21 / 05 / 2024

uşak il müdürü Ahmet Uçmaklı

uşak il müdürü Ahmet Uçmaklı

Uşak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Uçmaklı kimdir? Ahmet Uçmaklı bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Uçmaklı, ne zamandan beri Uşak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Murat Kurum'un 650 bin konut vaadi gerçekçi değil!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'un 650 bin konut vaadini eleştiren, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt bunun gerçekçi olmadığını söyledi. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Kandilli Rasathanesi Müdürü Özener, Antalya ve Alanya için tsunami uyarısı yaptı!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Antalya ve Alanya bölgesi için tsunami uyarısı yaptı. Prof. Dr. Özener, “Bir deprem olduğu zaman kesinlikle deniz kıyısından uzaklaşarak yüksek bölgelere çıkmakta fayda var” ifadelerini kullandı.

İş GYO Genel Müdürü Barlas Ülkü'den son dakika uyarısı: Konut satıp mevduata yatırmak mantıklı değil! 

İş GYO Genel Müdürü Barlas Ülkü, konut sektöründe merak edilenlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Konut fiyatlarında artış beklediklerini aktaran Ülkü, 'Konut satıp mevduata yatırmak mantıklı mı?' sorusunu da yanıtladı. İşte o açıklamalar...

Hilal Savcı kimdir? Nerede genel müdür olarak çalıştı? Hangi şirkette yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Hilal Savcı, kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Nerede genel müdür pozisyonunda görev yaptı? Şu an hangi şirkette çalışıyor? İşte Hilal Savcı ile ilgili merak edilen her şey...

Çelik ev fiyatları ne kadar? Çelik ev nedir, depreme dayanıklı mıdır?

Betonarme konut fiyatlarının zamlanmasından sonra gündeme gelen çelik ev fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki, Çelik ev fiyatları ne kadar? Çelik ev nedir, depreme dayanıklı mıdır?

Dev bankanın genel müdüründen çarpıcı açıklama: Bankacılık artık en karlı 10 sektör arasında değil!

Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, sermaye karlılığı bakımından bankacılık sektörünün artık karlı 10 sektör arasında bulunmadığını söyledi.

THY Genel Müdürü'nden flaş zam açıklaması

İç hat uçuşlarının azaltılması ve mevcut uçuşlarda yaşanan doluluk yüzünden yer bulunamaması nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan THY'de biletlere gelen zammın ardından kurumun Genel Müdürü'nden dikkat çeken bir açıklama geldi.

Tapu işlemlerinde bir yaş sınırı var mıdır?

Tapu işlemleri ile uğraşan vatandaşlar, bu işleme dair pek çok soru sorar. Özellikle Tapu işlemlerinde bir yaş sınırı var mıdır? sorusu soruluyor. İşte haberin detayları!

Türkiye'de milyar dolarlık yatırım yapan şirketin müdürü Hulusi Akar'ın gelini çıktı

Türkiye'de 2000 yılında kurulan Yemeksepeti'ne ilk 2012’de 44 milyon dolar yatırım yapan General Atlantic’in genel müdürünün Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın gelini olduğu ortaya çıktı. General Atlantic'le Türkiye'de yatırım fırsatları kovalayan isim Melis Kahya Akar.

Tapusu olan her arsanın imar durumu var mıdır?

Tapusu olan her arsanın imar durumu var mı sorusu arsası olan herkesin sorduğu sorulardan biridir. Peki tapu nedir? Tapusu olan her arsanın imar durumu var mıdır? İşte detaylar!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

uşak il müdürü Ahmet Uçmaklı Haberi

uşak il müdürü Ahmet Uçmaklı

Ahmet Uçmaklı kimdir?

Ahmet Uçmaklı, 1960 yılında Aydın’da doğdu, ilk ve orta tahsilini Aydın’da tamamladı.


1983 yılında İ.T.Ü. Sakarya Mühendislik  Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra 1986 yılında Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde, Makine Mühendisi olarak muhtelif illerde görev yaptı.


1990 yılı Aralık ayından itibaren Aydın Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü’nde mühendis olarak çalıştı. 2005 yılı Şubat ayında Müdür Yardımcılığı görevine atanan müdürümüz, 2010 yılı Temmuz ayında da Denizli Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü’ne atandı.


Bayındırlık Bakanlığı’nın lağvedilmesi ile Bakanlık Müşavirliği’ne atanan müdürümüz, 28.10.2011 tarihi itibariyle Uşak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüzde, İl Müdürü olarak görevine başlamıştır.


Evli ve iki çocuk...