27 / 04 / 2024

Ünye projeleri

Ünye projeleri

Yatırımlarına son sürat devam eden Ünye Belediyesi, ilçedeki yatırımlarda hız kesmiyor.

Ünye Ticaret Merkezi'nin inşaatı Kasım'da bitecek!

Ordu Ünye Belediyesi Nisan ayı olağan Belediye Meclis toplantısı yapıldı. Gündeme ilişkin konuların konuşulduğu toplantıda, bölgede inşa edilen Ünye Ticaret Merkezi'nin Kasım ayında bitirileceği söylendi.

Ordu Ünye'nin caddeleri yenileniyor!

Ünye’nin en işlek caddelerinden biri olan Hükümet Caddesi’nde asfaltlama çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Altyapının tamamen elden geçirildiği, yağmur suyu hatları ve elektrik hatlarının yenilendiği caddedeki değişim takdir topluyor.

Ünye'ye modern balık pazarı inşa edilecek!

İnşaat alanı 200 metrekare olan modern balık pazarı, Atatürk Parkı girişinde bulunan dolgu yapılmış alan üzerine inşa edilecek ve içerisinde 8 adet dükkân olacak.

Ünye cazibe merkezi olacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye ilçesinde şehirlerarası otobüs terminali, 2. el oto galeri, Fevzi Çakmak Mahallesi Sosyal Alan Projesi, Ünye Çamlık, Ünye Çınarsuyu ve Kadılar Yokuşu’nda incelemelerde bulundu.

Kültür Yolu Ünye'nin turizm potansiyelini artıracak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Kültür Yolu" projesinin tamamlanması ile Ünye ve Ordu’nun turizmde hak ettiği değeri bulacağını belirterek, Ünye’mizin ve Ordu’muzun turizmde hak ettiği yeri almasını sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Ahmet Çamyar Ünye yatırımlarını anlattı!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, iki gün önce yıkımı tamamlanan ve moloz kaldırma çalışmalarının devam ettiği Belediye Sineması ve Kültür Sarayı binalarının olduğu alanda incelemelerde bulundu.

Ünye Tekkiraz'a su alma yapısı inşa ediliyor!

Yatırımlarını Ordu’nun 19 ilçesinde sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, içme suyu temin etme ve toplama miktarını artırmaya yönelik çalışmalarına Ünye ilçesi Tekkiraz Mahallesi’nde de devam ediyor.

Ordu Ünye'ye 40 milyon liralık yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce organize edilen iftar programlarının 13.sü Ünye ilçesinde yapıldı. Ünye programına Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve AK Parti Ordu Milletvekili Av. Oktay Çanak da katıldı.

Ünye Oto Galericiler Sitesi Projesi hazırlandı!

Ünye Belediyesi Şubat Ayı olağan meclis toplantısı meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda organize sanayi bölgesi ve oto galericiler sitesi projeleri konuşuldu.

Ünye'deki dönüşüm projeleri göz dolduruyor!

Ünye Belediyesi 2014 yılından bu yana ortaya koyduğu örnek projelerle Ünye'yi baştan aşağı değiştiriyor.

Ünye projeleri için geri sayım başladı!

Ünye için büyük önem arz eden projelerde geri sayım başladı. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’da bu çerçevede sık sık Ankara’da bir dizi görüşmeler gerçekleştirerek projelerin bürokrasi ayağını sıkı takip ediyor.

Ünye Ticaret Merkezi inşaatı erken bitebilir!

Ünye Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan Ticaret Merkezi inşaatı hızla sürüyor. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, en önemli projelerden biri olan ticaret merkezi inşaatından incelemelerde bulundu.

Ünye'nin çehresi mega projelerle değişecek!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ilçeyi 2023 vizyonuna taşıyacak dev projeleri SABAH’a anlattı. İlçede değişimin hızla devam ettiğin belirten Çamyar projelerin açılışa hazır hale geldiğini ifade etti.

