09 / 05 / 2024

Uyum Gıda Sarıyer

Uyum Gıda Sarıyer

Site mağazacılığı konsepti ile gelişen Uyum Gıda, İstanbul’da toplu konutların ve sitelerin inşa edildiği gelişim bölgelerinde büyüyor

Uyum Sarıyer mağazası açıldı!

Uyum Gıda, Sarıyer mağazasının açıldığını duyurdu. Uyum mağazalarının toplam sayısı 54'e ulaştı

Sarıyer’deki 11 mahallenin tapu sorunu çözülüyor! Son dakika! 

İBB Meclisi, 19 Şubat Pazartesi günü Sarıyer’de tapu sorunu yaşayan 11 mahallenin sorununun çözülmesi amacıyla toplanacak. İşte ayrıntılar...

Denizkoru Sarıyer'de 1.99 faiz 48 ay vade avantajıyla!

IC Holding tarafından Boğaz’ın gözdesi, Sarıyer'de yükselen Denizkoru Sarıyer'de 1,99 faiz 48 ay vade avandajıyla satışlar devam ediyor. Peki  Denizkoru Sarıyer'de  daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Yakın ve İlhami Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marına Aghayeva ve Mehmet Veysi Çali ortaklığında kuruldu.

Sablo İnşaat Taahhüt Temizlik Gıda Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sablo İnşaat Taahhüt Temizlik Gıda Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhan Kerim Adalı tarafından kuruldu.

Inventıon Bussınes Internatıonal İnşaat Malzemeleri Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Inventıon Bussınes Internatıonal İnşaat Malzemeleri Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Agha Torknezhad ve Amır Torknezhad ortaklığında kuruldu.

Cankoç İnşaat Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankoç İnşaat Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Koçak tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi Sarıyer ve Kağıthane!

İstanbul'un değerli bölgelerinden Sarıyer ve Kağıthane özellikle yabancıların ilgi odağı haline geldi. Durum böyle olunca burada bulunan konut fiyatlarında artış yaşandı.

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Tufan As Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi açıldı!

Tufan As Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Amanet tarafından açıldı. 

Altılı Gıda İnşaat Turizm Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altılı Gıda İnşaat Turizm Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Asiye Sarımehmet tarafından kuruldu.

World Class İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Class İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 600 bin TL sermaye bedeli ile M.A.E Abbas tarafından kuruldu.

Uyum Gıda Sarıyer Haberi

Uyum Gıda Sarıyer


Uyum Gıda, İstanbul - Sarıyer’de açtığı 54’üncü marketi ile birlikte bu konsepte yeni bir halka daha eklemiş oldu. Yeni mağazasıyla birlikte satış alanı büyüklüğünü 40 bin metrekarenin üzerine çıkaran Uyum’un Sarıyer’deki marketi, Kilyos yolu üzerinde hizmete girdi. Uyum, 680 metrekare satış alanına sahip yeni marketinde 30 kişiye de iş olanağı sağladı. Uyum’un Sarıyer mağazası, bölgedeki 7 bin 500 konuta hizmet...