23 / 05 / 2024

üniversite öğrencilerine kiralık ev

üniversite öğrencilerine kiralık ev

Doların yükselmesini fırsat bilen ev sahipleri türlü bahanelerle kalacak yer bulamayan öğrencilere yüksek fiyattan ev kiralamaya çalışıyor...

Bakan Uraloğlu açıkladı: Üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği verilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği sağlanacağını duyurdu.

O şehirde kiralık ev fiyatları resmen fırladı! ‘Öğrenciye uygun’ kiralar 12 bin 500 TL’den başlıyor!

Kiralık konut fiyatlarının kent merkezinde 8 bin TL ila 500 bin TL arasında değiştiği Antalya'da, üniversite öğrencileri bütçelerine uygun konut bulmakta zorlanıyor. Üniversiteye yakın mahallelerde kiraların 30 bin TL’ye ulaştığı şehirde evler, 12 bin 500 TL’den başlıyor.

Üniversite öğrencilerine kiralardan sonra bir kötü haber daha! Ev eşyalarına yüzde 100’ün üzerinde zam geldi!

Üniversitelerin açılmasına sayılı günler kala barınma problemini çözmek isteyen öğrenciler kiralık konut ve yurt arayışlarını hızlandırdı. Yurt fiyatlarındaki zamlar nedeniyle ortak ev kiralayan öğrencileri kiralardaki artışın yanı sıra bir de ev döşeme maliyetindeki artış da vurdu.

İstanbul'da KYK ve özel yurtlara talebin artmasıyla kiralık ev fiyatları dengelendi!

İstanbul'da üniversite kayıtlarının başlamasıyla öğrenciler KYK ve özel yurtlara yerleşmeye başladı. KYK ve  yurtlara talebin artmasıyla kiralık evlere olan talep azaldı ve fiyatlar dengelendi.

Üniversite öğrencilerinin en çok bulunduğu 10 ildeki kiralık konut fiyatları! İşte şehir şehir tam liste!

Endeksa üniversite öğrencilerinin en çok bulunduğu 10 ildeki kiralık konut fiyatlarını inceledi. İşte şehir şehir tam liste kiralık konut fiyatları...

Nef Vakfı’ndan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu!

2015'ten günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik yarar sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması için farkındalık faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren NEF Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu veriyor...

Üniversite öğrencilerine aylık 500 TL burs imkanı! Başvuru şartları belli oldu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin kurmuş olduğu Bursa Kalkınma ve Eğitim Kooperatifi üniversite öğrencilerine 500 lira burs vereceğini açıkladı. İşte başvuru şartları ve ayrıntıları...

Ankara'da öğrenciler için kiralık ev portalı hizmete alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şehre üniversite okumaya gelen ve kiralık konut arayan öğrenciler için ev arama portalı oluşturulduğunu açıkladı.

Üniversite kentlerinde kiralık konut fiyatları ne oldu?

Üniversitelerin yüz yüze eğitime geçişiyle beraber binlerce öğrenci okuluna yakın, aradığı kriterlere uygun kiralık konut arayışlarına start verdi. Peki üniversite kentlerinde kiralık konut fiyatları ne oldu? En yüksek kira fiyatı hangi ilde? İşte ayrıntılar...

Öğrencilerin kiralık ev sıkıntısı büyüyor!

İstanbul genelinde kiralık ev sorunu gün geçtikçe büyürken üniversite öğrencileri kalacak ev bulamıyor. Emlakçılar piyasadaki son durumu anlattı. 

Kiralık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Kovid-19 salgını ile beraber yaşam şartları değişmeye başladı. Yeni normal hayatla beraber kısıtlamalar kalktı, okullar ve üniversiteler de açılış tarihi Eylül olarak açıklandı. Üniversite öğrencileri şimdiden kiralık konut aramaya başladı. Kiralık ev fiyatları uçtu.

Uzaktan eğitim evleri boş bıraktı! Kiralık fiyatlar düştü!

Kovid-19 salgını sebebiyle üniversitelerin yaklaşık 2 dönem kapalı kalması, üniversite şehirlerindeki emlak sektörünü de zora soktu. Salgın nedeniyle kiralık ev fiyatları ciddi oranda düşerken, normal dönemde aylar öncesinden kiralanan evler boş kaldı.

Aydın’da öğrencilerin kiralık ev derdi!

Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birçok şehirde olduğu gibi Aydın’da da öğrencilerin kiralık ev bulma derdi başladı.

üniversite öğrencilerine kiralık ev Haberi

üniversite öğrencilerine kiralık ev

Doların yükselmesini fırsat bilen ev sahipleri türlü bahanelerle kalacak yer bulamayan öğrencilere yüksek fiyattan ev kiralamaya çalışıyor. GOP Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler öğrencisi Yunus Emre, “Biz yazın çalışıp biriktirdiğimiz paralarla geliyoruz buraya. Ev sahiplerinin hiç acıması yok. Esnaf bile öğrenciyi nasıl kaz gibi yolarım diye bakıyor” dedi.

Yeni Akit'ten Oğuzhan Gültekin'in haberine göre “Biz geçen sene kaldığımız evden eski Türk filmlerinde sıkça kullanılan bir bahaneyle çıkarıldık” diyen GOP Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler öğrencisi Yunus Emre, “Geçen sene kaldığımız ev kira olarak uygundu. Ama geçtiğimiz Temmuz ayında ev sahibimiz bizi arayıp Almanya'dan ablam gelecek eve tadilat yaptırıp oturacak bahanesiyle bizi evden çıkardı. Bizde ev arkadaşlarımla beraber memleketlerdeki işlerimizden izin alıp Tokat’a geldik. Eşyalarımızı toplayıp evi boşalttık. O...