26 / 07 / 2024

Ümraniye Belediyesi iş olanakları

Ümraniye Belediyesi iş olanakları

Ümraniye Belediyesi, Türkiye İş Kurumu ile birlikte yürüttüğü ve Belediye bünyesinde kurulan İstihdam Merkezi ile Ümraniye’de ikamet eden işsiz vatandaşlara iş olanakları sunmaya devam ediyor.

İstanbul Ümraniye'de satılık gayrimenkul fırsatı! Ümraniye Belediyesi duyurdu! 

Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Esenkent, Esenşehir ve Cemil Meriç mahallelerinde yer alan 3 gayrimenkulü 915 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Bayramiç Belediyesi'den iş ilanı! Belediyeye işçi alınacak

İş ve İşçi Bulma Kurumu'nun (İŞKUR) Çanakkale Bayramiç Belediyesi için paylaştığı iş ilanında, belediyede istihdam edilmek üzere bir personel alacağı bildirildi.

Akyapı Ümraniye Projesi için geri sayım başladı!

Konut projeleri için düğmeye basan Akyapı Ümraniye projesi için Eylül ayında lansmana çıkmaya hazırlanıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş yeri kiralarına yüzde 75 zam yaptı!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin pandemiye rağmen mülkiyetinde olan iş yerlerine yüzde 75 oranında zam yaptığını belirtti...

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Ümraniye'de kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantıları yapılıyor!

İstanbul Ümraniye Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları için Elmalıkent Mahallesi’nde hizmete açılan Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. 

Ümraniye'de yıkım gerginliği!

İstanbul'un Ümraniye Belediyesi yıkım yapılacak mahallelerde bazı dükkanların boşaltılması için tahliye kararı gönderdi. Mahallede faaliyet gösteren esnaf ise bu karara tepki gösterdi. 

Nilüfer Belediyesi, işyeri kapalı olan esnaftan kira almayacak!

 Nilüfer Belediyesi 2021 Ocak ayı Meclis toplantısından iş yeri kapalı olan esnaftan kira alınmamasına karar verdi. 

 Ankara Kahramankazan Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira ücreti almayacak!

Kahramankazan Belediyesi 2021 yılı ilk meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda, iş yeri kapanan 70 esnaftan kira ve yer işgal bedeli almayacak.

Silivri Belediyesi kapalı iş yerlerinden kira almayacak!

Silivri Belediyesi, İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda, salgın şartları sebebiyle kira alacaklarında düzenlemeye gidiyor. Bu düzenlemeler dahilinde belediye, kapanan iş yerlerinden kira almayacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira almayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında, Covid-19 tedbirleri doğrultusunda İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu kararıyla işyerleri kapatılan Manisa Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmaması yönünde karar verildi.

Ümraniye'de bina denetimleri yoğunlaştı!

Ümraniye Belediyesi’ne bağlı ekipler, İzmir’deki 6.6 büyüklüğündeki depremden sonra riskli bina denetimlerini artırdı. Belediye ekipleri, özellikle zemin katlarında iş yeri olan binalarda ruhsat, kolon ve kirişleri kontrol etti ve denetim yaptı.

Ümraniye Elmalıkent Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Ümraniye Belediyesi iş birliğiyle Ümraniye Elmalıkent Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm İletişim Ofisi açıldı

Ümraniye Belediyesi iş olanakları Haberi

Ümraniye Belediyesi iş olanakları

Ümraniye Belediyesi birçok alan da hayata geçirdiği projeler ile hizmet yürüyüşüne devam ediyor. Klasik Belediyecilikte olduğu gibi Sosyal Belediyecilik alanında da hizmetlerini sürdüren Ümraniye Belediyesi, Türkiye İş Kurumu ile birlikte yürüttüğü ve Belediye bünyesinde kurulan İstihdam Merkezi ile Ümraniye’de ikamet eden işsiz vatandaşlara iş olanakları sunuyor.


Ümraniye Belediyesi İstihdam Merkezi, insan merkezli anlayışı ile hizmet üretiyor. İstihdam Merkezi işe ihtiyacı olan vatandaşları bölgedeki işletmelerle bir araya getirerek, uygun bir iş bulmalarında aracılık ediyor. İşsizlik başvurusu yapan bireyler meslekleri doğrultusunda bölge işletmelerinden alınmış olan uygun iş pozisyonlarına yönlendirilerek firmalarla görüşmeleri sağlanıyor. İşkur Hizmet Noktası olarak kaydı olmayan vatandaşların da İşkur kaydı yapılarak, mevcut kayıtları güncelleniyor ve İşkur açık iş pozisyonlarına yönlendirmeleri yapılıyor. Bilhassa genç işsizleri, güncel ve yoğun eleman istihdamı sağlayan...