05 / 05 / 2024

Ürdün mısır inşaat işçileri

Ürdün mısır inşaat işçileri

Mısır ile Ürdün, turizm, iş, mesleki eğitim, ilaç, jeoloji, İslami işler madencilik ve kültür gibi alanlarda işbirliğini içeren 14 protokol imzaladı. Ürdün'de, çoğu başkent Amman'da olmak üzere 636 bin Mısırlı yaşıyor. Ürdün'deki Mısırlı işçilerin büyük kısmı inşaat ve hizmet alanında çalışıyor.

Buğday, arpa, mısır fiyatlarında son dakika depremi! Çiftçiler hemen borsa rakamlarına bakın! Bir bir sıralandı! 

Buğday, arpa ve mısır fiyatları için son güncellemeler yakından takip ediliyor. Çiftçiler borsa borsa son dakika buğday, arpa ve mısır fiyatlarını araştırıyor. İşte 9 Ekim 2023 fiyat listesi...

İnşaat sektöründeki hareketlilik kamyon satışlarını yüzde 54 arttırdı!

Deprem bölgelerinin yeniden inşasının yanı sıra Marmara Bölgesi’nde hızlanan kentsel dönüşüm projeleri ile inşaat kamyonu satışları ilk yarıda yüzde 54 yükseldi. İşte detaylar...

Mısır Çarşısı’nda Kurban Bayramı bereketi! Bayram alışverişi yapmak isteyenler akın etti!

Tarihi Mısır Çarşısında Kurban bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyenlerin yarattığı hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala hem vatandaşlar hem de turistlerle çarşı adeta doldu taştı.

Tahıl Koridoru Anlaşması'nın uzatılması fiyatları düşürdü! Buğday, mısır ve arpada Mayıs depremi! Çiftçiler dikkat! 

Tahıl Koridoru Anlaşması'nın uzatılmasının ardından tarım emtialarındaki son durum merak ediliyor. Peki buğday, mısır ve arpa fiyatları düştü mü? İşte 22 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Mısır piyasasında rekabet arttı! Mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

Jeopolitik zorluklara karşın Ukrayna ve ABD dünya mısır pazarında önemli oyuncular olmayı sürdürüyor ancak arz ve yüksek fiyat endişesine sahip Çin ve Asya ülkeleri yeni tedarikçi arayışında. Peki mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

Mısır'dan kapıda vize kolaylığı! Türk vatandaşlarının dikkatine!

Türkiye ve Mısır arasında 11 yılın ardından ilişkiler normalleşmeye başladı. Mısır Türkiye’den gelecek ziyaretçileri için kapıda biz de uygulamasına yürürlüğe geçirdi. İşte tüm detaylar…

Çiftçiler şimdi buğday, arpa, mısır fiyatlarına bakın! Borsalar peş peşe açıkladı! Buğday, arpa, mısır bugün kaç lira?

Çiftçilerin merakla araştırdığı buğday, arpa, mısır fiyatları sık sık değişiyor. Peki buğday, arpa, mısır bugün kaç lira oldu? İşte 16 Nisan 2023 fiyat listesi...

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Tahıl koridoru buğday fiyatlarını düşürdü mü? Buğday, arpa, mısır fiyatları kaç TL oldu? 7 Eylül 2022 fiyat listesi..

TİM Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, buğday fiyatlarıyla ilgili konuştu. Peki buğday, arpa ve mısır fiyatları bugün hangi borsada kaç TL'den satışta? Buğday, arpa ve mısır fiyatları bugün ne kadar oldu, yükseldi mi? İşte 7 Eylül 2022 buğday, mısır

Tahıl koridoru arpa, buğday ve mısırın fiyatını düşürdü! İşte 8 Ağustos 2022 arpa, buğday ve mısır fiyat listesi

Tahıl koridorundan bir haftada 10 gemiyle 305 bin ton sevkiyat gerçekleşirken, bu proje Türkiye’de arpa, buğday ve mısırın fiyatlarını geçen aya göre düşürdü…

Mısır'dan İsrail'in yeniden imarına destek!

Mısır tarafından, İsrail saldırılarında hasar gören Gazze Şeridi'nde yeniden imar çalışmalarının desteklenmesi için ekip ve ekipman desteği sağladı.

Mısır'da Türk müteahhitler için büyük fırsat!

Türkiye ve Mısır arasında normalleşmenin başlamasıyla iki ülke arasında ekonomide yeni fırsatlara doğurma imkanı sağlayacak. Öyle ki bölgede inşaat işlerinin yoğun olması sebebiyle, Türk müteahhitler için yatırım fırsatı doğuruyor.

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Ortanci ve Seyithan Arslan ortaklığında kuruldu.

Ürdün mısır inşaat işçileri Haberi

Ürdün mısır inşaat işçileri

Mısır ile Ürdün'ün, turizm, iş, mesleki eğitim, ilaç, jeoloji, İslami işler, madencilik ve kültür gibi alanlarda işbirliğini içeren, aralarında mutabakat zabıtlarının da bulunduğu 14 protokol imzaladığı bildirildi.


Mısır hükümetinden yapılan yazılı açıklamada, Mısır-Ürdün Ortak Yüksek Komitesi'nin, başkent Kahire'de 3 gün süren toplantılarına Mısır tarafından Başbakan Şerif İsmail, Ürdün tarafından ise Başbakan Hani el-Mulki'nin başkanlık ettiği kaydedildi.


Küçük ve orta ölçekli projelerin kalkınması alanında işbirliğini geliştirmek için anlaşma yapıldığı ifade edilen açıklamada, turizm, iş, mesleki eğitim, ilaç, jeoloji, İslami işler, madencilik ve kültür gibi alanlarda işbirliğini içeren, aralarında mutabakat zabıtlarının da bulunduğu 14 protokol imzaladığını ifade edildi.


Açıklamada, Ürdün'deki Mısırlı işçiler ve işverenlerin haklarının korunması, çalışmayla ilgili kanunların uygulanmasına ilişkin Ürdün Çalışma Bakanlığı'nın atacağı adımlar konusunda anlaşma sağlandığı kaydedildi.


Açıklamada, iki ülke arasında yatırıma...