13 / 05 / 2024

ulus projesi durdurma kararı

ulus projesi durdurma kararı

Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin yargıya taşıdığı, Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi’nin SİT alanında Büyükşehir Belediyesi’nin imar plan değişikliği yaptığı meclis kararı için yürütmeyi durdurma kararı verildi.

Emlak Konut GYO'nun Kemerburgaz Göktürk’teki projesi için 4’üncü durdurma kararı! 

Demirören Grubu'nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası'na devredildikten sonra rezerv alan ilan edilerek lüks villa imarına açılan Kemerburgaz Göktürk’teki projeye yargıdan 4’üncü kez yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Başkent Millet Bahçesi projesi için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı!

Atatürk Kültür Merkezi alanına yapılan Millet Bahçesi’ne ilişkin açılan dava sonucunda Ankara 13. İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi. İşe konu ile ilgili detaylar...

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yürütmeyi durdurma kararı! Hak sahipleri aman dikkat!

Ankara 24. İdare Mahkemesi, Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili protokolün yürütmesinde durdurma kararı verdi. ABB de hak sahiplerine bir duyuru yaptı. İşte ayrıntılar...

Ankara'daki Ulus 100. Yıl Çarşısı binası yıkım işi ihale edildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi kapsamında Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından oy birliğiyle alınan kararı sonrasında binanın geri dönüşüm malzemeleri karşılığı yıkım işi ihalesinin tamamlandı.

Bartın Ulus alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Bartın Ulus orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus Samat Mahallesi orta gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Bartın Ulus orta gelir TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus Samat Mahallesi orta gelir grubu projesinde yer alan 2 adet konut yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Bartın Ulus alt gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus Samat Mahallesi projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahili projesi açıklaması!

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türel, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesinin iptali ve yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

ODTÜ Tüneli Projesi’ne yürütmeyi durdurma kararı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı Melih Gökçek ile Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) yönetiminin 2017 yılında protokolünü imzaladığı ‘ODTÜ Tüneli Projesi’ hakkında yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

TOKİ Bartın Ulus 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sona gelindi!

Yıldırım Belediyesi’nin Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa ettiği Hümahatun Evleri’ndeki 130 konut 10 Temmuz’da hak sahiplerine teslim edilecek.

Büyükçekmece Yat Limanı için yürütmeyi durdurma kararı!

Yapımı yılan hikâyesine dönen Büyükçekmece Yat Limanı Projesi ile ilgili mahkeme durdurma kararı verdi

ulus projesi durdurma kararı Haberi

ulus projesi durdurma kararı

Oda Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Şu anda Ulus Tarihi Kent Merkezi SİT alanına ait 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliğine ilişkin tüm işlemlerin durdurulduğu anlamına gelmektedir. Ulus Tarihi Kent Merkezi Ankara için çok değerli bir alandır. Bu nedenle kararı çok anlamlı buluyoruz. Nihai kararında iptalle sonuçlanmasını umuyoruz. Ulus gibi tarihi ve kültürel değeri yüksek bir alanı kimsenin rant emellerine alet etmesini kabul etmeyeceğiz”...