28 / 08 / 2024

ünlü isimlerden kira yardımı

ünlü isimlerden kira yardımı

Milli voleybolcular, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniye maddi anlamda zorluk çeken ailelere yardım eli uzattı.

Merkez Bankası kiralarda düşüş sinyalleri olduğunu işaret etti, ünlü ekonomist 'Bunlar da mı TÜİK göstergesi?' dedi!

Merkez Bankası'ndan kira enflasyonunun gelecek aylarda düşüşe geçeceğine ilişkin bir açıklama geldi. Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu da konuyla ilgili paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Ünlü avukattan kira artış oranı açıklaması! Kira sözleşmesi yenilerken dikkat!

Ünlü Avukat Tarık Çakmak sosyal medya hesabından kira artış oranıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kiracılar, kira sözleşmesi yenilerken dikkat...

1954 yılında Florya'daki belediye plaj evleri sınıfta kaldı! Günlük 20 TL'den kiralan evler talep görmemiş!

1954 yılında İstanbul Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaş için yapılan Florya Belediye plaj evlerinin günlük kira bedeli 20 TL'ymiş. Vatandaşlar tarafından fiyatları yüksek bulunan bu evler hiç talep görmemiş.

Ev kiralarına 'sağlık turizmi' ayarı! Günlük kira bedelleri 10 bin liraya kadar yükseldi!

Eva Gayrimenkul Değerleme uzmanlarından Ruken Çelik, sağlık turizminin, İstanbul'da konut piyasasını nasıl etkilediğini açıkladı.  

Kiracılar dikkat! Kira tespit ve tahliye davası aynı anda açılabilir mi? 

Milyonlarca kiracının merak ettiği kira tespit davasının tahliye davası ile beraber açılıp açılmayacağı konusunu ünlü avukat Tarık Çakmak sosyal medya hesabından açıkladı.

Ekonomist Atilla Yeşilada'dan uyarı: Kira bedelleri artacak!

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, konut piyasasındaki durgunluk ve vergilendirme konusundaki iddialar hakkında değerlendirmeler yaparak kira bedellerinin artacağını söyledi. İşte Ekonomist Atilla Yeşilada'nın o açıklamaları...

Kıbrıs; konut almak isteyenlerin radarında! Dövizle kira getirisi Türk yatırımcılarını cezbediyor!

Dünyaca ünlü bir dergi, neredeyse yarı yarıya daha ucuz olduğunu hesaplayarak Amerikalılara mülk satın almak için tavsiye ettiği lokasyonların ilk sırasına Kuzey Kıbrıs’ı yerleştirdi. Özellikle Dövizle kira getirisi Türk yatırımcıları cezbediyor.

Ünlü gazeteci kira davalarındaki artışın asıl nedenini açıkladı!

Ünlü gazeteci Emin Pazarcı sosyal medya hesabından kira ve alacak davalarındaki artışa değindi ve artışın arkasındaki asıl nedeni açıkladı.

Kıbrıs; cazip konut fiyatları ve yüksek kira getirisiyle yatırımcıların radarında!

Dünyaca ünlü Forbes dergisinin “yurt dışında mülk satın alınabilecek en karlı ülke” olarak nitelendirdiği Kıbrıs, “Pound”la yüksek kira geliri ve cazip konut fiyatlarıyla, Türk ve yabancı gayrimenkul yatırımcıların radarına girdi. 

Ünlü avukattan çok konuşulacak kira paylaşımı! 

Sürekli olarak artış gösteren kira bedelleri gündemden düşmezken Avukat Mehmet Fatih Özer'den de yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. İşte Avukat Özer'in o kira paylaşımı....

İlanı görenler inanamadı! Çeşme'deki villanın 107 günlük kirası yok artık dedirtti!

İzmir Çeşme'deki villanın 107 günlük kira bedelini görenler gözlerine inanamadı. Ayayorgi ve Dalyan arasında yer alan tripleks dairenin fiyatını görenler kiralık değil satılık fiyatı zannetti. 

Demet Akalın'a mağdur ev sahiplerinden destek geldi: 'Bizim tarafımızda bir ünlüyü görmek harikulade bir şey'

Ev sahibi-kiracı kavgalarında sular durulmazken ünlü şarkıcı Demet Akalın da yaşadığı mağduriyeti dile getirmişti. 5 bin TL kira ödeyen kiracısına sert çıktı başlığıyla yaptığımız haber paylaşımına yorum yapan Demet Akalın'a diğer ev sahiplerinden de destek mesajları geldi.

Zekeriyaköy'de villada oturan ünlü çift de ev sahibiyle davalık: 'Biz bu evden çıkmayız!' 

Ev sahipleri, yüzde 25 zam sınırı sebebiyle mağdur olduklarını sık sık dile getirirken; şimdi de ünlü bir çift kira sorunu ile gündem oldu. İşte yaşananlar... 

ünlü isimlerden kira yardımı Haberi

ünlü isimlerden kira yardımı

Sosyal medyada yeni tip koronavirüs salgını için bir çok sosyal sorumluluk projesi başlatılırken, milli voleybolcular da sessiz kalmayarak birlik mesajı verdi. Hürriyet'te yer alan habere göre, Galatasaraylı milli voleybolcu Doğukan Ulu’nun başlattığı kira yardımı çağrısı bir anda çığ gibi büyürken Fenerbahçe, Halkbank, İBBSK, Spor Toto, Arkasspor ve birçok sporcu destek olmaya karar verdi. Doğukan Ulu’nun takım arkadaşı Burak Mert’i arayarak hayata geçirdiği projede toplanan gelir, ihtiyaç sahibi ailelerin giderleri için kullanılacak ve zor zamanlar beraber aşılmış olacak.

DOĞUKAN ULU: BİRÇOK İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYE ULAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Koronavirüsün dünyayı etkisi altına aldığını dile getiren Doğukan Ulu, yaptığı açıklamada, "Bu sebeple her birimiz evde kalıyoruz. Bu süreçte yardıma ihtiyacı olan işine gidemeyen birçok vatandaşımız var. Sosyal medyada birçok challenge dönüyor. Ben de düşündüm bu...