02 / 05 / 2024

Ünsal Sert böbrek ameliyatı

Ünsal Sert böbrek ameliyatı

Yüksel İnşaat'ın ortaklarından işadamı Ünsal Sert'in böbreği iflas etmiş; Neşe Sert, kan ve dokuları uyumlu çıkınca hiç düşünmeden böbreğinin birini eşine vermişti. Sert'in ameliyatı Eylül ayında gerçekleşti...

Almanya’da konut fiyatlarında 2000 yılından beri en sert düşüş yaşandı!

Almanya Federal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan verilere göre Almanya’da konut fiyatları geçen sene bir önceki seneye göre yüzde 8,4 gerileme gösterdi. Böylelikle ülkede konut fiyatlarında 2000'den bu yana en sert düşüş yaşanmış oldu.

Emlak krizinden kurtulamayan Çin'de konut fiyatları yine düştü! Son dokuz yılın en sert düşüşü!

Çin ekonomisi 2023 yılında yüzde 5,2 büyüyerek resmi hedefi aşsa da son dönemlerde gündemden düşmeyen gayrimenkul sektörü yeni bir olumsuz eşiği daha geçti. Ülkede konut fiyatlarında son 9 yılın en sert düşüşü görüldü.

TİMOSEN Başkanı Sert, 'Deprem enkazı işçileri öldürüyor, yönetmelikler uygulanmıyor'!

Deprem bölgesinde enkaz kaldırma ve inşaat çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda iş kazalarında da çok sayıda artış yaşandı. TİMOSEN Başkanı Ahmet Sert, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Emtia piyasasında sert dalgalanmalar!

Emtia piyasası, sert dalgalanmaların meydana geldiği bir haftayı geride bıraktı. Merkez bankalarının açıkladığı faiz kararları ile belli olan makro ekonomik verilerinden sonra emtia piyasasında karışık bir seyir izlendi. İşte detaylar...

Euro Bölgesi'ndeki kredi talebinde sert düşüş!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Banka Kredi Anketi'ne göre, Avro Bölgesi'nde hem firmalar hem de hanehalkının kredi talebi keskin bir biçimde azalış gösterirken, bankaların takipteki kredilere yönelik endişesi de artıyor.

Sert düşüş! Avro Bölgesi'nde sanayi üretimi 4,1 geriledi!

Avro Bölgesi'nde sanayi üretimi, mart ayında bir önceki aya göre yüzde 4,1 düşüş yaşadı.

Bitcoin, kripto şirketlerinde yaşanan finansal sorunlarla birlikte sert düştü!

Bitcoin (BTC) fiyatları, hafta başından bu yana 23.000 dolar seviyesinde hareket ediyor. Bitcoin’de Sert Düşüşün Devamı Gelir mi? İşte bütün ayrıntılar...

Merkez Bankası rezervlerinde sert düşüş! Hem döviz hem altın rezervleri eridi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri bir önceki haftaya göre 3,99 milyar dolar azaldı. Böylece Merkez Bankası'nın rezervlerinde Mayıs 2022'den bu yana en sert gerileme yaşanmış oldu.

Zincir marketlerle siyaset arasında ipler yay gibi gerildi. MHP'den BİM'in patronuna çok ama çok sert sözler...

BİM İcra Kurulu Üyesi Aykaç'a MHP'den çok sert sözlerle tepki geldi. BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç, dün yaptığı açıklamada Devlet Bahçeli'nin FETÖ sözlerine yanıt vermişti. MHP'li Semih Yalçın ise bu açıklamalarla ilgili sosyal medyadan verdiği yanıtta çok ama çok sert sözler kullandı.

''Çok büyük bir dolar şokuna hazır olun'' diyen Atilla Yeşilada çok sert uyardı

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada  dolarda çok büyük şok yaşanacak diyerek yatırımcıları uyardı...

BMW 6 serisi fiyatları kaç lira? BMW 630i Gran Turismo ne kadar? İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi...

BMW 6 serisi en çok araştırılan arabalar arasında yer alıyor. BMW 6 serisi, yeniden biçimlendirilen böbrek ızgarası ve çarpıcı dış tasarımıyla ön plana çıkıyor. Peki BMW 6 serisi fiyatları kaç lira? BMW 630i Gran Turismo ne kadar? İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kıymetli metallerde kaybımız büyük! Paladyumda en sert düşüş yaşanıyor!

Fed'in faiz kararından sonra kıymetli metallerde büyük kayıplar yaşanmaya devam ediyor. Yaşanan kayıplar içinde en büyük düşüş ise paladyumda gerçekleşti. Paladyum bugün yüzde 5,2 değer kaybetti. Paladyumdaki düşüş devam ediyor.

BMW 6 serisinin fiyatları şaşırttı! BMW 6 serisi fiyatları ne kadar? İşte BMW 630i Gran Turismo 27 Nisan fiyat listesi..

Yeniden biçimlendirilen böbrek ızgarası ve çarpıcı dış tasarımı ile dikkat çeken BMW 6 Serisi, Luxury Line ve M Sport olmak üzere 2 farklı tasarım modeliyle alıcıların beğenisine sunuluyor. Peki BMW 6 serisi fiyatları ne kadar? İşte BMW 630i Gran Turismo 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ünsal Sert böbrek ameliyatı Haberi

Ünsal Sert böbrek ameliyatı

Yüksel İnşaat'ın ortaklarından işadamı Ünsal Sert'in böbreği iflas etmiş; Neşe Sert, kan ve dokuları uyumlu çıkınca hiç düşünmeden böbreğinin birini eşine vermişti. Eylül başında bıçak altına yatan çift, başarılı geçen nakil ameliyatından bir hafta sonra hastaneden taburcu olmuştu. Ancak o dönemden bu yana ne Ünsal Bey, ne de vefalı eşi Neşe Hanım ortalarda görünmemişti. Herkesin vefasını diline doladığı eşi sayesinde hayata tutunan Ünsal Bey'i önceki gün Akmerkez'de gördüm. Eşi Neşe Hanım'ın da, kendisinin de sağlık durumu gayet iyiymiş; çok sevindim. 


Bülent Cankurt-Sabah...