08 / 05 / 2024

Uransanın Satış ve Pazarlama Müdürü

Uransanın Satış ve Pazarlama Müdürü

Merakla beklenen 1 Kasım seçimleri ardından sandıktan tek başına iktidar çıkması, Haziran’dan bu yana bekleme pozisyonunda olan inşaat sektöründeki satışların yeniden hızlanmasını sağladı.

'Kesme altın satılmayacak' iddiasına İslam Memiş'ten ilk ve son açıklama geldi! Altın almak isteyenler dikkat!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten, altın yatırımcılarının sıkça tercih ettiği 'kesme altın' ile ilgili son zamanlarda çıkan 'kesme altın satılmayacak' iddialarına yönelik kritik açıklama geldi. Kesme altın satılmayacak mı?  Altın yatırımcıları dikkat...

Yeni Volkswagen Passat Türkiye’de satışa çıktı. İşte 2024 model Passat'ın fiyatı ve özellikleri!

Otomotiv devi Volkswagen'in en iddialı modelleri arasında yer alan Passat Türkiye’de satışa sunuldu. İşte yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlerin radarına giren modeller arasında yer alan 2024 model Passat'ın fiyatı ve özellikleri...

Axa Sigorta, Groupama Sigorta ve Groupama Hayat hisselerinin yüzde 100’ünü satın aldı

2023 yılının başında Groupama Sigorta ve Groupama Hayat hisselerinin yüzde 100’ünü satın alma sürecini başlatan Axa Sigorta, gerekli yasal onayların alındığını ve hisse devir işleminin tamamlandığını duyurdu.

2022'de 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisi yabancılara satıldı! İlk 3'te Ürdün, Filistin ve İsrail var!

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçtiğimiz sene 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisinin yabancılara satıldığın belirtti. En çok taşınmaz alan ilk 3 ülke Ürdün, Filistin ve İsrail olarak belirlendi. 

TOKİ, Koru Florya'da 12 rezidansı ve Sütlüce'de 33 konutu bugün satıyor! 120 ay vadeyle 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesinde yer alan 12 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'ndeki 33 adet konutu bugün satışa çıkarıyor. İşte ödeme seçenekleri, fiyatlar ve bütün detaylar...

Merakla bekleniyordu, iPhone 14 Plus'ın ön sipariş ve satış tarihi belli oldu!

Bir süredir merakla beklenen iPhone 14 Plus'ın Türkiye için ön sipariş ve genel satış tarihleri belli oldu.  Peki Apple’ın çıkardığı iPhone 14 Plus sahibi olmak için ne kadar ödemeniz gerekecek? İşte iPhone 14 Plus’ın satış tarihi ve fiyatları…

Ford marka araçların satışı ve üretimi yasaklandı! Volkswagen son dakikada kurtuldu

Ford marka araçların satışına ve üretimine yasak kararı geldi. Ford söz konusu yasakla ilgili açıklama yaptı. Üretim ve yasak kararı kısa süre içinde uygulamaya girecek. Volkswagen de benzer bir yasaktan son anda kurtuldu. İşte detaylar...

Altın almayı düşünenlere korkutan uyarı! Piyasada sahte ve düşük ayarlı altın satılıyor

Piyasada son dönemde altına olan talep ve yükselen fiyatlar nedeniyle kuyumcular alıcıları uyardı. Piyasada sahte ve düşük ayarlı altın satılıyor. Çeyrek, gram altın ve bilezikte ayar düşürülüyor. 8 ayarı 14 diye satan var. Pırlanta adı altında sentetik CVD satılıyor.

GAPAS Serbest Kürsü 'Yabancılara Gayrimenkul Satışı ve Değerleme' etkinliği yarın!

GAPAS tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinlliğinde 'Yabancılara Gayrimenkul Satışı ve Değerleme' konusu ele alınacak. Etkinlik yarın saat 17:00'de gerçekleştirilecek. 

TOKİ, 34 ildeki 144 konut ve 26 ildeki 96 iş yerini bugün satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 34 ilde bulunan 144 konut ile 26 ildeki 96 iş yerini bugün satışa çıkarıyor. 

TOKİ, 34 ildeki 144 konut ve 26 ildeki 96 iş yerini yarın satışa sunuyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 34 ilde yer alan 144 konut ile 26 ildeki 96 iş yerini yarın satışa çıkarıyor. 

ÖİB'den Ankara ve Balıkesir'deki bazı taşınmazların satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, başkent Ankara ve Balıkesir'de yer alan bazı taşınmazların satışı için onay verdi.

Kamuya ait arazi ve binaların satışı meclis gündeminde!

2020 ve 2021 yıllarında özelleştirilen kurumlar ile kamuya ait arazi ve binaların satışı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Uransanın Satış ve Pazarlama Müdürü Haberi

Uransanın Satış ve Pazarlama Müdürü

Haziran ve Kasım arasındaki geçiş döneminde ‘kaliteleriyle’ satmaya devam eden marka projelerde seçim sonrası satış rekorları kırılıyor.Uransan'ın Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Ağustos’un sonunda kendini net şekilde belli eden sektörel durgunluğun Eylül ile doruğa çıktığını anımsatarak, şunları söyledi:


“Kimsenin önünü göremediği ve para harcamaya çekindiği bir dönemde konut satmak kolay değil. Ancak yılların verdiği tecrübe ve müşterilerimizin gözünde sahip olduğumuz güvenle bu süreçte de satışlarımızı artırarak sürdürdük. Kentteki kilit noktaları birleştiren konumu, sosyal detayları ve önünde yer alan 20 dönümlük Hacim Kamoy Parkı ile dikkati çeken Queen Park projemizle satış ofislerinin ‘öylesine’ ziyaret edildiği bir dönemde çok ciddi satış rakamlarına ulaştık. Bu durum doğru projelerin sıkıntılı süreçlere karşın satışta başarılı olabileceğini gösteriyor.”


"Ankara'ya marka değeri kazandırıyoruz"


İmzalarını taşıyan projelerle sadece bulundukları...