17 / 05 / 2024

ücretsiz izin desteğini kimler alabilir

ücretsiz izin desteğini kimler alabilir

Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Böylece ücretsiz izin ve prim desteği verilecek sektörlerin kapsamı genişletilmiş oldu.

Çin konut krizinden kurtulamıyor! Merkez Bankası kiralık konut piyasasına desteğini artıracak!

Konut krizinden bir türlü kurtulamayan Çin'de yeni gelişmeler yaşanıyor. Verilen detaylara göre, Çin Merkez Bankası ve Çin Ulusal Mali Düzenleme İdaresi Çin'in kiralık konutların geliştirilmesi ve inşasına yönelik kredi desteğini arttıracağını açıkladı.

Kentsel dönüşüm kira desteği 10 bin lira olacak mı? Evini dönüştürecekler şimdi bakın!

Son günlerde hızlanan kentsel dönüşüm çalışmaları, kira desteğini gündeme getirdi. Fahiş kiraların ardından verilen kira desteği düşük kaldı. İşte ayrıntılar...

Aralık ortasına kadar vaktiniz var! 150 bin TL'lik hibe desteğini sakın kaçırmayın!

Kendi işini kurmak isteyen engellilere ve eski hükümlülere sağlanacak olan hibe desteği için tarih de belli oldu. 150 bin TL'lik hibe desteğini kaçırmayın. İşte söz konusu hibe desteği ile ilgili detaylar...

Son kararla birlikte kıdem tazminatında değişiklik yapıldı: Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor

Karşıyaka 2. İş Mahkemesi, milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren bir kıdem tazminatı kararına imza attı. Mahkeme, Kovid-19 salgını sırasında ücretsiz izinde olan çalışanın işe iade davasını değerlendirerek ücretsiz izin süresinin kıdem tazminatı hesaplamalarına katılması gerektiğini belirtti.

İBB duyurdu: Cumhuriyet'in 100. yılında 4 müze 100 gün boyunca ücretsiz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) müjdeli haberi duyurdu. İBB Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak 4 müzenin 100 gün boyunca ücretsiz ziyaret edilebileceğini açıkladı.

Konutta kredi desteği kira sorununu çözer! Ev alacaklar bu detaylara hemen bakın! 

Emlak Uzmanı Dr. Mustafa Koçak, Temmuz ayı konut satış verileri ile beraber, ilk kez konut alacaklara verilecek kredi desteğini değerlendirdi. Koçak, ilk defa konut alacaklara verilecek kredi desteğinin kira sorununu da çözeceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Türkiye İş Bankası’ndan depremzedelere 109 milyon dolarlık kredi desteği!

Türkiye İş Bankası, Kahramanmaraş deprem felaketleri sonrası bölgeye olan desteğini sürdürüyor. Banka, EBRD ile yeni bir sözleşmeye imza atarak bölgenin yeniden yapılandırılmasına yönelik 109 milyon dolarlık bir kaynak sağladı.

Samsung, Güncelleme Desteği Kesilen Altı Modeli Açıkladı: Artık Yeni Güncellemelerden Mahrumlar!

Samsung, donanım açısından yeni sürümleri destekleyemeyen eski cihazların yazılım desteğini sonlandırmaya devam ediyor. Son olarak altı modelin güncelleme desteğini sonlandırdı. Peki, hangi Samsung cihazları bu kapsamda yer alıyor?

Gelişmiş özellikli Ford Transit Custom 2023'e damga vuracak! 0 km'lerde %2 peşin alım indirimi desteğini kaçırmayın

 Transit Custom, güvenilir ve dayanıklı bir kamyonet olmasıyla ünlüdür. Ticari kullanım taleplerine dayanacak şekilde tasarlanmış ve çeşitli koşullarda test edilmiştir. Transit Custom, emisyonları azaltmak ve yakıt verimliliğini artırmak için tasarlanmıştır. Peki 10 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Hibe desteğini alan şanslı çiftçiler belli oldu! Liste 5 gün askıda kalıyor!

Kırsal kalkınma destekleri çerçevesinde, çiftçilere verilecek tarım makine ve ekipman desteği hibesi için sonuçlar açıklandı.

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği il il yattı mı? 2023 Mart mazot gübre desteğini hemen kontrol edin!

Geçtiğimiz günlerde deprem bölgesindeki çiftçiler için mazot ve gübre desteğinin nakit verileceği açıklandı. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği il il yattı mı? 2023 Mart mazot gübre desteğini hemen kontrol edin!

Faturasını kapan soluğu PTT’de alıyor! 2500 TL doğalgaz desteğini sakın kaçırmayın! İşte şartlar!

Doğalgaz fatura desteği, ödemeden yararlanmak isteyen vatandaşların en çok merak ettiği konuların başında geliyor. İşte doğalgaz desteğine dair detaylar!

Kira desteğini kimler alabilir? Kaç TL kira desteği veriliyor?

Kiraların astronomik artması nedeniyle pek çok vatandaş kira parasını denkleştirmekte güçlük yaşıyor. Devletin zor durumdaki vatandaşlara yaptığı destek ödemelerinden kira  desteğine kimler başvurabilir? Ne kadar kira yardımı yapılıyor?

ücretsiz izin desteğini kimler alabilir Haberi

ücretsiz izin desteğini kimler alabilir

Kanunla, yiyecek ve içecek hizmeti veren sektörlerin yanı sıra internet kafe, spor, eğlence, eğitim kursları, yüzme kulüpleri, form tutma ve vücut geliştirme salonları, bilardo salonları, eğlence parkları, lunaparklar, düğün, balo ve kokteyl salonları, oyun makinelerinin işletilmesi, güzellik merkezleri, hamam, sauna, kaplıca sektörlerinde faaliyet gösteren iş yerlerinde de günlük 50 lira ücretsiz izin desteği ve sigorta prim desteği verilecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; kamu kurum ve kuruluşları, menkul ve gayrimenkul malları elektronik ortamda açık artırma yöntemiyle satabilecek.

Bozulma, çürüme ve benzeri sebeplerle korunması mümkün olmayan ya da beklediği zaman önemli bir değer düşüklüğüne uğrayacağı anlaşılan mallar ile muhafazası tehlikeli veya masraflı olan mallar en uygun yerde pazarlıkla, borsası bulunan mallar ilgili borsada satılabilecek.

Özel Tüketim Vergisi Kanunu'nda yapılan değişiklikle, tütün...