05 / 05 / 2024

Üçüncü havaalanı bölgedeki fiyatları etkiledi mi

Üçüncü havaalanı bölgedeki fiyatları etkiledi mi

TSKB Gayrimenkul Değerleme AŞ Kurumsal Değerleme ve Özel Projeler Departmanı Müdürü Kolcuoğlu, " Bölgede metrekare fiyatları projeler açıklanmadan önceki rakamlardan neredeyse iki katı oranında arttı" dedi.

 OSB arazilerinin satış değeri Boğaz'daki lüks yalıları bile geride bıraktı!

Organize Sanayi Bölgeleri'nde kira artışları yüzde 150 oranlarına yaklaştı. Bölgedeki metrekare satış fiyatı da Boğaz'daki yalı fiyatlarını aşarken, Marmara Bölgesi söz konusu fiyat artışında açık ara başı çekiyor.

İstanbul Havalimanı'na yüzde 43 hisseyle büyük ortak!

İstanbul Havalimanı'nın kurucuları Kalyon Havacılık ile Cengiz İnşaat, geçen ay İGA Holding A.Ş adlı yeni bir şirket kurdu. Paylarının yüzde 43'ünü yeni kurdukları holdinge devrederek üçüncü ortağı bünyelerine ekledi.

Karadeniz bölgesi Ortadoğuluların radarında! Satılık ve kiralık ev fiyatları katlandı: 110 metrekarelik ev 2.8 milyon TL

Ortadoğulular son senelerde Karadeniz bölgesindeki konutlara yönelik taleplerini arttırdı. Bu nedenle bölgedeki fiyatlar da katlandı. İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesinde ekonomik toparlanma 2026 yılını bulacak!

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, depremin yıl dönümü dolayısı ile bir açıklamada bulundu. Deprem felaketinin bölgedeki üretim, ihracat ve istihdama etkileri hakkında bilgiler ileten Sönmez, ihtiyaçlara yönelik çözüm önerilerini açıkladı.

Deprem bölgesindeki DASK tarifeleriyle ilgili flaş karar! Son dakika müjdesi! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, bölgedeki sigorta ödemelerine ilişkin mağduriyetlerde artış yaşandı. Sigorta Tahkim Komisyonu'ndan konuya ilişkin bir son dakika kararı çıktı.

Deprem uzmanından korkutan açıklama: Adana ve Marmara hassasiyetini koruyor! İstanbul'da en az 7,2 büyüklüğünde olacak!

Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Adana bölgesinin hassasiyetini koruduğuna dikkat çekerek, bölgedeki deprem riskini değerlendirdi. Görür, İstanbul depremi ile ilgili de son dakika değerlendirmelerini paylaştı. 

Öğretmenler dikkat! Depremde etkilenen illerden bazıları Üçüncü Hizmet Bölgesi yapıldı! 

Depremde etkilenen şehir ve ilçelerden bir bölümü öğretmenler için Üçüncü Hizmet Bölgesi şeklinde güncellendi. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş depremlerinde ürkütücü tablo! Bölgedeki sanayicilere maliyeti 170 milyar lirayı bulacak!

Kahramanmaraş depremlerinin bölge sanayisine maliyeti 170 milyar lirayı bulacak. Bakan Varank, depremden etkilenen sanayicilere ve KOBİ’lerin bu zorlu süreci atlatmaları için gerekli destekleri sağlayacaklarını açıkladı.

Trendyol’dan deprem bölgesine dev yatırım! Bölgedeki 35 bin işletmeyi yurt dışı pazarlara açacak!

E-ticaret platformu Trendyol, afet bölgesine desteklerine devam ediyor. Şirket, Adana Aktarma Merkezi yatırımını erken devreye alırken, bölgede yaşayan 35 bin satıcının ürünlerini de yurt dışı pazarlar ile buluşturmayı hedefliyor.

Deprem bölgesinde 20 bin gıda denetimi yapıldı

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında vatandaşlardan gelen ihbar ve şikayetleri değerlendiren Tarım ve Orman Bakanlığı 1084 personelle bölgedeki 10 ilde görev yapıyor.

Büyük depremlerin ardından çok ilginç olay! O göl nasıl oluştu?

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri ile Hatay merkezli depremlerin fay hattı üzerindeki incelemelerini tamamlayan Maden Tetkik Arama (MTA) ekipleri, bölgedeki ilginç bir gelişmeyi böyle aktardı.

Naci Görür’den bölgedeki başlayan inşaatlar için uyarı! Sakın beton dökmeyin!

Büyük deprem felaketinin olacağı konusunda daha önce peş peşe uyarılarda bulunan ünlü jeolog Prof. Dr. Naci Görür, bu kez de deprem bölgesinde başlatılan inşaat çalışmaları için hayati bir uyarıda bulundu: Sakın beton dökmeyin!

İş Bankası’ndan alkışlanacak hareket! Deprem bölgesine 10 milyar liralık kaynak aktaracak!

Geçen hafta yaşanan deprem felaketlerinin ardından toplumun her kesimi ve iş dünyası el birliğiyle imkanlarını depremden zarar görenler için seferber ederken, İş Bankası da bölgedeki vatandaşlarımıza yönelik geniş kapsamlı afet yardım paketini açıkladı.

Üçüncü havaalanı bölgedeki fiyatları etkiledi mi Haberi

Üçüncü havaalanı bölgedeki fiyatları etkiledi mi

TSKB Gayrimenkul Değerleme AŞ Kurumsal Değerleme ve Özel Projeler Departmanı Müdürü Ozan Kolcuoğlu, İstanbul'a üçüncü havalimanı ve üçüncü köprü yakınlarında yer alan bölgelerde ulaşımın çok daha kolaylaşacak olması nedeniyle daha da değerleneceğini belirterek, "Bölgede metrekare fiyatları projeler açıklanmadan önceki rakamlardan neredeyse iki katı oranında arttı" dedi.


AA muhabirine İstanbul'da yapılacak olan üçüncü havalimanı ve İstanbul Boğazı'na yapılacak üçüncü köprü olacak Yavuz Sultan Selim köprüsünün bölgeye sağlayacağı katkıyı değerlendiren Kolcuoğlu, köprü ile aynı sürede bitirilmesi hedeflenen havaalanının Arnavutköy-Göktürk-Çatalca yollarının birleştiği kavşaktaki 3 bin 500 hektarlık bölgeye yapılacağını ve 6 pistinin bulunacağını söyledi.


Kolcuoğlu, havaalanı proje alanının güneyinden geçen ve üçüncü köprü ile bağlantılı olması düşünülen yolun bölgedeki önemli ulaşım kararlarından biri olarak gösterildiğine dikkati çekerek, proje alanı içerisinde bu yol ile bağlantılı...