02 / 05 / 2024

Türkşekerin taşınmazları

Türkşekerin taşınmazları

Özelleştirme İdaresi Başkanlığının Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Bitlis, Edirne, Erzurum ve Iğdır'daki Türkşeker AŞ'ye ait taşınmazların satışı gerçekleştirilecek.

ŞOK'ta büyük fırsat! Türk Kahvesi makinesi 799 TL! ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel ürünler kataloğu 

ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel kampanya kataloğu yayınlandı. ŞOK'ta bu hafta 17 Ocak ile 24 Ocak 2024 tarihleri arasında Esse Kahvematik Türk Kahvesi Makinesi 799 TL'den satılıyor. İşte  ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel ürünler kataloğu.

Türk Müteahhitlerin 2024 hedefi 50 milyar dolar için 'Kalkınma Yolu Projesi' büyük önem taşıyor...

Basra Körfezi'nden Türkiye'ye kara ve demir yolu ağıyla ulaşacak Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan TMB Başkanı Erdal Eren, söz konusu projenin Türk müteahhitler için büyük önem taşıdığını belirtti.

Bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı Resmi Gazete'de yayımlandı!

Türkiye'nin çeşitli kentlerindeki bazı taşınmazların, bu illerde gerçekleştirilecek yatırımlarımlarından dolayı acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Sayıştay raporlarında ortaya çıktı: Gayrimenkul zengini SGK'nın elindeki taşınmazların değeri 2 milyar lirayı aştı!

Sayıştay’ın 2022 raporları, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) gayrimenkul zenginliğini göz önüne serdi. SGK'nın elinde olan taşınmazların değeri 2 milyar lirayı aştı. İşte detaylar...

Türk Hava Yolları (THY) ağustosta 8,7 milyon yolcu taşıdı

Türk Hava Yolları (THY), Ağustos ayında 8,7 milyon yolcu taşıyarak geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 11 artış kaydetti. THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamaya göre, dış hatlarda doluluk oranı yüzde 85,4 iken iç hatlarda yüzde 92,7 olarak gerçekleşti. İşte detaylar....

Mahmut Asmalı: ‘Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacağız’

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, düzenlenen MÜSİAD Tiflis 1’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuştu. Asmalı, Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacaklarına inandığını ifade etti.

Kuveyt Türk emekli maaşını taşıyanlara 8 bin liraya varan promosyon ödeyecek!

Emekli maaşlarında promosyon yarışı devam ediyor. En son açıklama Kuveyt Türk’ten geldi. Banka maaşını Kuveyt Türk’e taşıyan yeni emeklilere herhangi bir koşul aramadan 8 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

Türk Hava Yolları’na hizmet veren taşeron şirket çalışanlarına kadro müjdesi!

Türk Hava Yolları’na iş yapan şirketlerde çalışan personele kadro müjdesi geldi. THY Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr Ahmet Bolat, taşeron şirketlerde çalışan personelin kadroya alınacağı duyurdu.

Gayrimenkul alımıyla Türk vatandaşlığı kazanmada usulsüzlük iddiası! Meclis gündemine taşındı! 

CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, taşınmaz edinimi yoluyla Türk vatandaşlığı kazanmada usulsüzlük yapıldığı iddiası ile ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

Türk müteahhitler Mart'ta 36 projede 2 milyon dolarlık iş üstlendi! 

Türk müteahhitlerin işleri Mart ayıyla beraber açıldı. Ticaret Bakanlığı'nca duyurulan resmi verilere göre; Türk müteahhitlerin Mart'ta 36 projede 2 milyon dolarlık iş üstlendi.

Türk Hava Kurumu'nun taşınmazlarının akıbeti mecliste!

Türk Hava Kurumuna ait taşınır ve taşınmazları meclis gündemine taşındı. CHP'li Alpay Antmen, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı. 

Hazine taşınmazlarının satışıyla ilgili araştırma önergesi verildi!

Hazine taşınmazlarının satışı, alıcılarının kimler olduğu ve elde edilen gelirin harcandığı alanların araştırılması amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.  

Türkşekerin taşınmazları Haberi

Türkşekerin taşınmazları

Türkşeker AŞ'nin 7 şehirdeki 9 taşınmazı satılacak.


Özelleştirme İdaresi Başkanlığının Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Bitlis, Edirne, Erzurum ve Iğdır'daki Türkşeker AŞ'ye ait taşınmazların satışı gerçekleştirilecek.


Taşınmazlar, üzerinde bulunan varlıklar ile birlikte belirtilen parsel grupları halinde satış yöntemi ve pazarlık usulüyle ihale edilecek.


Geçici teminat bedeli 20 bin ile 250 bin lira arasında değişen ihaleler için teklif verme süresi 26 Mayısta sona...