05 / 05 / 2024

twitter bitcoin bahşiş ödemeleri

twitter bitcoin bahşiş ödemeleri

Sosyal medya uygulaması Twitter kripto para için ekip kurma kararı aldı. 

Twitter, Bitcoin ile bahşiş özelliğini hayat geçirecek!

Twitter, kullanıcıların beğendikleri paylaşımlar için birbirine bahşiş gönderebilecekleri özelliğine Bitcoin'i dahil etmek için çalışmalara başladı.

Twitter paralı oldu! İşte ücreti...

Artık gerçekleşiyor gibi görünüyor: Twitter artık ücretli bir hizmet haline geliyor! İşte bu konuyla ilgili ayrıntılar...

Jeopolitik gelişmelerin yarattığı gerilim Bitcoin’i adeta salladı!

28 bin 550 doları test etmesinden bu yana aralıksız bir şekilde düşen Bitcoin (BTC) için tamam mı devam mı? 26.613-26.426 dolar aralığından şimdilik bir tepki alan BTC, 26.869 dolara yükseldi.

Twitter’dan yeni uygulama! Artık çeviri özelliği yok!

Sevilen sosyal medya platformu Twitter,  kullanıcıların başka ülkelerden atılan twitleri kendi diline tercüme etme olanağı veren çeviri özelliği kaldırıldı. Bu hizmetin “twitter blue” özelliği gibi paralı hale getirilip getirilmeyeceği ise merak ediliyor.

Twitter'da yeni dönem! Elon Musk açıkladı: Artık herkes para kazanabilecek

Twitter son zamanlarda yeni bir özellikle kullanıcılarına para kazanma fırsatı sunuyor. Twitter, yeni özelliği sayesinde kullanıcılarının tweetlerinden para kazanmasına olanak tanıyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, tweetlerini ücret karşılığı yayınlayarak para kazanabilirler.

Bitcoin'de görülmemiş iddia!

Ünlü analist PlanB, Bitcoin (BTC) için alışılmadık bir tahminde bulundu ve kripto para biriminin fiyatının 2024 yılından sonra ortalama 288.000 dolar seviyesine yükselebileceğini söyledi.

Bitcoin balina işlemlerinde zirve! 

Bitcoin balina işlemlerinde zirve yaşadı! Uzmanlardan “ölüm kesişimi” vurgusu yapıldı. İşte ayrıntılar...

Çinli analistten boğa vurgusu! BTC 2023 sonunda bu kadar olacak!

Kripto para hizmetleri sağlayıcısı Matrixport Çarşamba günü yayınladığı bir araştırma raporunda, yılın bu erken dönemindeki üstün performansın Bitcoin fiyatı için boğa eğilimi anlamına geldiğini söyledi.

Twitter Blue Türkiye sularında görüldü! 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından oluşturulan Twitter Blue aboneliği, Türk tarayıcılara indi. Detaylar için buraya tıklayın!

Twitter Blue geri döndü! İşte 13 Aralık fiyat listesi...

Geçtiğimiz aylarda yaşanan aksaklıklar sebebiyle ertelenen Twitter Blue özelliği, pazartesi gününden itibaren tekrar kullanıcılara sunulacak. Peki bu özelliğin fiyatı ne kadar olacak? İşte Twitter Blue, 13 Aralık fiyat listesi...

Bahşişi veren taksiyi çağıracak! Bahşiş kavgası büyüyor!

Bir taksi çağırma uygulamasına ‘bahşiş verme’ özelliği gelince vatandaş ve taksiciler tarafından konu ile ilgili olarak birbirinden farklı açıklamalar gelmeye başladı. İşte detaylar…

Kriptolarda yeni dönem! Artık vergi alınacak! Bitcoin’de 13 Eylül'den bu yana ilk...

Avrupa Parlamentosu kripto para birimleri ve Bitcoin (BTC) için yıldırım hareketi başlattı. AP, sanal para birimi vergi kararını onayladı.

Goldman Sach, Asya'da ilk Bitcoin vadeli işlemini yaptı!

Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük yatırım bankalarından birisi olan Goldman Sach, Asya’da yer alan ilk Bitcoin (BTC) vadeli işlemlerini başlattı.

Alex Kruger'dan Bitcoin için kritik açıklama!

Bitcoin'nin son durumu tüm dünya tarafından merakla takip ediliyor. Ünlü ekonomi bilimcisi Alex Kruger sosyal medya hesabı Twitter'dan Bitcoin için önemli açıklamalarda bulunarak kritik tarih verdi. Alex Kruger'ın o paylaşımları haberimizde...

twitter bitcoin bahşiş ödemeleri Haberi

twitter bitcoin bahşiş ödemeleri

Twitter, dijital varlıklar ve merkeziyetsiz uygulamalar (DApp) alanlarında uzman isimlerin bir araya geldiği ekip kuruyor. Milliyet'te yer alan habere göre; Ekibe liderlik etmesi ve Twitter üzerinde kripto para stratejilerinin geliştirilmesi için Tess Rinearson göreve getirirdi. 


Twitter yetkilileri projelerini “blockchain ve Web 3.0 konularında mükemmellik merkezi” şeklinde tanımlarken, merkeziyetsiz uygulamalara da atıf yaptılar. “Merkeziyetsiz teknolojileri ürünlerimize ve altyapımıza dahil etmenin yollarını araştırıyoruz” diyen yetkililer, kısa vadede “ödeme işlemleri, içerik oluşturucuların kripto para kazanmalarını sağlayacak çözümler ve sosyal medyanın merkeziyetsizleştirilmesi gibi konularına eğildiklerini” söylediler. 

Bitcoin'e verdiği destekle tanınan Twitter CEO’su Jack Dorsey, ödeme şirketi Square üzerinde kripto para desteği sunmaları sonrasında Twitter'a dijital varlıkları entegre etmek istediklerini söylemişti. Platformun yeni Bitcoin girişiminin, merkeziyetsiz borsa (DEX) geliştirmek için çalışacağı dile getirildi.

Twitter ek...