18 / 05 / 2024

un çuvalı zam

un çuvalı zam

Ekmek zamlarının ardı arkası kesilmiyor. Un çuvalına bir yılda yüzde 600 oranında gelen zamlar nedeniyle ekmeğin fiyatında yakın zamanda artış yapılmışken yeni bir zammın daha gündemde olduğu öne sürüldü. Peki ekmek kaç liradan satılacak? İşte detaylar..

Emekliye enflasyonun iki katı zam! 1 Temmuz’dan itibaren yürürlükte

Milyonlarca SSK, Bağkur ve memur emeklisi Temmuz ayında ne kadar zam alacağını merak ediyor. Türkiye’deki zam oranları için rakam beklenirken, Almanya emeklisine enflasyonun iki katı zam yapacağını açıkladı. SSK uzmanı Özgür Erdursun’un duyurduğu habere Türk emeklisinden yorum yağdı.

İBB'den İstanbullulara müjde! Kira yardımlarına yüzde 55 zam yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentsel dönüşümü hızlandırmak ve İstanbul’un depreme dirençli bir kent haline getirilmesi amacıyla kentsel dönüşüm yardımlarına yüzde 55 zam yaptı. 

Honda Accord’a tamı tamına 4 aydır zam gelmedi! İşte Accord’un fiyatları...

Kasım ayına girilmesiyle beraber tüm modellerinin fiyat listelerini peş peşe yayımlayan Honda, Accord’a kasım ayında zam yapmadığını açıkladı. Buna göre, Accord modeline tam 4 aydır hiç zam gelmemiş oldu.

Yılın en iyi 4x4 ve pick-up modeli seçilen Ford Ranger’a tam 136 bin 100 TL zam!

Ford’un tek 4x4 modeli olan ve yılın en iyisi seçilen Ford Ranger’a tam 136 bin 100 TL zam geldi! Ford, Ranger modelinin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

DS 9'a 135 bin 200 TL'lik rekor zam geldi! DS 9'un yeni fiyatları resmen dudak uçuklattı! 

Eylül ayında tek kuruş zammın gelmediği DS 9'a bu ay adeta rekor zam geldi. Peki DS 9'un yeni fiyatları ne kadar oldu? İşte DS 9'un güncel fiyat listesi...

Ford’dan Transit modellerine peş peşe zam! 3 modele birden zam geldi!

Ford’un merakla beklenen yeni fiyat listeleri paylaşıldı. Bu kapsamda, Transit modellerine zam yapan Ford, Courier’e 12 bin 300 TL, Transit Custom’a 19 bin 700 TL ve Transit Minibüs’e ise 14 bin TL zam yaptı.

Yüzde 100 elektrikli Ford Mustang Mach-E’ye 73 bin 800 TL zam geldi! İşte Mustang’in yeni fiyatı...

Ford, dünya çapında en büyük üne sahip araçlarından Mustang’in yüzde 100 elektrikli olan modeli Mach-E’ye Ekim 2023 kapsamında 73 bin 800 TL zam yaptı. Bu araca yeni bir zam gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, aracın güncel fiyat listesi Ford’un resmi internet sitesinden paylaşıldı.

İğneden ipliğe zam geliyor! Zam gelecek ürünler aklınızı başınızdan alacak! İşte o ürünler...

Elektrik zammı fabrikaların üretim maliyetini yükseltti. Başta temel gıda ürünleri olan şeker, un, ekmek, makarna, yağ olmak üzere beyaz eşyadan ayakkabıya, tekstilden temizlik malzemelerine kadar iğneden ipliğe hemen her ürüne zam yağacak. İşte zam gelmesi beklenen ürünler...

Ford Ranger’a 89 bin 500 TL zam şoku! Ranger’ın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Ford, yılın en iyi 4x4 ve pick-up modeli seçilen Ford Ranger’a eylül ayı kapsamında tamı tamına 89 bin 500 TL zam yaptı. Ranger’ın güncel fiyat listesi Ford’un resmi internet sitesinde yayımlanırken, bu modele önümüzdeki günlerde bir zam daha gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Ford Mustang Mach-E’ye 5 bin 600 TL’lik mini zam geldi! İşte Mustang Mach-E’nin yeni fiyatı...

Ford’un en efsanevi ve ikonik modellerinden Mustang’in Mach-E modeline eylül ayı kapsamında 5 bin 600 TL’lik mini bir zam geldi. Ford, Mustang Mach-E’nin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

DS 9'a bu ay zam uğramadı! İşte DS 9'un Eylül 2023 fiyatları!

Geçtiğimiz ay 384 bin 500 TL zam gelen DS 9'a bu ay hiç zam gelmedi. Peki DS 9'un yeni ve güncel fiyatları ne kadar oldu? İşte DS 9 Eylül 2023 fiyatları...

DS 9'a bu ay 384 bin 500 TL zam geldi! İşte DS 9 Ağustos 2023 fiyatları!

DS 9'a bu ay 384 bin 500 TL zam geldi. Peki DS 9'un güncel satış fiyatları ne kadar oldu? İşte DS 9 Ağustos 2023 fiyatları...

Markete gidenlerin beynine kan sıçrayacak. Et, şeker, un ve sütten sonra o ürüne de zam. Yandık bittik

Markete giden vatandaşlar yeni bir zamla daha karşılaşacak. Vatandaşların mutfağındaki vazgeçilmez ürünlerden biri olan ürüne zam gelmesi bekleniyor. Zaten fiyatı yüksek olan ürünün fiyatı daha da yükselecek.

un çuvalı zam Haberi

un çuvalı zam

Ekmeğe art arda yapılan zamlar vatandaşın tepkisini çekerken fırıncı esnafı zamlara rağmen maliyetlerini kurtaramadıklarından şikayet ediyor. İzmir'de Temmuz ayı başı itibarıyla 210 gramlık ekmeğin satış fiyatı 4 liraya yükseldi. 1 TL zamma rağmen maliyetlerini kurtarmadığını söyleyen fırıncılar ekmeğe beşinci zammı yapmaya hazırlanıyor. Vatandaşlar ise zam yerine üretici maliyetlerinin düşürülmesini talep ediyor.

2022'nin başından beri yükselen enflasyon başta sofraların vazgeçilmesi olan ekmek olmak üzere bütün gıda ürünlerine art arda zamlar yapıldı. Yapılan zamlar karşısında alım gücü her geçen gün düşen vatandaş ise fiyat yükselişlerinin artık durmasını istiyor. Bu durum İzmir'de fırıncı esnafı ile vatandaş arasında ekmek kavgasına dönüştü.

İzmir’de Temmuz başından itibaren 210 gramlık ekmeğin satış fiyatı 1 TL zam ile 4 liraya çıktı. Bir yılda dördüncü zamma rağmen bu fiyatın da...