05 / 05 / 2024

Uşak Huzur Park köprülü kavşak çalışmalarında sona yaklaşıldı

Uşak Huzur Park köprülü kavşak çalışmalarında sona yaklaşıldı

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Huzur Park köprülü kavşak çalışmalarında sona gelindiğini, çalışmaların bitmesinin ardından bölgenin büyük bir sıkıntısının giderilmiş olacağını söyledi.

Uşak Kent Park tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle Uşak’ta 110 bin metrekare alan üzerine oturması tasarlanan Kent Park'ın yaklaşık yüzde 70'i tamamlandı.

Uşak dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Kentpark, mahalle konakları, köprülü kavşaklar, kentsel dönüşüm, modern yollar, park ve bahçeler gibi çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdik” diye konuştu.

Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak!

Uşak’a kazandırılan 120 bin metrekarelik Kent Park alanı yenilenmenin anahtarı oldu. Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak. 

Uşak Kent Park Projesi yıkımları başladı!

Uşak'ta hayata geçirilen Kent Park Projesi kapsamında yıkımlar başladı. İlk balyozu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan vurdu.

Uşak Kent Park çalışmaları sürüyor!

Uşak Kent Park projesinde çalışmalar sürüyor. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Uşak Sportif Kulübü yetkilileri Kent Park projesini inceledi.

Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi görücüye çıktı!

Ayaroğlu İnşaat A.Ş. Tarafından Yapımına Başlanan ”Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi” için tanıtım lansmanı düzenlendi.

Konya'daki uçak restoran ve kafe hizmete girdi!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Ankara Yolu’nda toplam 321 bin metrekarelik alanda yaptığı Türkiye’nin havacılık temalı en büyük parkı olan Türk Yıldızları Parkı’ndaki uçak restoran ve kafe hizmet vermeye başladı.

Uşak'taki dönüşüm projesinde sona gelindi!

Uşak Belediyesi 2016 yılında projelerin hayata geçmesi adına olumlu çalışmalar yaptı. Kentsel Dönüşüm Projesi'nde de sona yaklaşıldı ve Kent Park Projesi'nde somut gelişmeler yaşandı.

Uşak'a 15 bin kişilik stat yapılacak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kent Park Projesi kapsamında bir müjde daha verdi. Cahan, "Projemiz dahilinde mevcut stadyumu yıkarak yerine Kalfa Korusu bölgesinde 15 bin kişilik UEFA standartlarında bir stat yapacağız" şeklinde konuştu..

Uşak Taşyaran Vadisi turizme kazandırılıyor!

Uşak-İzmir Karayolu'nun Yenişehir Köyü Mevkisi'ndeki Taşyaran Vadisi'nin tabiat parkı olması ve turizme kazandırılması için bir süre önce Doğa Koruma ve Milli Parklar Uşak Şube Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı. 57 hektarlık alanda hazırlanan Tabiat Parkı Gelişim Projesi'nin, tüm teknik ve etü

Veysel Eroğlu'ndan Uşak'a milli park müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu açılış ve temel atma törenine katılmak için geldiği Uşak'ta ilk olarak Vali Ahmet Okur'u makamında ziyaret etti.

Uşak Kent Park projesi çalışmaları sürüyor!

Ak Parti Uşak İl Teşkilatı’nın Haziran ayı İl Danışma Meclisi toplantısına katılan Milli eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, kent park projesiyle ilgili çalışmalara gerekli destekleri vereceklerini söyledi.

Uşak Huzur Park köprülü kavşak çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Huzur Park köprülü kavşak çalışmalarında sona gelindiğini, çalışmaların bitmesinin ardından bölgenin büyük bir sıkıntısının giderilmiş olacağını söyledi.

Uşak Huzur Park köprülü kavşak çalışmalarında sona yaklaşıldı Haberi

Uşak Huzur Park köprülü kavşak çalışmalarında sona yaklaşıldı

Uşak Belediyesi, Huzur Park mevkisinde trafiği rahatlatacak köprülü kavşak çalışmalarına kısa süre önce başlamıştı.


Çalışmalarda önemli bir yol kat edildiği, sona erince kentin güney mahallerinden gelen araçların kolaylıkla İzmir istikametine gidebileceği, bu sayede Dikilitaş kavşağının da rahatlayacağı açıklandı. Projenin kısa sürede bitirileceğini kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "İlimizin sorunlarını bilen yapıda yolumuzda ilerliyoruz. Bu bağlamda en büyük sorunlardan birinin Huzur Park civarında trafikle ilgili olduğunu biliyorduk. Vatandaşlar bu konuda şikayetlerde bulunuyordu. Yaklaşık 2 milyon lira maliyetle ihalemizi yaptık. Bitmek üzere olan projemizle Kemalöz ve Dikilitaş mahallesi trafik anlamında büyük rahatlığa kavuşacak" diye konuştu.


TEHLİKE BİTİYOR


Tehlike arz eden yol ve kavşaklara çözüm bulmak için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Başkan Nurullah Cahan, "Vatandaşların can ve mal güveliğini dikkate alıyoruz. Bu nedenle tehlike arz...