04 / 05 / 2024

ümraniye avm kiralama

ümraniye avm kiralama

Mutlu İnşaat tarafından Ümraniye Alemdağ Caddesi üzerinde hayata geçirilen Canpark Ümraniye AVM projesi 11 Ekim'de hizmete açılıyor...

Antalya Migros AVM 10 yıllığına kiraya verilecek! Yıllık kira bedeli dudak uçuklattı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Konyaaltı’nda yer alan Migros AVM’yi 10 seneliğine kiraya vermek için ihaleye çıktı. Söz konusu alışveriş merkezi için ilk yıl kira bedeli 270 milyon Türk Lirası artı KDV şeklinde açıklanırken kiralama ihalesi 29 Şubat tarihinde yapılacak.

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Toptaş tarafından kuruldu.

Sincanlı21 Gayrimenkul Kiralama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Sincanlı21 Gayrimenkul Kiralama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 370 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Özer, Elif Cinisli ve Emircan Çelikkol ortaklığıyla kuruldu.

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Eyüp Güloğlu tarafından kuruldu.

Tepeyazı Emlak Otomotiv Ve Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepeyazı Emlak Otomotiv Ve Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Tepeyazı tarafından kuruldu.

Nakaş İnşaat Ve Filo Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nakaş İnşaat Ve Filo Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Nakaş tarafından kuruldu.

Maha Group Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Maha Group Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Limited Şirketi Ümraniye'de Hasan Hasanoğlu tarafından kuruldu.

Platform Tech Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platform Tech Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Alihan Aydın ve Pınar Aydın İntepe ortaklığında kuruldu.

TOKİ, İstanbul Ümraniye'de 20 bin metrekarelik arazinin imarını değiştirdi: Rezidans ve AVM yapılabilecek!

TOKİ, İstanbul Ümraniye’de konumlanan 27 bin metrekare civarında büyüküğe sahip “metro istasyonları koruma sınırı” içinde arazinin 20 bin metrekaresinde rezidans ve AVM inşa edilmek üzere plan değişikliğine gitti. Binaların yüksekliği 10 kat olarak açıklandı.

Perakendecilerin outlet AVM'lerdeki mağaza kiralama talepleri katlandı!

Ünlü firmaların stoklarını eritmelerine imkan sunan veya ikinci kalite ürün satışı yapılan outlet AVM'lerde mağaza kiralamalarına olan talep katlandı...

AVM'lerde dövizle kiralama tartışması!

Geçtiğimiz hafta zam için harekete geçen AVM'ler şimdi de dövizli kiralamaya geçti. Türkiye genelinde organize bir şekilde hareket eden pek çok AVM, yabancı ve yüzde 50 yabancı ortaklı Türk markalara dövizle fatura kesiyor...

ümraniye avm kiralama Haberi

ümraniye avm kiralama

Ümraniye Alemdağ Caddesi üzerinde Mutlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Canpark Ümraniye AVM,  11 Ekim'de kapılarını açıyor. 40 bin metrekare alan üzerinde yükselen Ümraniye AVM'nin  35 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. Projede ayrıca 4 bin 500 metrekare alanda 75 odalı otel de bulunuyor. 


Metrekare kira fiyatı 40 dolarda başlıyor

Yaklaşık 105 mağazaya ev sahipliği yapacak olan Ümraniye AVM projesinde metrekare kira fiyatları 40 dolardan başlıyor 120 dolara kadar yükseliyor. Yüzde 40 oranında kiralamaların tamamlandığı Mutlu İnşaat Ümraniye AVM &Otel projesi 11 Ekim 2013 tarihinde hizmete açılması planlanıyor. 


Altından metro geçiyor

Alemdağ Caddesi üzerinde yükselen Mutlu İnşaat Ümraniye AVM projesinin hemen altından metro istasyonu geçiyor. İnşaatına 2011 yılında başlanan Canpark Ümraniye AVM'de mağazalar satılmıyor, tamamı kiralanıyor. 


Şengül...