23 / 05 / 2024

ücretsiz izin destek ödemesi

ücretsiz izin destek ödemesi

Asgari ücretin artmasının ardından net 1168 TL olarak uygulanan ücretsiz izin desteği de yüzde 21.56 artırılarak net 1420 TL oldu.

Ücretsiz doğalgaz desteği ne zaman sona erecek? 

5 metreküp 'ücretsiz doğalgaz desteği ne zaman bitecek' sorusu merak edilirken devlet tarafından verilen desteğin detayları ortaya çıktı. Bu destek kapsamında, kış aylarında vatandaşların doğalgaz faturalarında önemli bir düşüş kaydedilmişti.

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

Son kararla birlikte kıdem tazminatında değişiklik yapıldı: Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor

Karşıyaka 2. İş Mahkemesi, milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren bir kıdem tazminatı kararına imza attı. Mahkeme, Kovid-19 salgını sırasında ücretsiz izinde olan çalışanın işe iade davasını değerlendirerek ücretsiz izin süresinin kıdem tazminatı hesaplamalarına katılması gerektiğini belirtti.

Bakan Göktaş: Engelli ve yaşlıların toplu taşımadan ücretsiz yararlanması için destek sürecek! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, engelli ve yaşlı vatandaşların toplu taşımadan ücretsiz yararlanabilmeleri için verilen destek ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte Göktaş'ın o açıklamaları...

On binlere müjde! Devlet destek verecek: Bu şartları taşıyan herkes para alacak…

Rusya’nın Ukrayna işgalinin ardından ayçiçek yağı tedarikinde sorun yaşanması, gerilime neden oldu. Rusya’dan ayçiçek yağı yüklü gemilere izin verilse de hükûmet çeşitli önlemleri devreye sokma kararı aldı. Ve çiftcilere müjdeli haber geldi. Dönüm başına verilecek ek destek açıklandı.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! 30 Haziran'da sona eriyor!

Milyonlarca çalışanı ve işvereni ilgilendiren ücretsiz izin süresinde son aya gelindi. İş Kanunu’nun geçici 10’uncu maddesine göre işletme sahiplerine tanınan çalışanlarını ücretsiz izne çıkarma hakkı 30 Haziran tarihinde sona erecek.

Milyonlara müjde! Ücretsiz izin desteği verilen sektörler genişletildi!

Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Böylece ücretsiz izin ve prim desteği verilecek sektörlerin kapsamı genişletilmiş oldu.

Çalışanlara müjde! Ücretsiz izin desteğinde kapsam değişti!

Aylık bin 500 liralık ücretsiz izin desteğinin kapsamı bilardo, düğün, spor, güzellik salonları, kaplıcalar ile internet kafeleri de kapsayacak şekilde genişletildi.

Kısa çalışma ödeneği, ücretsiz izin ve işten çıkarma yasağı uzayacak mı?

Koronavirüs sürecinde başlatılan kısa çalışma ve ücretsiz izin desteği gibi ödemelerin normalleşme süreciyle beraber sona ereceği açıklanmıştı. Milyonlarca vatandaş ise destekleri devam etmesini bekliyor.

Son dakika haberi! Milyonlarca çalışanı ilgilendiren normalleşme kararı!

Kısa Çalışma Ödeneği Uygulaması Cumhurbaşkanı Kararı ile 31 Mart 2021 tarihine kadar son kez uzatıldı. Kısa Çalışma Ödeneği, işten çıkarma yasağı ve ücretsiz izin ile ilgili açıklamalarda bulunan Milliyet Gazetesi yazarı Cem Kılıç yeni desteklerle ilgili önemli bilgiler verdi...

Ücretsiz izin desteği 1420 lira oldu!

Asgari ücretin artmasının ardından net 1168 TL olarak uygulanan ücretsiz izin desteği de yüzde 21.56 artırılarak net 1420 TL oldu.

Turyap’tan depremzedelere büyük destek! Evlerde fiyat artışına izin yok!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketi Turyap İzmir Temsilcilikleri tüm güçleriyle mağdurların yanlarında olduklarına dikkat çekerek böyle bir fahiş fiyat artışına kesinlikle izin vermeyeceklerini belirttiler.

Devletten yaşlılara aylık 2.256 TL destek!

Ülkemizde yaşlılara pek çok destek sunuluyor. Şartları sağlayanlara 711,5 lira 65 yaş aylığı, bin 544 lira 61 kuruş evde bakım desteği veriliyor. Ücretsiz ulaşım, sağlık imkanları da var.

ücretsiz izin destek ödemesi Haberi

ücretsiz izin destek ödemesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 2021 yılında ücretsiz izne çıkarılan işçilere ödenen 'nakdi ücret desteği' tutarına, asgari ücrete yapılan zam oranında bir artış yapıldı. Buna göre 1168 lira olan ücretsiz izin ödeneği, 1420 lira oldu.



Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da, ücretsiz izin desteğinin yanı sıra İstihdama Dönüş Teşviki ve 1 Ocak 2019 ila 17 Nisan 2020 tarihleri arasındaki dönemde en az sigortalı çalıştırılan aydaki çalışan sayısına ilave olarak istihdam edilecek sigortalıların fiilen çalıştırılmaları halinde sağlanan Artı İstihdam Teşvikine de aynı şekilde artış sağlanacağını belirtti.

İşçiye izin desteği: 800 milyon...