04 / 05 / 2024

Umut İpek

Umut İpek

Ak Zemin Etüd ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mikail Çatan, Hasan Korkmaz, Umut İpek, Hilal Yağcı tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta kuruldu.

Beykoz’da pek çok alanın sit derecesi düşürüldü! Kuzey Ormanları'nda rant tehlikesi! 

Beykoz’da ormanlık alanların da yer aldığı pek çok alanın sit derecesi düşürüldü. Uzmanlar bunun bir tehdit olduğunu ve sit derecesi düşürülen bu alanların ranta açıldığını savundu. İşte ayrıntılar...

Şok Market'te fiyatlar neredeyse yarıya indi! Ayçiçek yağı da dahil pek çok üründe yüzde 45'e varan dev indirim!

Perakende devi Şok Mart fiyatlarda yüzde 45'e kadar indirim yaptı. Şok Market tarafından başlatılan indirimler ayçiçek yağı da dahil pek çok üründe geçerli...

Türkiye'de deprem ezberleri bozuluyor: İç Anadolu da dahil pek çok risksiz yer aslında deprem tehlikesinde!

Deprem uzmanlarının eksik ve hatalı olduğunu belirttikleri "Deprem Risk Haritası'; Milli Savunma Bakanlığı Harita Genel Müdürlüğü ile TÜBİTAK tarafından güncelleniyor. Uzmanlar, İç Anadolu da dahil pek çok risksiz ve sarı olarak gösterilen yerin, yeni haritada kırmızıya döneceğini belirtti.

Dünya Gazetesi Maslak'taki ofisinden bugün çıkarıldı: Kira krizi yaşayan gazete Umut Güner'e satıldı!

Mali sıkıntılar nedeniyle bugün Maslak'ta bulunan ofislerinden çıkarılan Dünya Gazetesi'nin yeni sahibinin de Umut Güner olduğu belirtildi. 

Pek çok sektörde insan emeği yapay zekadan daha cazip gözüküyor...

Yapay zekanın pek çok sektörde insanların işlerini elinden alacağına dair endişelerin yükseldiği bir dönemde yapılan çalışma, insan emeğinin yapay zekadan çok daha ekonomik olarak hâlâ cazip olduğu gösterdiği açıklandı.

Pek çok EYT’li bunu bilmiyor! Maaşınız bağlanmadıysa bu hakkınızı kullanabilirsiniz!

Henüz maaşı bağlanmayan EYT’lileri ferahlatacak bir uygulamayı pek çok kişi bilmiyor. Maaş bağlanana kadar avans çekme hakkı bulunuyor. Peki kimler avans çekebilir, şartları neler?

Borç kapatma kredisi tüm borçlulara umut oldu! Cumhurbaşkanı onayladı!

Borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlar için borç kapatma kredisi borçlulara umut oldu! Tarihin en büyük borç kapama kredisi Cumhurbaşkanı tarafından onaylandı! Kamu bankalarından alınabilecek borç kapatma kredisi ile ilgili merak edilenler haberimizde yer alıyor.

Onur Umut Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi, Denetim Komitesi Üyesi ve Kredi Komitesi Üyesi Onur Umut kimdir? İşte Onur Umut'un biyografisi...

BAĞ-KUR primine ait borçlar yapılandırılacak mı?  Tescil affında son karar ne oldu?

Seçimler öncesi yapılan pek çok çalışma ve çıkarılan pek çok torba yasa özellikle emeklilik bekleyen ya da borçları olan kişiler için umut oluyor. Bu kapsamda BAĞ-KUR’lu vatandaşların da meclisten beklediği düzenlemeler bulunuyor.

Bekçi personel alım şartları ve maaşları açıklandı! İşte 2023 bekçi alım şartları!

2023 yılında devlet kurumlarında iş arayan adaylar için umut verici açıklamalar yapılmaya devam ediyor. Bekçi, PTT ve Sağlık Bakanlığı gibi pek çok kurumun 2023 yılında personel alımı yapacağı duyuruldu.

Umut Yıldırım İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Yıldırım İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Binnaz Yıldırım tarafından kuruldu.

Mehmet Ömür Özüpek, Pasifik GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti! 

Mehmet Ömür Özüpek, Pasifik GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

Hayvanseverleri sevindirecek haber! Migros kedi köpek mamalarına indirim yaptı! İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi!

Migros'tan hayvanseverleri sevindirecek haber geldi. Migros kedi ve köpek maması ürünlerinde yüzde 25 indirim yaptı. Peki bu indirim hangi markalar için geçerli? İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi...

Umut İpek Haberi

Umut İpek

Ak Zemin Etüd ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mikail Çatan, Hasan Korkmaz, Umut İpek, Hilal Yağcı tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta kuruldu. 


Ak Zemin Etüd ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında her türlü zemin etüdü her türlü arazi ölçümü.


Ak Zemin Etüd ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Yenikent Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı, Han Plus No:150 Kat:14...