2013 teslim konut projeleri Anadolu Yakası ve fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası'nın farklı semtlerinde hayata geçirilen konut projelerinden yıl içinde teslime hazırlananları mercek altına aldık. İşte tüm detayları ile 2013 teslim konut projeleri Anadolu Yakası....

Ordu Ünye Müze Evi açıldı!

Ordu İli Ünye ilçesinde 250 yıllık ev belediyenin restorasyonuyla etnografya müzesine dönüştürüldü. Ünye Müze Evi, yörenin kültür varlıklarını korurken birçok etkinliğe de ev sahipliği yapacak...

Üniversitelere yakın konut projeleri 2013!

İstanbul'un seçkin özel ve devlet üniversitelerine komşu yükselen konut projelerini mercek altına aldık. İşte kazançlı bir yatırıma göz kırpan üniversitelere yakın konut projeleri 2013...

Anadolu Yakası en ucuz konut projeleri 2013!

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki en ucuz 10 konut projesini araştırdık. Bölgede fiyatların en uygun olduğu ilçe Kurtköy. Listemizin ilk sırasında ise 84 bin TL ile Pendik Essen Park yer alıyor. İşte Anadolu Yakası en ucuz konut projeleri...

Güneşli konut projeleri 2013! Fiyatlar 109 bin TL'den başlıyor!

Atatürk Havalimanı'nın kuzeyinde TEM ve E-5 Bağlantı Yolu (Basın Ekspres Yolu) güzergahında yer alan Güneşli, lokasyonunun avantajını kullanarak yükselişini sürdürüyor. Bölgede konut fiyatları 1 milyona kadar çıktı. İşte Güneşli konut projeleri...

Kurtköy konut projeleri 2013! Fiyatlar 94 bin TL'den başlıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı ile bir anda İstanbul'un pirim potansiyeli yüksek lokasyonları arasında zirveye oturan Kurtköy'deki yatırım fırsatlarını araştırdık. İşte 94 bin TL'den başlayan fiyatlarla Kurtköy konut projeleri....

2013 Ağustos'ta satışa çıkacak konut projeleri!

Türkiye'nin farklı illerinde Ağustos 2013'te satışa çıkacak konut projelerini araştırdık. İşte tüm detayları ile Erzurum'dan İstanbul'a lansmana özel fiyatlarla müşterilerinin karşısına çıkmaya hazırlanan o konut projeleri...

Büyükçekmece konut projeleri 2013!

2000'li yılların başından bu yana nitelikli konut projelerinin çoğalmaya başladığı Büyükçekmece, yeni konut projeleriyle hızla dönüşüyor. İşte İstanbul'un ortasında gürültü ve stresten uzak bir yaşam sunan Büyükçekmece konut projeleri...

Ünye projeleri Haberi

Ünye projeleri

Ünye’de projeler arka arkaya hayata geçiyor. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bugün basın mensupları ile bir araya gelerek gündemi, projeleri ve çalışmaları masaya yatırdı.

Ünye Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ünye’nin geleceğine ışık tutacak projeler hakkında açıklamalar yapan Başkan Çamyar, Kültür Sarayı’ndan, yeni bulvar projelerine kadar birçok konuda önemli müjdeler verdi.


TARİHİ BURUNUCU YARIMDASI PROJESİ EYLÜL AYINDA BAŞLIYOR

14 Ağustos Salı günü Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) ile Burunucu Yarımadası ile ilgili 1,5 milyon liralık projeyi imzaladıklarını dile getiren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “DOKA projelerinin en hızlı uygulayan Belediye Ünye Belediyesidir. Bunu da gururla ifade etmek istiyorum. Kurban Bayramı sonrası Eylül ayının ortalarına doğru ihaleye çıkıp yer teslimini yapacağız. Burunucu yarımadası projesi çerçevesinde önce dış cepheleri yapacağız, ardından ise sokak...