05 / 05 / 2024

Usta Dönerci şubeleri

Usta Dönerci şubeleri

Usta Dönerci yurt dışına açılacak. Türkiye’de 50 restoranı bulunan Usta Dönerci’yi Çin’e götürmek istediklerini belirten Dikici “Grubun en hızlı büyüyen markası Usta Dönerci olacak” dedi.,Yıl sonunda 100 mağazaya ulaşmayı planlıyor.

Bu dönemde markanın giysisini mi yoksa hissesini mi almak daha karlı?

Enflasyon karşısında Türk Lirası değerini kaybederken vatandaş parasının değerini korumak için ne yapması gerektiğini düşünüyor.  Finansal yatırım uzmanı Ebru Usta,  kıyafet almak yerine aynı şirketin hisselerini alınabileceğini söyledi.

İnşaat ustası krizi çözülemiyor, fazla para değil, düzenli kazanç isteniyor!

İnşaat sektöründe son dönemde yaşanan işçi sorunu devam ederken, müteahhitler aylık 70 bin liraya çalıştıracak usta bulamadıklarını söylüyor. Torbalı Ticaret Odası Başkanı’nın yaptığı yeni açıklama üzerine, Borsa İzinde X Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda memurluk mu inşaat işçiliği mi diye

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Ebru Gürlek, Pera GYO Genel Müdürü oldu! 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın üst yönetim kadrosunda değişikliğe gidildi. Pera GYO Genel Müdürü Berati Usta'nın istifası kabul edildi ve yerine yeni genel müdür atandı. İşte ayrıntılar...

Adobe ve Samsung iş birliği! Görüntü düzenlemelerine usta el dokunuşu geliyor

Samsung Galaxy S23 serisinin görüntü düzenlemelerine usta el dokunuşu geliyor. Dünyaca meşhur Adobe firması ile Samsung Galaxy S23 serisine entegrasyonu için anlaşma sağlandı

Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı!

Acarkent, Kavacık ve Bodrum şubeleri ile hizmet veren Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı...

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'nın Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde kentsel dönüşüm için toplantılar yapılmaya başlandı. İnşaat Mühendisleri ve Mimarlar Odası Bursa şubeleri, İMSAD ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Konseyi geçtiğimiz aylarda önemli bir işbirliğine imza attı.

Usta mimarlar ve malzeme uzmanları 1-4 Nisan'da Yapı Fuarı'nda!

1-4 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Yapı Fuarı – TurkeyBuild Istanbul, usta mimarları ve malzeme uzmanlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Erhan Usta: Kira stopajları sıfırlanmalı!

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Erhan Usta yaptığı açıklamada, Verilen kredilerin ödenmesi konusunda da esnafı rahatlatmamız lazım. Kira stopajları mutlaka sıfırlanmalıdır. Bunlar bütçe dengelerini bozacak bir şey değildir" dedi.

Tarihi Demirci Döner Londra'da şube açıyor!

İstanbul'da Fatih, Ataşehir Watergarden ve Maltepe'de şubeleri bulunan Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın sahibi Orçun Ongun, şimdi de gözünü Londra'ya dikti.

Alişan Nişantaşı’ndaki dükkanını kapattı!

Alişan babası için Nişantaşı’nda açtığı dönerci dükkanını, mal sahibinin kiraya ekstra zam yapmak istemesinin ardından kapattı.

Ömer Seyfettin’in sıra dışı hayatı ilk kez tiyatro sahnesinde!

Ödüllü yazar Kosta Kortidis'in usta kalemiyle sahne taşıdığı yeni tiyatro oyunu “Deli Şair Ömer Seyfettin”; büyük hikayecinin ölüm yıldönümü olan 5 Mart’ta İstanbul’da seyirci ile buluşuyor...

Bedri Usta'dan franchise fırsatı!

Türkiye genelinde 14 şubesi bulunan kebapçı Bedri Usta, hem yurt içinde hem de yurt dışında franchising yöntemiyle büyüyecek. Yeni açılacak şubeler için aylık minimum 450 bin ile 500 bin TL arasında ciro hedeflenirken kâr marjı ise yüzde 20 düzeyinde bulunuyor...

Usta Dönerci şubeleri Haberi

Usta Dönerci şubeleri


Burger King, Sbarro, Arbys, Popeyes gibi dünyaca ünlü fast food zincirlerinin Türkiye distribitörü TAB Gıda, döner işine de girdi. Bugün 50 Usta Dönerci restoranıyla hizmet veren TAB Gıda, yıl sonunda 100 mağazaya ulaşmayı planlıyor. TAB Gıda Genel Müdürü Caner Dikici, Usta Dönerci’de asıl hedeflerinin yurt dışı olduğunu belirterek “Çin pazarına girmeyi planlıyoruz. Orada potansiyel çok yüksek. Ardından Usta Dönerci’yi dünyaya yayacağız” dedi. Dikici ayrıca 2016 yılında grubun toplamda 150 mağaza açacağını belirterek 3 bin kişiye de istihdam sağlanacağını söyledi.




- TAB Gıda nasıl kuruldu?


TAB Gıda 1995 yılında kuruldu. Ben o sıralar Ata İnşaat’taydım. Atatürk Barajını yapan grup. Onların çocukları kuruyorlar. İkinci nesil. Aslında kökeni inşaat şirketi. İlk olarak Burger King’in mastar franchise’ı oluyor. Ben o sıralar gruptayım ama bu işle...