09 / 05 / 2024

TUSKON istanbul ticaret köprüsü

TUSKON istanbul ticaret köprüsü

TUSKON'un düzenlediği Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü'ne 100 ülkeden bin iş insanı katıldı. Dünyanın en büyük çelik üreticisi Mittal'in İnşaat Grubu CEO'su Anoop Kumar Mittal, "Türk inşaat sektöründen çok etkilendik. Yatırım için buradayız" dedi

İstanbul Ticaret Odası açıkladı! İstanbul'un enflasyonu belli oldu...

İstanbul'da ocak ayında perakende fiyatlar aylık olarak yüzde 6,72, yıllık oranda ise yüzde 76,17 olduğu açıklandı.

İşverenden refah payına tepki! İstanbul Ticaret Odası Başkanı açıklama yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete zam yapılmadan önce enflasyon ve refah payı artışı yapılacağını duyurmuştu. Ancak İTO Başkanı Şekip Avdagiç’ten gelen açıklamaya göre yeni asgari ücret zammı için refah payı artışı istenmediğini belirtti. 

Eminönü’ndeki İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatına tepki! Bölgenin silüetini bozuyor!

Eminönü’nde sahil kesiminde süren İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatı, bölgenin tarihi görüntüsünü bozarken; uzmanlar silüeti bozan inşaatın bir an önce durdurulması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

İstanbul Ticaret Borsası'ndan 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki gösterdi.

İstanbul Ticaret Odası’na kayıtlı olan birçok esnaf kira desteğinden yararlanamadı!

Beyoğlu Esnaf Dayanışması adına açıklamalarda bulunan Zorbey Çelik, kira desteğinin şartları arasında Esnaf ve Zanaatkarlar Odası’na kayıtlı olma şartı bulunduğunu belirtti.

İstanbul Ticaret Borsası'ndan konut satışları açıklaması! 

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz indirimine ilişkin açıklamalarda bulundu...

İstanbul Ticaret Sarayı’nda kiralamaların yüzde 70’i tamam!

Saray Grup’un Giyimkent’te hayata geçirdiği İstanbul Ticaret Sarayı’nda kiralamaların yüzde 70’i tamamlandı. Metrekaresi 25 TL’den başlayan kiralık ofislerin yer aldığı İstanbul Ticaret Sarayı, merkezi iş alanlarına yakınlığı ve ulaşımı kolay lokasyonuyla dikkat çekiyor.

İstanbul Ticaret Sarayı'nda kiralamaların yüzde 70’i tamamlandı!

Saray Grup’un Giyimkent’te hayata geçirdiği İstanbul Ticaret Sarayı büyük talep görüyor. 500’e yakın ofis alanı ve 175 mağazadan oluşan merkezde kiralamaların yüzde 70’i şimdiden tamamlandı.

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde inşaat mühendisliği bölümü açılıyor!

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde, inşaat sektöründeki gelişmeler dikkate alınarak yeni bir bölüm açıldı. İnşaat Mühendisliği Bölümü, 2016-2017 döneminde ilk kez öğrenci kabul edecek.

İstanbul Ticaret ve İhracat Merkezi Projesi bu yıl başlıyor!

Ev ve Mutfak Eşyaları Federasyonu, başlangıcı İSTOÇ olmak üzere, İstanbul'u uluslararası ticaret merkezi haline getirmeye hazırlanıyor. Dernek İstanbul Ticaret ve İhracat Merkezi Projesi (İSTİM) ile 15 bin kişilik istihdam sağlamayı hedefliyor.

Vandesky İstanbul Proje Yönetim Bilişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vandesky İstanbul Proje Yönetim Bilişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Olay Antonius Johannes Van Bommel, Dandy Alexander Seen, Mick David Bakker tarafından 23 Ekim'de kuruldu.

Akgel Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Şubesi açıldı!

Akgel Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Şubesi, Tolga Urcan Şube Müdürlüğü'nde 6 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Özer Ka Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özer Ka Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Savaş Erkan Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ekim'de Avcılar'da kuruldu.

TUSKON istanbul ticaret köprüsü Haberi

TUSKON istanbul ticaret köprüsü


TUSKON'un düzenlediği Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü'ne 100 ülkeden bin iş insanı katıldı. Dünyanın en büyük çelik üreticisi Mittal'in İnşaat Grubu CEO'su Anoop Kumar Mittal, "Türk inşaat sektöründen çok etkilendik. Yatırım için buradayız" dedi Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), Türk iş dünyasını yabancı yatırımcılarla buluşturmaya devam  ediyor. TUSKON'un düzenlediği 20'nci Tür- klpMl I I i düfftt Türkiye İş Adamlan ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), Türk iş dünyasını yabancı yatırımcılarla buluşturmaya devam ediyor. TUSKON'un düzenlediği 20'nci Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü İstanbul'da yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. 'İnşaat' ve 'mobilya' ana başlığı altında düzenlenen organizasyona Seyşeller'den Zimbabvve'ye, Uruguay'dan Peru'ya, Malpler'den Nepal'e 100 ülkeden bin iş insanı katıldı. 


Alternatif pazarlar arıyoruz Açılışta konuşan TUSKON Başkanı Rızanur Meral, Irak'taki mevcut durumun ihracatı olumsuz etkilediğini belirterek, "TUSKON, Türkiye'nin...