15 / 05 / 2024

Tuzlada 17 kasımda elektrik kesintisi mi yapılacak

Tuzlada 17 kasımda elektrik kesintisi mi yapılacak

17 Kasım 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi kasımda 71,24 puana geriledi!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi Kasım 2023 sonuçları belli oldu. Bileşik Endeks, kasımda bir önceki aya göre 0,06 puanlık düşüşle 71,24 puana geriledi. 

TÜİK açıkladı! Kasımın zam şampiyonu belli oldu...

TÜİK'in kasım ayı enflasyon rakamlarını açıklamasından sonra fiyatı en fazla artan ve düşen ürünler de belli oldu. Bu kapsamda, kasımda fiyatı en çok artan ürün yüzde 13,63'yle tereyağı iken, en düşük artış oranı da yüzde 4,96'la taze meyvelerde gerçekleşti. İşte haberin detayları...

Kasım ayında 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 14 bin 25 TL oldu!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), kasımda 4 kişilik bir ailenin aylık gıda harcaması tutarını ifade eden açlık sınırının 14 bin 25 TL olduğunu açıkladı. 

Altın fiyatları uçtu! Altın almak isteyenler hemen bu rakamlara bakın! 17 Kasım 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının belli olması ile beraber yükselişe geçti. Dolar aşağı yönlü hareket ederken, altın fiyatları resmen uçtu. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? 17 Kasım 2023 Cuma altın fiyatları.

Tarım Kredi gübre indirimini resmen uzattı: Çiftçilere 400 TL indirimli gübre satışında son gün 17 Kasım!

Tarım Kredi'deki gübre çeşitlerinde indirim 1 Kasım tarihinde başlamıştı. Yoğun talep sebebiyle indirim tarihi uzatıldı. İşte çiftçilerin merak ettiği detaylar...

BİM'e Rks RSIII PRO X Elektrikli Bisiklet geliyor! BİM 17 Kasım 2023 aktüel ürünler kataloğu

BİM'in 17 Kasım 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu kapsamda katalogda en çok Rks RSIII PRO X Elektrikli Bisiklet dikkat çekti.

Opel'den kasım ayına özel kampanya! 12 ay vade düşük faizli kredi fırsatı! Opel Corsa, Opel Astra...

Opel, kasımda da binek ve hafif ticari araç modellerinde uygun satın alma koşulları sağlanacağını duyurdu. İşte Opel markasının sunduğu kampanyalar ve tüm detayları...

BMW, 2 Serisi’ne ekimden sonra kasımda da zam yapmadı!

BMW, 2 Serisi’ne ekim ayında olduğu gibi kasım ayında da zam yapmadığını açıkladı. 2 Serisi’nin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaşan BMW, bu seriye önümüzdeki günlerde bir zam veya indirim gelip gelmeyeceğine ilişkin bir açıklama yapmadı.

Mersin’de bir fabrika satılacak! İhale tarihi 17 Kasım!

Mersin ili, Akdeniz ilçesinde bulunan bir fabrika satışa çıkarıldı. 3 ayrı binadan oluşan fabrikanın satışı için 17 Kasım’da ihale düzenleneceği öğrenildi.

Kasım verileri iç açıcı gelmedi, ihracatla ithalat arasındaki uçurum derinleşiyor!

Türkiye'nin Kasım ayındaki dış ticaret verilerinden pek de sevindirici haber gelmedi Kasımda ihracat yüzde 2,1 artarken, ithalat ise 14 olarak kayıtlara geçti.

111 bin TL'ye ev sahibi olabilirsiniz! Kısa sürede anahtar teslim prefabrik ev fırsatı! 17 Aralık 2022 fiyat listesi

Uygun fiyata konut sahibi olmak isteyenler devlet tarafından verilen prefabrik ev yardımı duyurusundan sonra prefabrik ev fiyatlarını merak etmeye başladı. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 17 Kasım 2022 fiyat listesi...

İstanbul’da kasım enflasyonu yüzde 105.6 oldu!

İstanbul'un enflasyonunun kasımda senelik bazda yüzde 105,55 olduğunu açıklayan İTO, en çok zamlanan ürünün ise yüzde 28,22 ile domates olduğunu belirtti.

Vatan Bilgisayar'dan iPhone 13 mini'ye 1500 TL indirim! 17 Kasım 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar, iPhone 13 mini'ye web'e özel 1500 TL indirim uyguladı. Bu fırsatı kaçıran çok üzülür! İşte Vatan Bilgisayar iPhone 13 mini 17 Kasım 2022 fiyat listesi ve özellikleri...

Tuzlada 17 kasımda elektrik kesintisi mi yapılacak Haberi

Tuzlada 17 kasımda elektrik kesintisi mi yapılacak


17 Kasım 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek.


Yapılan açıklama şu şekilde;

İstanbul’un Tuzla İlçesine 12:00 – 15:00  saatleri  arasında İşletme çalışması nedeniyle, Aydıntepe Mahallesi Güzin Sokak ve Yardımcı Gemi Tersanesi’ne enerji...