30 / 04 / 2024

ünlülerin banyoları nasıl

ünlülerin banyoları nasıl

Gösteri dünyasının ünlüleri özenle döşenmiş evlerinin yanı sıra banyoların tasarımına da özen gösteriyor. İşte ünlülerin birbirinden lüks tasarım banyoları..

Araç değer kaybı başvurusu nasıl yapılır?

Bir araç kaza yaptıktan sonra aracını yaptıran sürücülerin değer kaybı başvurusunu e-Devlet’ten nasıl yapacakları merak ediliyor. Güncel olarak e-Devlet üzerinden araç değer kaybı başvurusu gibi bir hizmet almak mümkün değil.

Ada parsel nedir? Ada parsel numarası nasıl bulunur?

Ada parsel, günlük hayatta da kullanılan kavramlardan biridir. Gayrimenkul terimlerinden olan ada parsel, özellikle de yatırımcı veya mirasçılar tarafından bilinmesi önemlidir. Peki ada parsel nedir ve ada parsel numarası nasıl bulunur? İşte konu ile ilgili tüm bilgiler...

Restorasyon nedir? Restorasyon süreci nasıl işler?

Aslını bozmadan onarmak anlamına gelen restorasyon, günlük hayatta en çok, yapıların onarımında kullanılmaktadır. Ancak bu yapılar özel olduğu için tarihi ve mimari değeri yüksek alanları içermektedir. Peki tarihi eserlerin restorasyonu ne anlama gelir ve restorasyon süreci nasıl işler?

Kırık kapı nasıl tamir edilir? Çatlak kapı tamiri evde yapılır mı?

Günlük hayatta sıklıkla kullanılan kapılar bazı durumlarda kırılabilmektedir. Bu kapıları değiştirme gereksinimi duymadan da bazı malzemeler ile tamir etmek mümkündür. Tamir süreci, kapıları öncekinden daha yeni ve sağlam hale getirecektir. Peki kapı tamiri nasıl yapılır?

Ünlülerin lüks evlerinin fiyat etiketleri ağızları açık bırakıyor! Kimisi 100 milyon kimisi 200 milyon dolar!

Ünlülerin şaşırtıcı derecede lüks evlere sahip oldukları ve bu evlerin hayal edilemeyecek kadar pahalı olduğu herkesçe bilinen bir gerçek. Peki, en pahalı evlere sahip ünlüler kim? İşte ayrıntılar...

Bayramda hava durumu nasıl? 7 günlük hava raporu detayları!

Nisanın ilk haftasında Türkiye genelinde başlayan yağmurlu ve soğuk havalar Ramazan boyunca devam etti. Bayramda havanın nasıl olacağı merak konusu oldu. Habertürk meteoroloji mühendisi Hüseyin Öztel tahminlerini yayınladı. İşte 2023 yılı Ramazan Bayramı için hava tahminleri…

Borsada bahar havası sona mı erdi? BIST 100 Endeksi 2023’de nasıl bir seyir izleyecek?

Borsa İstanbul bu haftaya güzel bir başlangıç yaptı ama geçen hafta yaşanan sert düşüşler akıllardan çıkmadı. Uzmanlar, bu düşüşlerin nedenlerini sorgularken, BIST 100 endeksinin önümüzdeki dönemde nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor.

TOKİ başvurunun onaylandığını nasıl anlarız?

TOKİ sosyal konut projeleri hakkında günlük olarak pek çok soru yöneltilmektedir. Onlardan biri de “TOKİ başvurunun onaylandığını nasıl anlarız?” sorusudur.

Kardeşlerin miras paylaşımı nasıl yapılmalı?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde miras paylaşımını ve kardeşler arasındaki miras anlaşmazlığının nasıl çözüleceğini kaleme aldı. 

Kardeşler arasında mal paylaşımı nasıl yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper 'Altı kardeşiz. üç daireyi babam, mahkeme huzurunda bana ve kardeşime verdi. Babamın vefatı halinde diğer kardeşlerin bu daireler üzerinde hak iddia etme ihtimalinde, nasıl bir savunma yapabiliriz?' sorusunu cevapladı.

İşte ünlülerin merak edilen lüks evleri!

Türkiye'nin ünlü isimlerinin yaşadığı evleri oldukça merak ediliyor. Peki, ünlüler nasıl evlerde yaşıyor, hangi semtleri tercih ediyor?  İşte ünlülerin muhteşem evleri…

Eşin vefatında miras nasıl paylaşılır?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun Tapu eşlerin adına ise birisi vefat ettiğinde ve çocuk da yoksa miras nasıl paylaştırılır?' sorusunu yanıtladı.

Ünlülerin konutta yeni gözdesi 'Bodrum' oldu!

Ünlülerin gayrimenkulde son gözdesi Bodrum oldu. Tatil yerlerinin başında gelen Bodrum, her yıl ünlü akınına uğruyor. Bu yaz birçok ünlü Bodrum'dan ev satın aldı...

ünlülerin banyoları nasıl Haberi

ünlülerin banyoları nasıl

Şimdi şu fotoğrafa dikkatlice bakın lütfen! Ayrıntılar size de ilginç geliyor büyük olasılıkla. Bir şömine, şöminenin hemen üzerinde asılı bir tablo, bir koltuk, pencerelerde perdeler. Buraya kadar tamam. Özenle döşenmiş büyük bir salona ya da oturma odasına benzetilebilir. Ama ya ortadaki küvete ne demeli ! 


O da normal. Çünkü burası ünlü bir şarkıcının banyosu. Ve o ünlü bu konuda tek örnek değil. Gösteri dünyasının ünlülerinin yatak odaları diğer birçok kişinin evinin oturma odasından bile daha büyük ve özenle döşenmiş. 





Burası beyazperdenin efsane sarışını Marilyn Monroe'nun bir zamanlar New York'ta yaşadığı dairenin banyosu. 


Özel duvar kağıtları ve süslemeleri bir yana sadece küveti bile burayı görkemli bir hale getirmeye yetiyor. Küvete ulaşan basamaklar da mermerden yapılmış. Duvardaki boydan boya ayna da dikkat çekiyor.