04 / 05 / 2024

ulaşım projelerinin geçtiği ilçeler

ulaşım projelerinin geçtiği ilçeler

Sancaktepe, ‘Akıllı Metro’ hattının geçiş güzergahında bulunması nedeni ile değerini en çok artıran bölge oldu. Sancaktepe'yi Çekmeköy ve Şişli izledi..

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Son dakika! Dolar 30 TL eşiğini geçti! Dolar yatırımcıları müjde! 11 Ocak 2024 dolar/TL kuru!

Dolar yatırımcılarının heyecanla beklediği an geldi Dolar kuru bugün saat 10:30 itibariyle 30 lira eşiğini geçti. İşte dolarda son dakika gelişmesi...

Asgari ücret zammından sonra ev sahipleri harekete geçti! Zam dönemi dışında kira artışı yapılır mı?

Kiralardaki fahiş fiyat artışları gündemde yer alırken, asgari ücret zammının belli olmasından sonra fırsatçı ev sahipleri kira fiyatlarını artırmak için harekete geçti. Peki  Zam dönemi dışında kira artışı yapılır mı?

Çalışan emeklinin hesabına 5000 TL Aralık ayında yatar mı, Meclis'ten geçti mi?

Milyonlarca emekli 5 bin TL için beklemede. Peki, Çalışan emeklinin hesabına 5000 TL Aralık ayında yatar mı, meclisten geçti mi? İşte konuya ilişkin son gelişmeler...

Çaya yine zam geldi! Çaya yapılan zam yüzde 110’u geçti...

Çay, günlük hayatımızda vazgeçilmez bir ürün. Çay fiyatları da her geçen gün artıyor. Buna göre çaya bu hafta itibarı ile yeni bir zam daha yapıldı. Böylece haziran ayından bu yana çaya yapılan zam yüzde 110’u geçtiği bildirildi. İşte ayrıntılar...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Düzce depreminin üzerinden 24 yıl geçti! 12 Kasım 1999'da 7.2 büyüklüğündeki depremde 16 bin 666 ev yıkıldı!

Türkiye'de 12 Kasım 1999'da Düzce'de meydana gelen depremin üstünden 24 yıl geçti. 782 kişi yaşamını yitirdiği depremde 16 bin 666 ev yıkıldı.

Bakan Bolat'ın çağırısı üzerine marketler harekete geçti! Gıdadan, temizliğe etiket fiyatları değişiyor 

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın enflasyonla mücadele kapsamında marketlere yönelik indirim çağrısı sonrası marketler harekete geçti. Gıdadan, temizliğe etiket fiyatları değişiyor...

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

Altın fiyatları uçuşa geçti! İşte 10 Eylül 2023 gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları!

Yatırımcıların son dakika gelişmelerini araştırdığı altın fiyatları uçuşa geçti. Peki altın fiyatlarında son durum ne? İşte 10 Eylül 2023 gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları...

Kiralık ev bulamayan öğrenciler için Bakanlık harekete geçti! Yurt kapasiteleri artırılıyor!

Üniversitelerde kayıtlar önümüzdeki hafta başlayacak. Öğrencileri en çozrlayan şey ise kiralık ev sorunun ve fahiş fiyatlar olurken, Gençlik ve Spor Bakanlığı, yurt kapasitelerini artırmak için harekete geçti.

Yaz aylarının vazgeçilmez ulaşım aracı bisikletlere de zam geldi. İşte güncel bisiklet fiyatları...

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sokaklar bisikletlerin cıvıl cıvıl geçtiği, rengarenk bir görünüme bürünüyor.

Hayat pahalılığı nedeniyle vatandaş giderek fakirleşiyor! Sosyal yardım alan hane sayısı 4 milyonu geçti!

Son 5 yıl içerisinde artan hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşlar sosyal yardım almadan hayatını sürdürmekte zorlanıyor. Hükümetin yoksullukla mücadele iddiasına rağmen sosyal yardım alan hane sayısı 4 milyonu geçtiği gözleniyor.

ulaşım projelerinin geçtiği ilçeler Haberi

ulaşım projelerinin geçtiği ilçeler

İstanbul’da ‘Akıllı Metro’ hattının geçiş güzergahında bulunan Sancaktepe, değerini en çok artıran bölge oldu. Sancaktepe'de satılık 2 oda 1 salon dairelerin yaklaşık 230 bin lira seviyesinde olması talep artışına ve kazanca olumlu yansıdı. Prim oranlarında Sancaktepe’yi Çekmeköy ikinci sırada takip etti. Şişli Bomonti ise değerini en çok artıran üçüncü bölge oldu.

Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre, Türkiye’nin ilk sürücüsüz metro hattının geçiş güzergahındaki en çok değeri artan bölge olan Sancaktepe'de kiralıklarda ise ikinci elde aylık 500 ile bin TL arasında daire bulabilmek mümkün. Bu bölgede markalı konutların kirası ise bin 750 ile 2 bin 500 lira arasında değişiyor.  

İstanbul’un yıldızı parlayan bölgelerinden Çekmeköy’de 2+1 satılıklar ortalama 320 bin lira, kiralıklar bin 750 ile 2 bin 800 lira arasında. Markalı...