15 / 05 / 2024

tüyap emıtt fuarı katılımcıları

tüyap emıtt fuarı katılımcıları

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Tayyar Zaimoğlu, 30 Ocak- 2 Şubat tarihleri arasında yapılacak EMITT Fuarı'nda Adana ve Mersin olarak aynı stantta ortak katılacaklarını söyledi...

EMITT Fuarı, 8 Şubat 2023’de kapılarını açıyor! İşte fuarda bizleri bekleyenler…

Türkiye’nin ve bölgenin bir numaralı turizm ve seyahat fuarı EMITT, Şubat ayında kapılarını açacak. Peki fuarda bizleri neler bekliyor. İşte ayrıntılar…

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

Denizli Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı açıldı!

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleşen ve büyük beğeni toplayan Türkiye’nin kendi alanında tek ve lider fuarı; Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı açıldı.

Uzbekbuild-2019 Türk Yapı İnşaat Fuarı başladı!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen "Uzbekbuild-2019" Türk Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuara inşaat ve inşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren 40'tan fazla Türk şirketi katıldı.

ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi ile Eskişehir Kitap Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışta konuşan Varank, "Bu merkez 50 yıllık bir özlem. Elbette bu merkeze kavuşuyor olmamız bir tesadüf değil'' dedi.

6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı başladı!

Malatya'da 6'ncısı düzenlenen Yapı ve Dekorasyon Fuarı kapılarını açtı. İnşaat, yapı, mobilya ve dekorasyon sektöründen yaklaşık 55 firmanın katılacağı fuar, 7 Ekim'e kadar devam edecek.

Assan Panel Tüyap Yapı Fuarı'na katıldı!

Assan Panel, Tüyap Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’a ve Project Qatar Fuarı’na katılarak, birbirinden özel ve inovatif ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Hatay İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Fuarı 3-7 Mayıs'ta!

Hatay İnşaatçılar Odası, 3-7 Mayıs tarihlerinde Hatay İnşaat 2017 Hatay 1. İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Fuarı düzenleyecek. Fuar, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tanıtıldı.

Ankapark EMITT Fuarı'nda tanıtıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), yapımını sürdürdüğü ve dünyanın en önemli tema parkları arasına girecek olan ANKAPARK'ı tanıtıyor.

EMITT Turizm Fuarı yarın başlıyor!

Dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan Emıtt Turizm Fuarı, 26 Ocak tarihinde Tüyap Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

İSMOB 10 Ocak’ta TÜYAP’ta açılacak!

TÜYAP Fuarcılık ile Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin işbirliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’nın 13’üncüsü TÜYAP Beylikdüzü’nde kapılarını açacak.

tüyap emıtt fuarı katılımcıları Haberi

tüyap emıtt fuarı katılımcıları


TÜYAP’ta 18. Kez düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’e bu yıl da Adana ve Mersin’in ortak stantla katılacağı açıklandı.


Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Tayyar Zaimoğlu, 30 Ocak- 2 Şubat tarihleri arasında yapılacak EMITT Fuarı'nda Adana ve Mersin olarak aynı stantta ortak katılacaklarını söyledi. EMITT Fuarı'na Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Zekeriya Şarbak’ın büyük destek sağladıklarını, bu fuarın Adana ve Mersin açısından önemli olduğunu söyledi.


Adana, Mersin ve Hatay’ın 2013 yılında çok sayıda önemli toplantı ve kongreye ev sahipliği yaptığına dikkat çeken Zaimoğlu, “Türkiyenin Doğu Akdeniz Bölgesinde yer alan Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye illerimiz ülkemizin turizm değerleri içerisinde son yıllarda giderek gelişen yeni...