22 / 07 / 2024

Turyap Manavgat Temsilciliği

Turyap Manavgat Temsilciliği

Turyap Manavgat Temsilciliği tek tapulu net 9 bin 912,5 metrekarelik TTA arsasını satıyor. Arsanın bedeli 10 milyon dolar olarak belirlendi...

2 büyük depremi de hasarsız atlatıp simge olmuştu! O bina için gelen yıkım kararına İnşaat Mühendisleri Odası isyan etti

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi çeklinde nitelendirilen depremlerde çevresindeki yıkıma karşın ayakta kalan İMO Kahramanmaraş Temsilciliği binası, rezerv alanda kaldığı için yıkılacak. Mühendisler, söz konusu binanın yıkılmaması gerektiğini belirtiyor.

Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı! 50 bin dolar peşinatla ABD'de konut fırsatı!

ABD'de kiralama hizmeti, ev sahibi temsilciliği, yatırım danışmanlığı gibi pek çok hizmet sunan Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı.

Türkiye Telegram’a ceza kesecek mi?

Almanya Telegram’a temsilci atamadığı ve yasaları ihlal ettiği gerekçesiyle 5,1 milyon euro para cezası verdiğini duyurdu. Türkiye’de de temsilciliği bulunmayan Telegram’a Türkiye de ceza kesecek mi?

TOKİ Manavgat Çeltikçi başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manavgat Çeltikçi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

SaleFish'den Türkiye pazarı için önemli ortaklık!

Kanadalı Merkezli uluslararası online gayrimenkul satış platformu SaleFish, Türkiye, Orta Doğu ve Körfez ülkeleri temsilciliği GMK Group ve Plus Group'a verme kararı aldı. 

ABD'de Türkevi Binası açıldı!

New York’ta Türkiye’nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğu’nun bulunduğu Türkevi Binası'nın açılışı gerçekleşti.

Türkevi Binası bugün açılıyor!

New York'ta Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğunun bulunduğu Türkevi Binası'nın açılışı bugün yapılacak.

Manavgat'taki örnek ev bir ay içerisinde tamamlanacak!

Manavgat'ta çıkan yangın sonrası için hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Dışişleri Bakanı  Mevlüt Çavuşoğlu, yanan evler yerine inşa edilecek konutlar için bir ay içerisine örnek ev inşa edileceğini dile getirdi.

Binalarda blok temsilcisi nasıl seçilir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bir binada blok temsilciliği için kat maliki olmayan eşin yerine seçilme hakkımız, aile konutu şerhi olmak şartıyla mı yoksa Medeni Kanun’un biz kadınlara verdiği haklarla mı mümkün?' sorusunu cevapladı.

Yeni OSB modelleri hayata geçirilmeli!

Antalya OSB ve Dünya Gazetesi Antalya Temsilciliği iş birliğinde yapılan Türk ve Dünya Ekonomisi konulu webinar toplantısında sanayici ve turizm sektörünün temsilcileri ekonomideki gelişmeleri ve beklentileri anlattı...

Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası imar planı değişikliğine 'dur' dedi!

Şehir Plancıları Odası Şanlıurfa İl Temsilciliği, Mehmetçik Mahallesinde'nde bulunan donatı alanlarının konut alanına çevrilmesi konusunda açılan davanın Danıştay kararı ile kazanıldığını duyurdu.

TÜGVA'da kira tartışması!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Tunceli’de sivil toplum kuruluşları ve halkın, dinci yapıların örgütlenmesine karşı giriştiği mücadele üzerine Tunceli Temsilciliği tabelasını indirmişti. Dersim Araştırmaları Merkezi’nin (DAM), vakıfa bu kuruluşlar için kira bedelinin alınıp alınmadığını sordu.

Turyap Manavgat Temsilciliği Haberi

Turyap Manavgat Temsilciliği

Turyap Manavgat Temsilciliği tek tapulu net 9 bin 912,5 metrekarelik TTA arsasını satıyor. Arsa Manavgat- Kumköy'de, Sahile 200 metre mesafede, Mira Mara Quen Otel'in kuzeyinde, Xante Otel'in doğusunda, Desire Beach otel'in batısında yer alıyor. 


Tesisin elektrik ,su ,kanalizasyon Yol ,klima sorunu yoktur. Arsa veya tesis üzerinde hiçbir ipotek ve satışı engelleyecek hiçbir şerh yoktur.


Halen Üzerinde 10 yıldır Turistik Faaliyette bulunulan, İç müştemilatı ,jeneratörü, çevre düzenlemesi dahil hazır vaziyette, 9 blok (her blokta 2 oda bir salonlu bağımsız 6 family daire var ) Apart otel binaları, yüzme havuzu ve bodrum+2 katlı restoran binası ve geniş yeşil alanı vardır.


Binaları yıkılıp 6 kat +çatı katı + bodrum katlı 5 yıldızlı Turistik Otel yapmaya müsaittir.


Fiyat: 10.000.000 USD


Sözleşmeli Portföydür.


Yetkili: Turyap Manavgat Temsilciliği- Ahmet Tanır


Tel.:...