15 / 05 / 2024

Uğraş Aşcı

Uğraş Aşcı

Aşçıoğlu Taahhüt Mühendislik İnşaat Makine Ticaret Limited Şirketi, Uğraş Aşcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da Şişli, 19 Mayıs Mahallesi, Kent Pasajı'nda kuruldu.

'Emekli bayram ikramiyesini 5 bin TL yapacaklarını düşünmüyorum' diyen ekonomist duyduğu rakamı açıkladı!

Milyonlarca emekli yılda iki kez bayram ikramiyesi alıyor. 2023'te 2 bin TL olan bayram ikramiyelerinin bu sene ne kadar olacağı merak ediliyor. 'Emekli bayram ikramiyesini 5 bin TL yapacaklarını düşünmüyorum' diyen ekonomist duyduğu rakamı açıkladı.

Ünlü ekonomistten düşük faizli konut kredisini bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak açıklama!

Ziraat Bankası’nın önceki dönemlerde Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapan Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, ekonomiye ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Şenol Babuşcu, düşük faizli konut kredisi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama yaparak, “Öyle bir kredi gelmez” dedi.

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

Asgari ücret zammı için peşi sıra açıklanan rakam bayram ettirdi! Ne 14 ne de 15 bin! Acilen bakın!

Asgari ücret zammında yaşanan son dakika gelişmeleri pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Peki asgari ücret zammında son durum ne? Acilen peşi sıra açıklanan bu rakamlara bakın...

Tamamen elektrikli BMW İ4’ün yeni fiyatını duyanlar resmen neye uğradığını şaşıracak!

BMW’nin çok sevilen ve büyük ilgi gören modellerinden İ4’ün ağustos ayı fiyatı belli oldu. Mayıs, haziran ve temmuz aylarında olduğu gibi ağustos ayında da tüm modellerinin fiyat listesini peş peşe açıklayan BMW, İ4 modelinin de yeni fiyatını paylaştı.

E Aşcı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Aşcı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Aşçı tarafından kuruldu.

Elektrik faturasının gözler önüne serdiği çarpıcı tablo! 7 haneden 1’i ödeyemiyor!

Enflasyonun vatandaşa somut etkisi faturalarda kendisini gösteriyor. Her 7 haneden 1 tanesinin elektrik faturasını ödeyemediği ortaya çıktı.  İşte yaşanan “enerji yoksulluğu”nun çarpıcı tablosu…

ATO'nun kalıcı konut kampanyasına sanattan 1 milyon TL'nin üzerinde destek!

Ankara Ticaret Odasının (ATO) Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenmiş olan bölgelere kalıcı konut kazandırmak için "Ayın Yıldızıyım" temasıyla başlatmış olduğu bağış çağrısında sanatçı ve sanatseverlerin desteğiyle 1 milyon TL'yi aşan gelir toplandı.

Borsada deprem fiyatlaması bitti, şimdi sıra seçim fiyatlamasında! Seçim öncesi borsada ralli olur mu?

Borsa İstanbul yaşanan deprem felaketlerinin ardından uğradığı ağır kayıplarının kısmen de olsa giderdi. Borsada deprem fiyatlamasının sona erdiğini belirten uzmanlara göre, seçim takviminin belli olmasıyla şimdi sıra seçim fiyatlamasına geldi.

Tarımla uğraşanlar için altın tavsiye! Çekirdeğini sakın çöpe atmayın

Tarımla uğraşan vatandaşlar kendilerine fayda sağlayacak yöntemleri merak ediyor. İşte o yöntemlerden biri hakkında detaylı bilgi paylaşımı yapıldı.

Altın Kahini İslam Memiş gram altın için uç rakamı açıkladı! Yatırımcıların eli ayağına dolaştı! Bakmayan pişman olacak

Son dakika altın fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatları için Altın Kahini İslam Memiş, gram altın için en uç rakamı açıkladı. Yatırımcılar bu rakam karşısında eli ayağına dolaşırken, bakmayanlar ise çok pişman olacak. İşte gram altın için o rakam...

Yok artık! Sadece telefon numarası aldı, 200 bin TL ödedi! Bu habere çok şaşıracaksınız!

Yaşanan bu ilginç olay şarkıcı İdo Tatlıses'in başına geldi. Eşine sürpriz yapmak isteyen Tatlıses yeni bir telefon numarası almak için günlerce uğraştı. Üstelik bu telefon numarasına 200 bin Türk Lirası ödemek zorunda kaldı. Peki neden? İşte detaylar...

31 Ağustos Çarşamba 2022 A101 kataloğu! 31 Ağustos Çarşamba A101 kataloğu yayınlandı mı?

A101 yeni aktüel ürün kataloğu araştırılıyor. İşte 31 Ağustos Çarşamba A101 ürün kataloğu!

Uğraş Aşcı Haberi

Uğraş Aşcı

Aşçıoğlu Taahhüt Mühendislik İnşaat Makine Ticaret Limited Şirketi, Uğraş Aşcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da kuruldu. 


Aşçıoğlu Taahhüt Mühendislik İnşaat Makine Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...