28 / 04 / 2024

ümraniye kızılay açılış

ümraniye kızılay açılış

Ümraniye Belediyesi, Kızılay Hizmet Binası ve Kan Alma Merkezi, Aile Sağlığı Merkezleri, Muhtarlık, Bilgi Evi’nden oluşan 5 tesisin açılışını ve 2 Aile Sağlığı Merkezinin temel atma törenini Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdi.

Ümraniye Kızılay Hizmet Binası ve Kan Alma Merkezi açıldı!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Kızılay Hizmet Binası, Kan Alma Merkezi ve 2 temel atma töreni Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu tarafından gerçekleştirildi.

Kızılay'dan Mart 2024 fırsatı geldi! Hem KPSS hem de mülakatsız personel alıyor! İşte adım adım başvuru detayları

İş arayanların en çok çalışmak istediği kurumlar arasında yer alan Kızılay tam 9 farklı kadroda personel alımı yapacağını açıkladı. Peki Kızılay'ın iş ilanı için nasıl başvuru yapılır? İşte adım adım Kızılay iş başvurusu detayları

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık kargir apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Ankara'da yer alan kargir apartmanı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, başkent Ankara'da yer alan apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Kızılay en az lise mezunu personel alıyor! Kadrolar tek tek açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın

Kızılay personel alımı yapacağını duyurdu.18 farklı iş ilanı yayımlayan Kızılay en az lise mezunu personel alıyor. Kadrolar tek tek açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın. 

İhtiyaç sahiplerine müjde! Aile Bakanlığı ve Kızılay duyurdu! Hemen başvurana 3 bin TL para verilecek!

Türk Kızılayı, ihtiyaç sahibi ailelere iki ay süreyle aylık 3 bin TL yardım sağlayacak. Yardımdan faydalanmak için Kızılay'a başvuruda bulunmanız gerekmektedir. İşte başvuru için gereken ayrıntılar...

Kızılay tam 15 farklı kadroda personel alacak! Başvuru şartları ve detaylar netleşti!

İş arayan sağlıkçılara güzel haber Kızılay’dan geldi. Kızılay, yaptığı açıklamada 15 farklı alanda personel alımı yapacağını duyurdu. Çok sayıda personel alımı yapacağını duyuran Kızılay, başvuru şartlarını ve detayları da paylaştı.

Kızılay'dan müjde! 15 farklı branşta sağlık personeli alacak! İşte başvuru detayları...

Kızılay 15 farklı branştan personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Kızılay hangi meslek gruplarına iş imkanı sağlayacak? Başvurular nasıl yapılacak? İşte detaylar...

Kızılay’dan son dakika KPSS şartsız personel alımı! Elinizi çabuk tutun!

Kızılay’ın yayımladığı yeni ilana göre, bünyesinde istihdam etmek amacıyla 3 farklı alanda personel alımı yapılacak. KPSS şartının aranmadığı bu alımlar kapsamında adaylarda bazı genel ve özel şartların arandığı öğrenildi. Peki, Kızılay’a başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Restorasyonu gündem olmuştu: Kız Kulesinin açılış tarihi belli oldu!

Restorasyonu gündem olan Kız Kulesi'ndeki çalışmalarda sona gelindi, açılış için günler sayılan ve çevre düzenlemesi de yapılan Kız Kulesi'ndeki son durum görüntülendi.

Kızılay 3 bin TL yardım başvurusu nasıl yapılır? Kızılay para yardımı kimlere verilecek?

Kızılay 3 bin TL yardım başvurusu gündemde yer alıyor. Peki Kızılay 3 bin TL yardım başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar!

Kızılay'dan açıklama geldi! "İşlem parası alıyoruz, kan satmıyoruz"

Türkiye'nin en büyük yardım kuruluşlarından Kızılay, geçtiğimiz günlerde kan satışı bedelinde yapılan zam nedeniyle eleştirilere maruz kaldı. Bazı haber kaynaklarında Kızılay'ın kan satış bedeli olarak 980 TL aldığı iddiaları yer almıştı. Ancak Kızılay, yaptığı açıklamada, kanın kendileri için değil

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın açılıyor! AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın resmen devreye alınıyor. Peki AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? Metro ile hangi noktalara aktarma yapılabilecek? 

ümraniye kızılay açılış Haberi

ümraniye kızılay açılış

10 yılda 250’yi aşkın kalıcı esere imza atan Ümraniye Belediyesi, Kızılay Hizmet Binası ve Kan Alma Merkezi, Aile Sağlığı Merkezleri, Muhtarlık, Bilgi Evi’nden oluşan 5 tesisin açılışını ve 2 Aile Sağlığı Merkezinin temel atma törenini Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdi.

Son 10 yılda başarılı projelerle ilçeye kalıcı eserler kazandıran Ümraniye Belediyesi, yeni dönemde de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sağlık alanındaki çalışmalarına ve yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ümraniye Belediyesi, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun teşrifleriyle 7 büyük kalıcı eseri daha hizmete açtı. Ümraniye Belediyesi tarafından Şerifali Mahallesi'nde yapılan Şerifali Muhtarlığı, Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi ile Tatlısu Mahallesi’nde yapımı biten Aile Sağlığı Merkezi ve Ümraniye Kızılay Hizmet Binasının açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Öte yandan açılışı gerçekleştirilen 4...