06 / 05 / 2024

Ufuk Turgut prime gayrimenkul

Ufuk Turgut prime gayrimenkul

Prime Gayrimenkul Değerleme Genel Koordinatörü Ufuk Turgut kimdir? Ufuk Turgut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ufuk Turgut, ne zamandan beri Prime Gayrimenkul'de hizmet veriyor?

Prime Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Prime Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi, Osman Serhat Mırız, Ufuk İnce, Mustafa Ünlü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Ufuk Bekdemir: Stat ya Çiğli'ye yapılacak ya da iptal edilecek!

Karşıyaka'ya yapılması planlanan yeni stadın yeriyle ilgili tartışmalar yılan hikayesine dönerken 28 Ocak'ta gerçekleşen ihaleyi kazanan Ali Acar İnşaat'ın Genel Müdürü Ufuk Bekdemir, "Stat ya Çiğli'ye inşa edilecek ya da proje iptal olacak" dedi.

Ufuk Bekdemir: Karşıyaka Stadı ya Çiğli'ye inşa edilecek ya da iptal olacak!

Karşıyaka'ya yapılması planlanan yeni stadın yeriyle ilgili ihaleyi kazanan Ali Acar İnşaat'ın Genel Müdürü Ufuk Bekdemir, "Stat ya Çiğli'ye inşa edilecek ya da proje iptal olacak" dedi.

Cansel Turgut Yazıcı: Piyasada arsa balonu var!

Türk toplumu artan konut fiyatlarına yetişemezken bunun arsa girdisindeki artışlardan kaynaklandığı öne sürülüyor. EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, "Piyasada arsa balonu var dedi"..

Özdemir Turgut kimdir?

Ankara Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut kimdir? Özdemir Turgut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özdemir Turgut, ne zamandır belediye başkanı? İşte Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut'un biyografisi...

Cansel Turgut Yazıcı: Konut değil arsa balonu var!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, yaygın olarak dikkatleri çekmeye başlayan 'konut balonu' iddialarına karşı istatistiki veriler üzerinden tamamen farklı bir bakış açısı sunuyor...

Turgut Özal Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümüne doçent alacak!

Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümüne hidrolik ve su kalitesi modelleme alanında doktora yapmış olmak, doçentlik unvanını hidrolik alanında almış olmak şartıyla 1 doçent alınacak.

Cansel Turgut Yazıcı: Sektörün önünü açmak için yeni vergi düzenlemesi gerekiyor!

Arsa kıtlığı ve artan girdi maliyetleri nedeniyle erişilebilir fiyatlarda konut yapmanın imkansız hale geldigini söyleyen Eva Gayrimenkul Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, sektörün önünü açmak için yeni bir vergi düzenlemesi gerektiğini söyledi...

Cansel Turgut Yazıcı: Vergi düzenlemesi sektörün önünü açar!

Arsa kıtlığı ve artan girdi maliyetleri nedeniyle erişilebilir fiyatlarda konut yapmanın imkansız hale geldiğini söyleyen Cansel Turgut Yazıcı sektörün önünü açmak için yeni bir vergi düzenlemesi gerektiğini söyledi.

Cansel Turgut Yazıcı: Konutta genel vergi düzenlemesi şart!

Cansel Turgut Yazıcı; “ Artık sektörün önünü açmak adına konutta genel olarak vergi düzenlemesi yapmak gerekli, bu düzenlemelerin tüm tarafların faydasına olacak şekilde modellenmesi önemli” dedi.

Porland Mağazası, yarın Prime Mall AVM’de kapılarını açıyor!

Bin 740 metrekare alanda, hem ev hem de gastronomi müşterilerine hitap eden Porland Mağazası, 13 Eylül’de Prime Mall AVM’de kapılarını açıyor. Üstelik açılışa özel 13 – 14 Eylül’de tüm ürünlerde yüzde 50 indirim...

Ufuk Sesli: Bayındır'ı yaşanılır hale getireceğiz!

AK Parti’den CHP’ye geçen İzmir’in Bayındır ilçesinde yapılanları ve yapılacakları yerinde dinledik. Bayındır’ın Dr. Belediye Başkanı Ufuk Sesli, “Resmen enkaz devraldık. Kısa sürede toparlayıp Bayındır’ı yaşanılır bir ilçe haline getirmek için kolları sı

Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi 4. Yaşını kutluyor!

Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi, 4. Yaşını kutluyor. Prime Mall Alışveriş Merkezi 25 Ağustos Pazar günü İskenderun'da yapılacak olan kutlamalarda 444 adet hediye dağıtacak.

Ufuk Turgut prime gayrimenkul Haberi

Ufuk Turgut prime gayrimenkul

Ufuk Turgut kimdir?

Ufuk Turgut, 29 Temmuz 2013 tarihinden bu yana Prime Gayrımenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. bünyesinde çalışmakta olan Ufuk Turgut 1992 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur.


1993- 1997 Yılları arasında Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Teftiş Kurulu’nda, 

1997 – 2002 yılları arasında Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nde Müfettiş olarak çalışmış, 2002 yılında ise aynı kurumda Teftiş Kurulu Başkanlığı’na atanmış ve bu görevi 2013 yılına kadar sürdürmüştür.


Prime Gayrimenkul Değerleme..

Prime Gayrimenkul Değerleme, Sermaye Piyasası Kurulu’nun belirlediği değerleme standartlara göre çalışmaktadır. Şirketimiz Ağustos 2009 tarihinde  İstanbul  ’da Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. adı altında 245.000 TL sermaye ile kurulmuştur. 


Prime Değerleme 2013 yılı itibariyle toplam 127 çalışanı ve 300'e yakın çözüm ortağı ile Türkiye’nin tüm illerinde değerleme hizmeti...