09 / 05 / 2024

Ümraniye Çekmeköy Deresi imar planı

Ümraniye Çekmeköy Deresi imar planı

İBB tarafından Ümraniye İlçesi, Kemerdere ve Çekmeköy Deresi ile Yakın Çevresi Ümraniye Aşağı ve Yukarı Dudullu Esenşehir Ihlamurkuyu ve Yeni Çamlıca Mahallelerine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli dün askıya çıktı...

Çekmeköy - Üsküdar - Ümraniye metro hattı imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy - Üsküdar - Ümraniye ilçeleri, Metro Hattı Revize Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı’nın katkısı 800 milyon euro!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 21 Ekim’de hizmete açılan Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı’nın ikinci etabı olan Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın ekonomiye 800 milyon Euro'luk katkı sağlaması bekleniyor.

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun 2. etabı açıldı!

Türkiye'de ilk defa sürücüsüz metro olarak faaliyet gösteren Üsküdar-Ümraniye metrosunun 2. etabı olan Çekmeköy hattı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin sürücüsüz metrosu olan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın 2. etabını bugün açacak

Üsküdar-Çekmeköy metrosu yarın açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal,  Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosunun 2. etabı 21 Ekim Pazar günü açılacağını duyurdu.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu 21 Ekim'de açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosunun 2. etabının 21 Ekim Pazar günü açılacağını müjdeledi.

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Hattı'nın test seferleri sürüyor!

Ağustos ayında hizmete alınması planlanan Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Hattı'nın ikinci etabının test seferleri sürüyor..

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın ikinci etabı açılıyor!

Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosunun Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın seferlerine, ikinci etap olan Yamanevler-Sancaktepe bölümünün deneme sürüşlerinin başlaması sebebiyle ara verildi. 

Çekmeköy Çanakçı Deresi imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Çanakçı Deresi ve Koruma bandının revize edilmesi ile taşkın alanlarının işlenmesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Çökek Deresi imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Çökek Deresi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı. 

Çekmeköy Ayvalı Deresi imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy Ayvalı Deresi Islah projeleri ve taşkın alanlarının imar planlarına işlenmesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı. 

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metrosu 1 ay içinde açılacak!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metrosu hakkında açıklama yaptı. Metronun en geç 1 ay içinde açılacağını ifade eden Uysal, "Vatandaşlarımız bu kadar sabrettiler en geç bir ay içerisinde açacağımızın sözünü veriyoruz" dedi. 

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosu TBMM'de konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, İstanbul Anadolu yakasındaki ikinci metro projesi olan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ümraniye Çekmeköy Deresi imar planı Haberi

Ümraniye Çekmeköy Deresi imar planı


İstanbul Ümraniye İlçesi, Kemerdere ve Çekmeköy Deresi ile Yakın Çevresi Ümraniye Aşağı ve Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu ve Yeni Çamlıca Mahallelerine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21 Kasım 2014 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı dün askıya çıktı. İmar planı 14 Mayıs 2015 tarihinde askıdan inecek.




İmar planı için...