18 / 05 / 2024

Uluslararası Troleybüs Sistemleri Çalıştayı ne zaman

Uluslararası Troleybüs Sistemleri Çalıştayı ne zaman

Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği (UITP) tarafından organize edilen ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. (MOTAŞ) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan ‘Uluslararası Troleybüs Sistemleri Çalıştayı’ 1-2 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Uluslararası yatırım pozisyonu Mayıs'ta 294,6 milyar dolar oldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2023 Mayıs’a dair Uluslararası Yatırım Pozisyonu (UYP) verisini yayımladı. Bu kapsamda Uluslararası yatırım pozisyonu açığı Mayıs'ta 294,6 milyar dolar oldu.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch’ten ABD’ye kötü sürpriz!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Rating, ABD’ye resmen kötü bir sürpriz yaptı. Fitch, borç limiti açmazı yüzünden ABD'nin "AAA" olan kredi notunu negatif izlemeye aldı.

Uluslararası fon yöneticilerinden seçim yorumu: Erdoğan kazanırsa ekonomik dengesizlik sürer!

Uluslararası fon yöneticileri, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Uzmanlar, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimleri Erdoğan’ın kazanması halinde ekonomideki dengesizliğin süreceği ve Türkiye'yi yatırım yapılmaz hale getiren politikaların devam edeceğinden kaygılı.

14 Mayıs sonrası faiz ve dolara ne olacak? Uluslararası finans kuruluşundan korkutan tahmin!

Uluslararası yatırım bankası JPMorgan, Türkiye'de 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçim sonrası kur ve faizlere ilişkin birtakım öngörülerde bulundu. Hazırlanan raporda seçim sonucundan bağımsız bir şekilde makro-ekonomik düzenlemelerin gerektiğine ve politika faizinin yüzde 30’a çıkabileceğine vur

Emlak Konut GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi için UNTD İnşaat ile sözleşme imzaladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sözleşmesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Gangadharan Damodaran, Jeejı Ambam Mundachalıl ve Sukesh Palakkıl Kannadath ortaklığında kuruldu.

Kıbrıs uluslararası yatırımcıların radarına girdi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki emlak değerlerinin, konum avantajı ve konut stokundaki arz limiti sebebiyle her geçen gün arttığını söyleyen Kibristanevalcom Kurucusu Eyüp Derdiyok, Kıbrıs'ın uluslararası yatırımcıların radarına girdiğini dile getirdi.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Venüs İskele Sistemleri Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs İskele Sistemleri Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited  Pendik’te Yılmaz Göğer tarafından kuruldu.

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü arazilerinin TOKİ'ye devri TBMM'de!

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne ait tarımsal arazilerin TOKİ'ye devredilmesi Meclis gündemine taşındı. CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, kouyla ilgili soru önergesi verdi. 

ZeroBuild Summit 22-Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi 23 Mart'ta TÜYAP'ta!

Merakla beklenen ZeroBuild Summit’22-Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi, 23 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

Uluslararası Troleybüs Sistemleri Çalıştayı ne zaman Haberi

Uluslararası Troleybüs Sistemleri Çalıştayı ne zaman


Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği (UITP)  tarafından organize edilen ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. (MOTAŞ) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek  olan ‘Uluslararası Troleybüs Sistemleri Çalıştayı’ 1-2 Ekim tarihleri arasında yapılacak.


Dünyanın birçok kentinde troleybüs işletmeciliği yapan ve toplu ulaşım hizmetleri konusunda  karar vericilerden olan üst düzey yetkililer ile CEO'lardan oluşan Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği (UITP) Komitesi üyeleri, Malatya Ramada Otel’de düzenlenecek olan ‘Uluslararası Troleybüs Sistemleri Çalıştayı’na katılacaklar.

1 Ekim 2015 Perşembe günü başlayacak olan ‘Uluslararası Troleybüs Sistemleri Çalıştayı’nda toplu ulaşımın dünü ve bugünü her yönüyle ele alınacak. Çalıştay boyunca ayrıca, UITP’nin yeni projeleri ve toplu taşımacılık sektörünün geleceği de konuşulacak konular arasında yer alıyor.

UITP Genel Sekreteri Alain Flausch, son yıllarda toplu taşıma alanında kendini gösteren gelişmelere paralel olarak, Türkiye'de de bu alanda önemli...