07 / 07 / 2024

un ve buz fabrikası restorasyonu

un ve buz fabrikası restorasyonu

Adana Vakıflar Müdürlüğü, 40 yıl süreli restorasyon karşılığı kiraya verilmesi için ihaleye çıkartıyor

Migros’ta seçili ürünlerde indirim kampanyası! Migros'ta 5 litre ayçiçek yağı, 5 kilo un ve çayda indirim var...

Migros'ta seçili onlarca üründe indirim fırsatları sunuluyor. Buna göre, Migros'ta 2 Mayıs 2024'e kadar belirli ürünlerde indirimler sizleri bekliyor. Migros'ta ayçiçek yağından una, yoğurttan çaya kadar pek çok farklı üründe indirim var.

Hyundai'nin göz bebeği Bayon ve Tucson'un Nisan 2024 fiyatları resmen açıklandı! Tam 120 bin TL'lik dev indirim şaşırttı

Hyundai, en sevilen modelleri arasında yer alan Bayon'un ve Tucson'un Nisan 2024 fiyat listesini resmen açıkladı. Açıklanan fiyat listesine göre Tucson'a bu ay tam 120 bin TL'lik indirim geldi. İşte Bayon ve Tucson Nisan 2024 fiyatları...

İŞKUR açıkladı, yaş şartsız KPSS’ siz kasım ayı çarşı ve mahalle bekçisi alımı başladı

Son günlerde işe alım ilanları ve istihdam ile ilgili İŞKUR'un ve sayfası sıkça ziyaret edilen sayfalar arasında. Buna göre bekçi olmak isteyenlerde İŞKUR’un web sitesinde yer alan açık iş ilanlarına bakıyor. İşte bekçi alımı ile ilgili detaylar haberimizde...

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kurşun ve Serkan Çevik ortaklığında kuruldu.

Renuno İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Renuno İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Kurşun ve Muhammed Taha Yekeler ortaklığında kuruldu.

Days İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Days İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Soğunç ve Yasemin Aydın ortaklığında kuruldu.

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Akşun ve Sedat Caner Akşun ortaklığında kuruldu.

90 adet üründe dev kampanya! Migros'ta zeytinyağı, ayçiçek yağı, un ve salça fiyatları dip yaptı!

Migros Market Temel Gıda Ürünleri'ne indirim kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında 90 adet ürün indirime girdi. İşte indirme ilişkin tüm detaylar...

Markete gidenlerin beynine kan sıçrayacak. Et, şeker, un ve sütten sonra o ürüne de zam. Yandık bittik

Markete giden vatandaşlar yeni bir zamla daha karşılaşacak. Vatandaşların mutfağındaki vazgeçilmez ürünlerden biri olan ürüne zam gelmesi bekleniyor. Zaten fiyatı yüksek olan ürünün fiyatı daha da yükselecek.

Ekmek, süt, un ve şekerden sonra bir zam daha. Markete gittiğinizde şok olmayın bakın

İstanbul'da gıdada birçok ürüne zam geldi. Bu zamların yanı sıra sıcak yaz günlerinde vatandaşın en fazla kullandığı ürünlerden birine de zam geldi.

En çok nerede deprem oluyor?

Doğal afetler arasında depremler, dünyanın çeşitli bölgelerinde yıkıcı etkileriyle karşımıza çıkıyor. Son araştırmalara göre, depremlerin en yoğun ve tehlikeli olarak yaşandığı bölgeler belirlendi.

İstanbul’da ekmeğe zam sinyali!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Ekmek, Un ve Unlu Mamuller Komitesi eski başkanı Hasan Demir, ekmeğin 8 TL olmasını beklediklerini belirtti.

Trabzon Şehir Hastanesi işte bu tarihte açılacak! Bakan Karaismailoğlu resmen duyurdu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı son dakika açıklamasında Trabzon Şehir Hastanesi'nin 26 Şubat 2025 tarihinde Trabzon'un ve Türkiye'nin hizmetine sunulmasını hedeflediklerini belirtti.

un ve buz fabrikası restorasyonu Haberi

un ve buz fabrikası restorasyonu

Adana Vakıflar Müdürlüğü, butik otel ve restaurant fonksiyonu verilerek restorasyon karşılığı kiralama ihalesi yapacak olup 40 yıl süreli restorasyon karşılığı kiraya verilmesi için ihaleye çıkarıyor. 


İhalesi 11 haziran Pazartesi saat 14:00'de yapılacak olan bahçeli un ve buz fabrikası satış bedeli olarak 6 milyon 785 bin TL olarak belirtiliyor.


İlan için