30 / 04 / 2024

Ulaş Çetinkaya kimdir

Ulaş Çetinkaya kimdir

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Ulaş Çetinkaya, belediyeciliğin asfalt yapmak, kilit parke döşemek veya çöp toplamak gibi hizmetlerin olmadığını vurguladı.

Ege Bağatur toplum yararına olmayan imar tadilatlarına izin vermedi!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Çetinkaya, Adana’nın dürüstlüğü, şeffaf ve hesap veren yönetim anlayışıyla belleklerde iz bırakan Adana’nın efsane belediye başkanı Ege Bağatur’u ölümünün 25. yıldönümünde anacaklarını söyledi.

Adana'da 10 yılda 25 bin hektar tarım arazisi yapılaştı!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin meclis üyesi Ulaş Çetinkaya, Adana il sınırları içerisinde çarpık kentleşme ile imar planları ve harita uygulamalarının zamanında yapılmamasından son 10 yılda yaklaşık 25 bin hektar tarım alanının heba edildiğini bildirdi.

Adana'da 10 yılda 25 bin hektar tarım arazisi yapılaştı!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Ulaş Çetinkaya, Adana il sınırları içerisinde çarpık kentleşme ile imar planları ve harita uygulamalarının zamanında yapılmamasından son 10 yılda 25 bin hektar tarım alanının heba edildiğini bildirdi.

Ulaş Çetinkaya: Şehirde yapılacak AVM'lere karşıyız!

CHP Adana Büyükşehir Beledivesi Meclis Üyesi Ulaş Çetinkaya, Eski Başkan Vekili ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek ile birlikte şehirde yapılacak AVM'lere karşı olduklarını bildirdi.

Adana CarrefourSA arazisi imar planı yargıya taşınıyor!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi öncesinde grup karan alan CHP grubu CarrefourSA arazisinde yapılacak imar rantını yargıya taşımaya hazırlanıyor CHP Grubu CarrefourSA rantına itiraz edecek...

Ulaş Çetinkaya: Tepebağ'ı turizme kazandırmalıyız!

CHP Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Sözcüsü, Yüksek Şehir Plancısı Ulaş Çetinkaya, ekonomiye, istihdama katkı sağlamak için kurulan 'Karataş - Yumurtalık Turizm Birliği'ne destek çağrısında bulundu.

Ulaş Çetinkaya turizme destek için çağrı yaptı!

CHP Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Sözcüsü, Yüksek Şehir Plancısı Ulaş Çetinkaya, ekonomiye, istihdama katkı sağlamak için kurulan 'Karataş - Yumurtalık Turizm Birliği'ne destek çağrısında bulundu.

Ulaş Çetinkaya'dan turizme destek çağrısı!

Büyükşehir Yasası ile il sınırına ulaştığını, 15 ilçe ve büyükşehir belediyesi olmak üzere toplam 16 belediyenin yaklaşık 2.5 milyon Adanalı'ya hizmet üretmeye çalıştığını kaydetti.

Ulaş Çetinkaya: Adana'da altyapı çalışmaları yaz aylarında yapılmalı!

Mevcutta Adana’nın birçok yerinde çalışma olduğuna işaret eden Çetinkaya, “Bu uygulamaları planlı ve programlı bir şekilde yapılmalı ve çalışma sonrası asfaltın kullanılabilir halde kaplanmasını sağlanmalıdır" dedi

Ulaş Çetinkaya: Deprem anında toplanma yerleri oluşturulmalı!

CHP Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Yüksek Şehir Plancısı Ulaş Çetinkaya, 'Deprem anında toplanma yerleri oluşturulmalı. Yapılacak imar planlarında ve alınacak kararlarda bu yaklaşımın süreceğine inanıyorum' dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kimdir?

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu oldu. Peki Abdulkadir Uraloğlu kimdir? İşte detaylar!

Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Kariyerine nasıl başladı?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Kariyerine nasıl başladı?

Mustafa Duman kimdir?

Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Murat Çetinkaya görevden alındı, yerine Mustafa Duman atandı. Peki Mustafa Duman kimdir, Mustafa Duman hangi görevlerde bulundu? İşte Mustafa Duman'ın biyografisi...

Murat Karluk Çetinkaya kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Vekili Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Murat Karluk Çetinkaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Murat Karluk Çetinkaya'nın biyografisi...

Karluk Çetinkaya kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Karluk Çetinkaya kimdir? Karluk Çetinkaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sezgin Yılmaz'ın biyografisi...

Ulaş Ayyıldız kimdir?

Endeksa Satış Direktörü Ulaş Ayyıldız kimdir? Ulaş Ayyıldız, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ulaş Ayyıldız'ın biyografisi...

Orhan Demir kimdir?

Orhan Demir İBB'de Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı oldu. Peki Orhan Demir kimdir? Orhan Demir hangi işlerde görev aldı?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Mehmet Cahit Turhan, yeni dönemde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı oldu. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Bir dönem Karayolları Genel Müdürü ve Danıştay üyesi olarak da görev yapan Mehmet Cahit Turhan, yeni kabinede Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak atandı. Peki, yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan kimdir?

Aldebaran Star Turizm Emlak Ulaşım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldebaran Star Turizm Emlak Ulaşım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Orçun Çetinkaya ve Nadıa Pavan ortaklığında kuruldu. 

Adana'da dönüşüm projeleri hayata geçecek!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Ulaş Çetinkaya, belediyeciliğin asfalt yapmak, kilit parke döşemek veya çöp toplamak gibi hizmetlerin olmadığını vurguladı.

Ahmet Arslan kimdir?

AKP’nin Genel Başkanlığına seçilen Binali Yıldırım'ın yeni hükümet kabinesinde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olan Ahmet Arslan kimdir?

Aslı Dağaltı Dilsiz kimdir?

Mimari tasarım ve uygulama alanındaki çalışmalarına 2006 yılında Ulaş Yılmaz ile kurduğu YUDA Mimarlık'ta aktif olarak devam etmekte olan Mimar Aslı Dağaltı Dilsiz kimdir?

Ulaş Çetinkaya kimdir Haberi

Ulaş Çetinkaya kimdir

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Ulaş Çetinkaya,  “ Belediyelerimizin çöp toplama, asfalt yapmak ve kaldırım düzenlemesi gibi hizmetleri zaten asli görevlerdir. Bu tür klasik belediyecilikten farklı bir belediyecilik modeline geçişi sağlamalıyız, farkındalık yaratmalıyız. Adana’nın tek bir projesi olacak o da insanların yaşam biçimini değiştirerek refah ve huzurun sağlamaktır” dedi.


“Yerel-Merkez işbirliği şart”


Çukurova Press’i ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Engin Kanber ile Yazarımız Süleyman Yalçın ile görüşen ve Adana’nın projeleri ve sorunları ile ilgili özel sorularımızı yanıtlayan  Adana Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ulaş Çetinkaya, “Adana’nın sorunlarının çözümü için yerel-merkez işbirliği şarttır” diye konuştu.


“Adana sıradan bir yer değil”


Adana’nın Güney ve Güneydoğu Anadolu’dan göç alan bir kentin yanı sıra  çok sayıda illere açılan bir kapı konumunda olduğuna dikkat çeken Çetinkaya, “Adana’da...