulaştı!

Türkiye'den 2023 ocak ve mart döneminde başta Rusya Federasyonu olmak üzere 22 ülkeye yapılan Türk somonu dış satımı, yüzde 77 artışla 44,9 milyon dolar olarak gerçekleşti.

Türk Ticaret Bankası satışa çıkıyor!

TMSF, Türk Ticaret Bankası'nın yüzde 98,49 oranındaki payını 380 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkardığını duyurdu. İşte detaylar...

Türkşeker’den şekere yüzde 8 zam! 1 kilo şeker ne kadar oldu?

A’dan z’ye zam haberleri gelmeye devam ederken bu kez de bir zam haberi şekerden geldi. Türkşeker, şeker fiyatlarına yüzde 8şeklinde zam yapıldığını açıkladı. İşte detaylar…

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye'den gayrimenkul alma yarışında! 

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye’de gayrimenkul satın alıyor. Arap televizyon kanallarında 400 bin dolarlık konutlarla T.C. vatandaşlığı satışı yapılıyor. İşte ayrıntılar...

türkşeker gayrimenkul satışı Haberi

türkşeker gayrimenkul satışı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Türkiye Şeker Fabrikaları'na ait olan Yozgat'taki bazı gayrimenkullerin  özelleştirme ihalelerini gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ÖİB'ye ait özelleştirme kararları bugünkü 31492 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, TÜRKŞEKER adına kayıtlı, Yozgat ilinin Yerköy ilçesi, Kömüşören köyünde yer alan 21 bin 765,59 metrekare yüz ölçüme sahip taşınmaz ve üzerinde yer alanların "satış" yöntemiyle gerçekleştirilen ihalesi sonucu, 290 bin Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Osman Köksal'a satışı için karar verildi.

Yine şirketin Karacaşar Mahallesi'nde yer alan 757 metrekare yüz ölçüme sahip gayrimenkulünün üzerinde yer alan yapılarla "satış" şekliyle yapılan ihalesi sonucu, 410 bin Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi sunan Necip Tamer'e satışına karar verildi.

Detaylar için