16 / 05 / 2024

Turkuaz Seramiğin pazar payı

Turkuaz Seramiğin pazar payı

Kayseri'de Avrupa'nın en büyük vitrifiye üretim tesisini hayata geçirdiklerini belirten Turkuaz Seramik'in patronu Özkaya, "% 13 olan pazar payımızı 18'e çıkaracağız" dedi

Tesla 1 milyondan fazla aracını geri çağırıyor! Peki ama neden?

Tesla, Çin pazarında yer alan 1,1 milyon aracını yazılımsal bir hatadan dolayı piyasadan toplayacağını duyurdu. İşte detaylar...

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

AVM'ler için pazar günü tartışması: İstihdam kaybına sebep olur!

Küçük işletmeler, alışveriş merkezleri ve zincir mağazaların pandemiden sonra da pazar günü kapalı kalması için harekete geçti. Perakende yasa taslağına bu maddenin girmesini isteyen işletmeler, Avrupa’yı örnek gösteriyor. AVM yönetimleri de "İstihdam kaybına neden olur" diyor.

Turkuaz Projelendirme İnşaat Elektrik ve Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz Projelendirme İnşaat Elektrik ve Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Florya'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Arslan ve Mehmet Burak Üçkardeş tarafından kuruldu. 

Olgar Grubu spor mağazalarıyla yurt dışına açılacak!

Halen Türkiye'de 45 ve yurt dışında iki adet SPX mağazası bulunan Olgar Şirketler Grubu, önümüzdeki dönemde yurtdışında daha fazla büyümeyi planlıyor. Şirket, Romanya, Bosna Hersek, Sırbistan ve Makedonya'da mağaza açmak için pazar araştırması yapıyor...

Turkuaz Yerbilimleri İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz Yerbilimleri İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Alper Yücel ve Murat Albayrak ortaklığıyla kuruldu. 

Rize için acele kamulaştırma kararı!

Rize'deki bazı taşınmazlar için Pazar Caddesi Bağlantı Yolu kapsamında kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Turkuaz Btc İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz Btc İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 60 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Acarlı, Berkan Güler ve Tarık Yeşilyurt ortaklığında kuruldu. 

Kaleseramik, Çin pazarına kilitlendi!

Kaleseramik Genel Müdürü Gedik,  "ABD, İngiltere ve Almanya'ya ihracatımızı artırmayı planlıyoruz. Ayrıca spesifik bazı kanallarla Çin'i özellikle hedef ülke olarak seçtik. Çin'e en teknolojik ürünümüzü, dünyanın en ince, en büyük ve esnek seramiklerinden Kalesinterflex'i satıyoruz." dedi…

Peter Feldmann: Dar gelirliye konut için çalışacağım!

Frankfurt Büyükşehir Belediye Başkanlığı için pazar günü yapılacak seçimde Soysal Demokrat Parti adayı olan Peter Feldmann, dar gelirlilere konut için çalışacağını söyledi.

Dünyanın en büyük Starbucks'ı Çin'de açıldı!

Çin pazarına özel bir önem veren ve önümüzdeki 10 yıl içinde ülkeyi kendisinin en büyük pazarı yapmak isteyen Starbucks, şimdiye kadarki en büyük şubesinin açılışını yaptı. 

Dekon Turkuaz 2018'in ilk çeyreğinde satışta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dekon İnşaat'ın satış ve pazarlama müdürü Seda Hercan'la mevcut ve gelecek projelerini konuştuk. İşte o röportaj...

Tekirdağ Süleymanpaşa'da katlı pazar yeri inşaatı sürüyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin Yavuz Mahallesinde inşa edeceği Pazartesi Pazarı için hazırlanan katlı pazar yeri projesinin inşaatı sürüyor.

Turkuaz Seramiğin pazar payı Haberi

Turkuaz Seramiğin pazar payı

Türkiye'de seramik sağlık gereçleri sektöründe pazarın yüzde 13'üne sahip olan Turkuaz Seramik, 25 milyon euroluk yatırımla Avrupa'nın en büyük vitrifiye üretim tesisini hayata geçirdi. Kayseri İncesu Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 350 bin metrekarelik açık, 80 bin de kapalı alanda fabrika kuran şirket, üretimini de yüzde 100 artırdı. 


60 ÜLKEYE İHRACAT YAPIYORUZ 

Turkuaz Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Özkaya, yıllık 2.5 milyon adetlik üretimle sektörün en çok ihracat yapan ilk üç oyuncusu arasında yer aldıklarını söyledi. 60 ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Özkaya, "Üretimimizin yüzde 35'ini ihraç ediyoruz. Bunun ise yüzde 40'ını Avrupa'ya yapıyoruz. 2015'te ABD'ye de satışa başladık" dedi. Türkiye'de pazarın yüzde 13'üne hakim olduklarını vurgulayan Özkaya, 2016'ta bu oranı yüzde 18'e, ihracatı ise yüzde 55'e çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Seramik sektörüyle de...