06 / 05 / 2024

Uşakta yürüyüş yolları yenilendi

Uşakta yürüyüş yolları yenilendi

Uşak Belediyesi, kentte sağlıklı yaşam adına büyük parklarda oluşturulan yürüyüş yollarını yeniden düzenledi. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü, vatandaşların rağbet ettiği büyük parklarda yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan Trabzon'a deprem uyarısı: Erzincan depremi Trabzon'u da yıkar!

Trabzon Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Semi Hamzaçebi, Erzincan'da olabilecek bir depremin Trabzon'u da yıkacağına dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. 

İstanbul’da tam 1.500 bina durduğu yerde yıkılabilir! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökce, hızlı tarama testlerinin sonuçlarına göre, megakent İstanbul’da şu an 1500 civarında, durduğu yerde yıkılacak bina olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Dün 20,43 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru güne artışla başladı. Yatırımcılar ise  dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. 24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak!' 

Yaptığı tahminlerle çok konuşulan ekonomist Tuna Kaya'dan yeni açıklamalar geldi. Kaya, Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak diye belirtti.

Hatay Havalimanı’nda son dakika gelişmesi! Hasarlar onarıldı, havalimanı uçuşa hazır!

Deprem felaketleri sonucunda önemli ölçüde hasar gören Hatay Havalimanı pistindeki onarım çalışmaları tamamlandı. Hatay Havalimanı’nın öncelikli olarak 2 kilometrelik bölümünün uçuşa hazır hale getirildiği bildirildi.

Hurda fiyatları resmen uçtu! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 3 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları, yeni haftada da yükselmeye devam ediyor. Hurda fiyatları, gelen zamlardan sonra resmen uçtu. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 3 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Enerji Yoksulluğu, Avrupa'yı kıskacına aldı! Enerji Yoksulluğu nedir? Neden kaynaklanıyor?

Temel ihtiyaçlarımızın karşılanmasında enerjinin rolü her geçen gün katlanarak artarken "Enerji Yoksulluğu" Avrupa'yı kıskacına aldı! Günümüzde enerji tüketiminin büyüme hızına yakın bir oranda arttığını görüyoruz. Peki, "Enerji yoksulluğu" kavramı ne ifade ediyor? Enerji yoksulluğu nedir? İşte ayrı

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu başkanı olarak seçildi. 

Gürültücü komşu ceza alır mı?

Takvim gazetesi yazarları arasında yer alan Feride Hilal İmal bugünkü gürültü yapan komşuyu kaleme aldı. Peki gürültücü komşu ceza alır mı?

Uğur Yücel 1.5 milyon dolarlık villasını geri alamadı!

Uğur Yücel, kredi çekmesi için üzerine geçirdiği 1.5 milyon dolarlık evini geri alamadığı ve çekleri ödemediği iddiasıyla ortağı İbrahim Ahıskalı'dan davacı oldu...

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkuş tarafından kuruldu.

Doğuş GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,29!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 10 üzerinden 9,29 olarak teyit edildi.

Doğuş GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komite üyelerini seçti. İşte Doğuş GYO'nun yönetim kurulu komite üyeleri...

Uşakta yürüyüş yolları yenilendi Haberi

Uşakta yürüyüş yolları yenilendi

Bu kapsamda Ata ve Çobançeşme Parkı içindeki yürüyüş yolları yeniden yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu. 

Büyük parkların vatandaşların nefes alması ve zaman geçirmesi bakımından önemli yer tuttuğunu kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Hemşehrilerimizin büyük parklarda daha güzel vakit geçirebilmeleri konusunda hassas bir yaklaşım içindeyiz. Bu nedenle parkların eksikliklerini tespit edip gereken müdahaleleri yapıyoruz. Parklardaki tartan pist olarak bilinen EPDM yürüyüş yollarını istenilen düzeye getirdik. Vatandaşımız yürüyüşlerini artık daha güzel alanlarda yapacak" dedi.


Yeni...