04 / 05 / 2024

ulaşım çözümleri

ulaşım çözümleri

Aysel Aktan, İstanbul'da merkez niteliği taşıyan alanlarda yenileme ve dönüşüm alanlarının, merkez dışındaki bölgelerde ise ulaşım sorunu çözülmüş ya da ulaşım iyileştirme çalışmaları devam eden bölgelerin öne çıktığını söylüyor.

İki inşaat arasında kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözüm ağızları açık bıraktı!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden iki inşaat arasındaki kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözümü paylaştı. Söz konusu çözüm adeta ağızları açık bıraktı...

Bakan Uraloğlu açıkladı! 2 yılda milli tren seti sayımız 25’e ulaşacak...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2025 sene sonuna kadar 22 set daha yollarda olacak ve 2 sene içerisinde yerli ve milli tren seti sayımız 25’e ulaşacak. 2030 senesine kadar ise toplam 56 setimiz vatandaşlarımıza hizmet vermek üzere yola çıkmış olacak” diye konuştu.

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

Cly Teknik Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi Kuruldu!

Cly Teknik Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi Tuzla’da 10.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Calayır tarafından kuruldu.

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Ilıkcan, İbrahim Emre Çorak ve Olıver Sebastıa Sheehan ortaklığında kuruldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Özgür Cihan Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Türkiye genelinde riskli yapıların yenilenmesi kapsamında kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Velok Mühendislik Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Velok Mühendislik Çözümleri Anonim Şirketi Çekmeköy'de Emre Veldet tarafından kuruldu.

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hasan Ay ve Murat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Respiro İş Çözümleri Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Respiro İş Çözümleri Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kartal'da Side Sultan Titiz tarafından kuruldu.

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

Emlak Katılım’dan kentsel dönüşümde güven verici finansman çözümleri!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, kentsel dönüşüm ile riskli yapılarda ya da riskli alanlarda ikamet eden kat maliklerinin daha sağlam ve modern binalarda oturmalarını sağlamak amacıyla yeni finansman çözümleri geliştirdi. 

ulaşım çözümleri Haberi

ulaşım çözümleri

Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Aysel Aktan, arsa alımında imar durumunun büyük önem kazanırken, daire alım-satımında dairenin mevcut konumu ve tapu müdürlüğü arşivindeki tescilli proje konumu arasındaki uyumu, yasal izinlerinin mevcut olup olmadığının önem kazandığını söylüyor.  


D-100 karayolu hattının hizmet fonksiyonlu olarak geliştiğini ifade eden Aktan, bu hattın etkilenme alanlarının da markalı konut projeleri için yatırım alanı olmaya devam ettiğini belirtiyor. Aktan, "Maltepe - Kartal hattında devam eden ve tamamlanan markalı ofis ve konut projeleri bölgedeki gayrimenkul değerlerinin ortalamaların üzerine çıkmasına sebep olmaktadır. Gerek Avrupa, gerek Anadolu Yakasında yapım aşamasında olan markalı projelerde gayrimenkul satış hızları ile proje hızları paralel gelişmektedir" diyor. 


Aktan, Türkiye genelinde inşaat sektöründe yaşanan gelişmeler ve yeni yatırımcı profili ile gelişen marka...