29 / 04 / 2024

Ümit Alagöz özgeçmiş

Ümit Alagöz özgeçmiş

Burdur Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz kimdir? Ümit Alagöz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ümit Alagöz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ümit Alagöz...

Milyonluk arsa için imar değişikliği! Ankara'daki o arsanın inşaat alanı artırıldı! 

AKP’li vekil Cantürk Alagöz'ün Ankara'nın Çankaya ilçesindeki arsasının inşaat alanının artırılması için imar planı değiştirildi.

Tapusu olanlar dikkat! Kentsel dönüşüm nedeniyle tapular tehlikeye mi girdi?

Yeni Kentsel Dönüşüm Kanunu, Resmi Gazete’de yayımlandı. Kanun, 'mülksüzleştirme' kanunu olarak eleştirilirken insanlar "Tapularımız tehlikede mi?" sorusuna cevap arıyor. Kentsel dönüşüm avukatı Çiğdem Kezer ve KİPTAŞ Genel Başkanı Ali Kurt, yeni kanunu yorumladı. İşte detaylar...

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Alagöz tarafından kuruldu.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi kuruldu!

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi Çekmeköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Alagöz, Doğan Kaygusuz ve Şahismail Aki ortaklığında kuruldu.

Merkez Bankası sitesinde yeni güncelleme!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Dr. Hafize Gaye Erkan'ın öz geçmişi, Banka'nın internet sitesine eklenerek güncellendi.

Depremzedelerin barınma ve su ihtiyaçları çözülemedi mi? TMMOB'dan son dakika raporu geldi! 

TMMOB’nin Hatay, Adıyaman ve Malatya’da yürüttüğü dayanışma faaliyetleri sonucunda hazırlanan raporda, deprem bölgesindeki pek çok sorunun altı çizildi. Peki depremzedelerin barınma ve su ihtiyaçları çözülemedi mi? İşte raporda yer alan ifadeler...

Toplu sözleşmede kritik gün geldi çattı! Arap saçına dönen zam pazarlığı bugün çözülecek mi?

Kamu işçileri için zam pazarlığı devam sürerken, 1 Mayıs’ta imzalanması beklenen toplu iş sözleşmesi zam oranı için iki rakam gündemde. Bakan Vedat Bilgin ile Türk-İş Genel Başkanı Atalay’ın yaptıkları açıklamalar sonucu zam pazarlığında sonu ne olacak?

Flaş.. Flaş Milyonlarca EYT'liyi ilgilendiriyor! staj sorun çözülecek mi?

Milyonlarca emeklilikte yaşa takılan (EYT) vatandaş can hıraş mücadelenin arkasından emekliliği elde etmişti. Ancal staj mağdurları 'es' geçilmişti. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel,  EYT ile alakalı düzenlemede staj zamanlarının sayılmaması sebebiyle emekli olamayan mağdurların dileklerinin karşıl

Mutfak meraklılarının gözü bu fritözde! Xiaomi Airfryer uygun fiyatla Migros’ta…16 Mart 2023 Fiyat Listesi

Sağlıklı kızartmalar yapmaya imkan veren, yoğurt mayalamaktan kek pişirmeye pek çok işlemi yapabilen popüler yağsız fritöz Xiaomi Mi Smart AirFryer, yemek pişirmeyi sevenlerin gözdesi haline geldi. İşte Xiaomi Airfryer özellikleri ve fiyatı…

Bunu yaptıysanız geçmiş olsun! 331 bin lira ceza ödeyeceksiniz

Türkiyeyi yasa boğan depremin ardından fırsatçılara aman verilmemeye başlandı. 11 ili etkisi altına alan ve binlerce can ve mal kaybıyla sonuçlanan Kahramanmaraş depremi sonrası evlerinden olan depremzedelere faiş fiyat uygulayanalar yakın mercek altına alındı.

Elektrikli otomobile ilgi beklentileri bile aştı! Milyonlarca adet!...

Küresel bir sorun haline gelen akaryakıt fiyatlarına hemen çözüm olamasa da elektrikli otomobiller geleceğe dönük umut vadediyor. Henüz geçmişi yeni olmasına rağmen elektrikli araçların geçen yılda gerçekleşen satış miktarı, beklentilerin ötesine çıktı.

Vefat eden babanın maaşını kızı alabilir mi?

Vefat eden babanın maaşını kızı alabilir mi? şeklindeki ve buna benzer sorular pek çok vatandaş tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

Ümit Alagöz özgeçmiş Haberi

Ümit Alagöz özgeçmiş

Ümit Alagöz kimdir?

Ümit Alagöz, 5 Eylül 1977 yılında Avusturya’nın Salzburg şehrinde İşçi bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi.


İlk okulu Tefenni Atatürk ilköğretim okulunda Orta okulu Tefenni Lisesi ve Karamanlı Lisesinde tamamladıktan sonra Mesleki eğitimi için Avusturya’ya ailesinin yanına döndü. Elektrik dalında mesleki eğitimini Salzburg meslek okulunda tamamladıktan sonra 2004 yılına kadar Avusturya da çalıştı.


2004 yılında çocuklarını Türkiye’de okutmak ve Memleketi Tefenni’ye yatırım yapmak için kesin dönüş yaptı. 2007-2009 yılları arası Tefenni Ükü Ocakları Başkanlığı ve MHP Tefenni İlçe sekreterliği, 2009-2013 Eylül ayına kadar da MHP İlçe Başkanlığı görevini başarıyla yürüttü. 2004 yılından bu yana Ticaretle uğraşan Ümit Alagöz evli ve 2 çocuk babasıdır.


Bugün de Kutsal saydığı vatanına, canından aziz bildiği Milletine ve uğrunda her şeyini verdiği İlçemiz Tefenni’ye...