28 / 08 / 2024

Tuzla cadde birleşmesi

Tuzla cadde birleşmesi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Şifa Mahallesi’nde 19 Mayıs Caddesi ile Hürriyet Caddesi’nin birleşmesine engel olan 2 dükkan, 1 daire ve arkasında yer alan 1 arsanın 191 m2’lik kısmının kamulaştırılmasına karar verdi.

Emlak Konut GYO Tuzla projesinin ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO Tuzla projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje kapsamında yapı ruhsatları alınmaya başlandı. İşte ayrıntılar...

Araç sahiplerine müjde! Trafik sigortasına indirim geliyor!

Trafik sigorta priminin yüksek olmasına belli şartların birleşmesi neden oluyor. Bundan sonra kurallara uyan daha az sigorta ödeyecek.

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ile Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ı devralıyor!

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ve Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ın birleşmesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Tuzla için imzalar atıldı! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa edecek!

Emlak Konut GYO İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Cevahir Yapı San. Tur. ve Tic. A.Ş. - HB Grup İnş. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ile 17 Haziran 2022 tarihinde imzalandı. 

İş GYO Tuzla konut projesinde son dakika gelişmesi! Süreç hızlandı! 

İş GYO Yönetim Kurulu tarafından bir kararla ertelenen Tuzla Konut Projesi kapsamında, yatırım süreçlerinin sürdürülmesine karar verildi.

Almanya'nın dev toplu konut birleşmesi tamam!

Almanya’nın toplu konut alanında en büyük iki şirketi arasında yer alan Vonovia ile Deutsche Wohnen’in birleşme kararına izin çıktı.

Avrupa ülkeleri İsrail'e ek konut inşaatından vazgeçmesi için çağrıda bulundu!

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin (BMGK) üyeleri Almanya, Fransa, Belçika ve Estonya ile konseye gelecek sene katılacak Norveç ve İrlanda, İsrail'e Doğu Kudüs’teki ek  konut inşası planından vazgeçmesi için çağrıda bulundu.

Simit Sarayı New York 6. Cadde'de şube açtı!

Simit Sarayı, Amerika Birleşik Devletleri New York 5. Cadde'de açılan ilk şubesinin ardından ikinci şubesini New York 6. Cadde'de açtı...

Akiş GYO, Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi üyesi oldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi (United Nations Global Compact) katılımcısı oldu...

Türkiye ve Katar arasında çevre ve şehircilik görüşmesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 25. Taraflar Konferansı'nda (COP25) Katar Belediye ve Çevre Bakanı Al Subaie ile bir araya geldi.

TEM Avrasya Cadde dükkanlarının tamamı satıldı!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Avrasya Cadde projesinde açık artırmayla satışa sunulan 17 cadde dükkanının tamamı satıldı.

TEM Avrasya Cadde dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Avrasya Cadde projesinde 17 cadde dükkanı yarın açık artırmaya çıkıyor.

TEM Avrasya Cadde'de 17 dükkan açık artırmayla satılıyor!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında yükselen Tem Avrasya Cadde projesinde 17 cadde mağazası açık artırma usulüyle satışa çıktı. 

Tuzla cadde birleşmesi Haberi

Tuzla cadde birleşmesi


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçenin yıllardır süregelen bir sorununa daha neşter vurdu. Şifa Mahallesi’nde ana ulaşım akslarını oluşturan 19 Mayıs Caddesi ile Hürriyet Caddesi arasındaki bağlantıya engel olan ev, işyerleri ve arsanın kamulaştırılmasına karar verildi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın teklifi ile Tuzla Belediyesi Encümeni, iki cadde arasında bulunan 135 m2 zemin oturumlu 2 dükkan ve 1 daire ile arka tarafında yer alan 913 m2’lik arsanın yolda kalan 191.15 m2’lik kısmı kamulaştırıldı. Tuzla Belediyesi Encümeni’nin kararı ile ulaşımın can damarını oluşturan 2 caddenin birleştirilmesi ve engelin ortadan kaldırılması, başta toplu taşıma araçları olmak üzere caddeden yararlanan halka rahat bir nefes aldıracak.


Süreç Tamamlandığında 2 Caddeyi Birleştireceğiz

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, kararın Şifa Mahallesi halkına hayırlı olması...