15 / 05 / 2024

Ulaşım hizmetlerine erişim

Ulaşım hizmetlerine erişim

Erişilebilir Ulaşım Stratejisi ve Eylem Planı'na ilişkin genelge, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de duyuruldu. 

Bu yıl da ev almak kolay olmayacak! Konuta erişim sorunu nasıl çözülür?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, bu sene de ev almanın kolay olmayacağına dikkat çekerek, konuta erişim sorunu için yapılabilecekleri tek tek sıraladı. İşte detaylar...

Konuta erişim zorlaştı: Beyaz yakadan, mavi yakaya herkes toprak alıyor! Bunlara aman dikkat edin!

Konuta erişim zorlaşınca beyaz yakadan, mavi yakaya, orta gelirli herkes toprak yatırımına yöneldi. Peki imarlı arsa fiyatları ne kadar? Arsa alacaklar nelere dikkat edilmeli?

İstanbul'da konut fiyatları ortalama hanehalkı gelirinin 4,89 katı! Konuta erişim nasıl artar?

Konuta erişim sorunu gittikçe büyüyor. Sektörü ilgilendiren bu sorun 11’nci Gayrimenkulde Liderler Zirvesi’nde tartışıldı ve sektör temsilcileri önerilerini sundu. Peki konuta erişilebilirlik nasıl sağlanır? İşte sektörden çözüm önerileri...

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

Bakan Bolat: ‘Finansmana erişim sorunu ortadan kalktı’

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, reeskont kredilerinin günlük 3 milyar 50 milyon TL’ye çıktığını hatırlattı. Bolat, "Artık finansmana erişim problemi gibi bir problemden bahsetmek pek mümkün değil. Biz de onlardan performans bekliyoruz. İcraat bekliyoruz" şeklinde konuştu.

e-Devlet'te EYT depremi! e-Devlet çöktü mü? Erişim sıkıntıları var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün EYT ile yaptığı açıklama sonrası e-Devlet'te erişim problemleri yaşanıyor.

İş Bankası Genel Müdürü açıkladı! Kredi ucuz ama erişim kısıtlı!

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran kredi erişiminde yaşanan zorlukları değerlendirdi. Aran, kredinin ucuzlamasına rağmen krediye erişim güçleşiyorsa bunun kimseye bir faydasının olmayacağını vurguladı.

Twitter çöktü mü? Twitter’a erişim sorunu düzeldi mi? 14 Temmuz Twitter çökme sorunu...

Sosyal paylaşım platformu Twitter'da meydana gelen erişim sorunu gündeme oturdu. Twitter çöktü mü? Twitter’a erişim sorunu düzeldi mi? İşte 14 Temmuz Twitter çökme sorununun detayları...

Honda tek kişilik ulaşım aracı Striemo'yu duyurdu! Araç kaç liradan satılacak?

Honda, 2017 yılında başlatılan yeni iş geliştirme programı Ignition’a ait ikinci ticari girişim olan Striemo Inc.'yi kurdu. Japon şirket Striemo adındaki tek kişilik ulaşım aracı elektrikli scooter modeli geliştirdi. Aracın fiyat listesi de açıklandı.

Ev ve araba sahibi olmak gittikçe zorlaşıyor! Konuta ve otomobile erişim süreleri katlandı!

Konuta ve otomobile erişim süreleri katlandı. Peki konutta ve otomobilde erişim süreleri nasıl değişti? İşte tüm ayrıntılar...

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Ulaşım hizmetlerine erişim kolaylaştırılacak!

Erişilebilir Ulaşım Stratejisi ve Eylem Planı'na ilişkin genelge, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de duyuruldu. 

Erişilebilir Ulaşım Stratejisi ve Eylem Planı genelgesi!

Erişilebilir Ulaşım Stratejisi ve Eylem Planı (2021-2025) ile İlgili 2021/20 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi bugünkü 31616 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ulaşım hizmetlerine erişim Haberi

Ulaşım hizmetlerine erişim

Erişilebilir Ulaşım Stratejisi ve Eylem Planı'na ilişkin genelge, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de duyuruldu. 

Anadolu Ajansı'ndan Esin Işık'ın haberine göre; genelgede ülkenin kalkınma vizyonu kapsamında ulaştırma ve altyapı yatırımlarının, küresel gelişmeler ve eğilimler çerçevesinde hareketlilik, dijitalleşme ve lojistik ekseninde gerçekleştirildiği ifade edildi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından hareketlilik odağında geliştirilen strateji ve politikalarda ulaşım zincirinin bütün halkalarını dahil edecek şekilde, sunulan ulaşım hizmetlerine toplumun her kesiminin eşit şartlarda, kesintisiz, güvenli ve bağımsız olarak erişiminin önemli olduğuna dikkat çekildi. 

Ulaşım hizmetlerine erişebilirliğin bir hak olduğu anlayışı kapsamında, hareket kabiliyeti kısıtlı olan bireylerin günlük yaşamlarını kolay hale getiren, sosyal ve ekonomik hayata katılımlarını sağlayan, yaşam kalitesini yükselten, herkes için erişilebilir ulaşım sistemi hazırlanması için uygulanacak politikaların katılımcı, sistematik ve bütünsel bir...