07 / 05 / 2024

ücret belli oldu mu

ücret belli oldu mu

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren 2022 Asgari ücret maaş zammı kararının bugün verilmesi bekleniyor. Henüz bir anlaşma sağlanmasa da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin asgari ücretin ciddi oranda artacağını açıkladı.

Asgari ücrette son dakika! Zam için tarih belli oldu!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücretle ilgili kritik tarih de belli oldu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2024'te geçerli olacak asgari ücret için ilk toplantıyı 1 Aralık tarihinde yapacak. 

OVP hesapları sil baştan değiştirdi: Kıdem tazminatında yeni tavan ücret belli oldu... 

Toplu sözleşme zammı ve sene sonu enflasyon tahmini belli oldu. Orta Vadeli Program (OPV) hesapları yeniden şekillendirdi. Peki, Kıdem tazminatında yeni tavan ücret ne kadar oldu? İşte detaylar...

Bu ay memurlara ne kadar zam yapılacağı belli oldu mu? En düşük memur maaşı ne zaman açıklanacak?

Asgari ücret ara zammı için görüşmeler devam ederken memur maaş zammının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Peki, Bu ay memurlara ne kadar zam yapılacağı belli oldu mu? En düşük memur maaşı ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Asgari ücret zammında son dakika! Az önce belli oldu! İşte o tarih! Maaşlar kaç lira olacak? Hemen bakın!

Milyonlarca çalışan Temmuz ayında asgari ücrete yapılacak zammı dört gözle bekliyor. Asgari ücret zammında son dakika! Az önce belli oldu! İşte o tarih! Maaşlar kaç lira olacak? Hemen bakın!

TOGG'un yeni versiyonunun fiyatı belli oldu! 29 Ekimde satışa çıkıyor!

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’un yeni versiyonun fiyatı belli oldu. 29 Ekim’de satışa çıkacak yeni model için belirlenen fiyat merak ediliyor. TOGG yeni versiyonun satışa çıkacağı ücret haberimizde...

1 doların geleceği seviye resmen belli oldu! 1 asgari ücret  kaç dolar oldu? Elinde doları olanlar hemen baksın!

Milyonlarca kişinin beklediği 2023 asgari ücret belli oldu. Yeni asgari  ücretin belli olması ile yatırımcılar 1 asgari ücret kaç dolar oldu? 1 dolar ne kadar olacak? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladı. Elinde doları olanlar hemen baksın!

Kıdem tazminatı ve işsizlik maaşına asgari ücret ayarı! Resmen belli oldu! Hemen bu rakamlara bakın!

Asgari ücretin belli olmasıyla beraber kıdem tazminatı ve işsizlik maaşı tutarları da değişti. Yeni ödemeler resmen belli oldu! Hemen bu rakamlara bakın!

Son dakika gelişmesi! Asgari ücretin açıklanacağı saat belli oldu

Asgari ücret zammının ne kadar olacağı merakla beklenirken, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile asgari ücreti görüştü. Öte yandan asgari ücretin açıklanacağı saat de belli oldu.

Asgari ücret 1 Ocak 2023 zammında kırmızı çizgi belli oldu! Bu rakamı duyan resmen donup kaldı! Hemen siz de bir bakın!

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan asgari ücret 1 Ocak 2023 zammında kırmızı çizgi belli oldu. Açıklanan bu rakamı duyan resmen donup kaldı. Hemen siz de bir bakın...

Kıdem Tazminatında tavan fiyat belli oldu! Çalışanların alacağı ücret artacak

Devlet Memurları Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Genel Kurulu’nda geçtiğimiz Cuma kabul edilmişti. Yeni düzenlemeye göre kıdem tazminatı üst sınırı da belli oldu. İşte detaylar..

Asgari ücretlilerin gözü kulağı bu haberde! Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun toplantı günü ve saati belli oldu

Milyonlarca asgari ücret ile çalışan vatandaşın ilgilendiren haber geldi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısının detayları belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde! 2022 asgari ücret belli oldu mu?

Milyonlarca çalışan asgari ücret belli oldu mu sorusunun cevabını arıyor. Tüm Türkiye'nin merakla beklediği asgari ücret toplantısının ilki bugün yapılıyor...

2020 yılı için işsizlik maaşı belli oldu!

Asgari ücret zammının açıklanmasının ardından 2020 yılındaki işsizlik maaşı da belli oldu. Buna göre brüt asgari ücret üzerinden hesaplanan işsizlik maaşı 2020’de en düşük 1177 lira, en yüksek 2 bin 354 lira olarak uygulanacak.

ücret belli oldu mu Haberi

ücret belli oldu mu

Milyonların merakla beklediği asgari ücret 2022 zammı için geri sayım başladı. Türkiye'nin ana gündemini oluşturan asgari ücret konusunda üç toplantı geride kaldı. İlk görüşmede rakamlar açıklanmazken, son görüşmede taraflar kalori hesabına göre rakamları açıkladı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder, "TİSK'in 3 bin 100 lirayı uygun bulduğunu, Türk-İş'in ise 3 bin 900'ün altına düşmediğini" söyledi. TİSK Genel Sekreteri Akansel Koç ise daha sonra yaptığı açıklamada "3 bin 160 TL gibi bir teklifimiz olmadı, çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz" dedi. Türk-İş Genel Sekreteri Nazmi Irgat da "İşveren kesimiyle uzlaşmazlıklarımızı maalesef gideremedik. Ay sonuna kadar zamanımız var" dedi.

"CİDDİ BİR ASGARİ ÜCRET ARTIŞI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, asgari ücret konusunda çeşitli tahminlerin yapıldığını hatırlatarak, asgari ücret alan...