30 / 04 / 2024

uyum gıdanın gayrimenkulleri

uyum gıdanın gayrimenkulleri

Uyum Gıda gayrimenkulleri satışa çıkardı.Gayrimenkulleri yaklaşık 40-45 milyon TL değerinde...

Akfen GYO'dan Penguen Gıda'nın Bursa arazisine karma proje!

Akfen GYO, Penguen Gıda'nın Bursa Görükle'deki arazinde hayata geçirilecek proje için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi ve ayrıntılar...

Türkiye'nin kredi notu teyit edildi! Görünümü negatife çevirdi

S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak onaylarken görünümünü ise 'durağan'dan 'negatif'e revize etti. Foreks Haberin araştırmasında ön görü görünüm notun değişmeyeceği şeklinedydi. S&P Global'in dolar öngörüsü ise bu sene bitiminde 24 TL oldu.

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'dan 'ön sipariş' açıklaması!

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'dan resmi açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre; ön sipariş süreci çok yakın bir zamanda başlayacak. İşte detaylar...

Pazarın en gözdeleri limon ve patatese devasa zam. Sofrada bu besinleri bulmak artık zor olacak

Artan enflasyon rakamları pazarda sofraların vazgeçilmezi limon ve patatesi vurdu. Bu iki gıdanın dışında soğan, domates de fahiş zamları görürken, Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan, pazardaki son durumu açıkladı.

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Şehmus Günaydın'dan Isparta'da emeklilere TOKİ desteği sözü!

Vali Şehmus Günaydın, Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Abdülkadir Ersal ve yönetim kurulu üyelerine Isparta'da yapılacak TOKİ Emekli Konutları konusunda destek sözü verdi.

Vileroy&Boch’dan yeni ahşap görünümlü TUXEDO porselen karo serisi!

Vileroy&Boch’un yeni porselen karo zemin konsepti TUXEDO, “orijinalliğin yeniden keşfi” mottosuyla, lüks ahşaplardan esinlenen yeni ahşap görünümünü sunuyor. TUXEDO, otantik ahşap görünümünü, seramiğin avantajlarıyla sunmasıyla öne çıkıyor.

Şehmus Günaydın'dan Taşköprü’ye doğalgaz sözü!

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Taşköprü'yü ziyaret ederek çalışma devam eden İl Özel İdaresi yatırımlarını inceledi, Vali Günaydın, doğalgazı Taşköprü’ye önümüzdeki süreçte muhakkak getireceklerinin müjdesini verdi.

Türkiye ekonomisi için güneş görünüyor!

PwC Danışmanlık Bölümü Başkanı Martin Scholich, ‘palazlanan ekonomiler’ arasındaki Türkiye’nin bir süre daha hata yapabileceğini söylerken, “Kimse Türkiye’nin üstünü çizmedi. Bulutların arasından güneş görünüyor” dedi.

Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporu yayınlandı!

Ticari gayrimenkul üzerine danışmanlık hizmetleri veren JLL Türkiye, perakende, ofis, lojistik ve otel sektörlerindeki gayrimenkul pazarını değerlendirdiği ‘Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü’ raporunu yayınladı.

Kale Boya'dan mermer görünümlü Artcrete serisi!

Kale Boya, hem duvar hem zeminde uygulanabilen mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile mekanlara yeni bir soluk getiriyor. ‘Artcrete’, iç cephe dekorasyonlarının kusursuz tamamlayıcısı haline geliyor.

TİKA'dan Gürcistan'ın Karacalar Köyü kreşine tadilat desteği!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Gürcistan'ın Telavi Belediyesine bağlı Karacalar köyü kreşine tadilat ve donanım desteğinde bulundu.

Refik Günaydın'dan Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi çağrısı!

Çömlekçi Mahalle Muhtarı Refik Günaydın, “Çömlekçi’de halkın ızdırap içinde olduğu belli. Kentsel dönüşüm ismini duyan vatandaş ve kiracılar ‘Burada nasıl olsa kentsel dönüşüm olacaktır’ diyerek burayı terk edip diğer mahallelere göç etmişlerdir" dedi

uyum gıdanın gayrimenkulleri Haberi

uyum gıdanın gayrimenkulleri


Kenan Turan Yatırım Finansman Araştırma Müdür Yardımcısı  "Uyum Gıda daha önce planlandığı gibi İstanbul'daki iki mağazasını (Kurtköy: 435 m2 ve Uyum Çarşı: 3.554 m2) Makro Grubu şirketi Nokta Pazarlamaya 9.5 milyon TL (2013 ilk çeyrek net borcunun  yüzde 29'una, piyasa değerinin yüzdesine denk geliyor) karşılığında sattı. Uyum ayrıca bu mağazaları satış sonrasında 5+5 yıllığına geri kiraladı. Uyum Gıda Makro tarafından satın alındıktan sonra (Makro şu an Uyum'un yüzde 47sini kontrol ediyor) yeniden yapılandırma süreci başladı ve bu süreçte kârlılığa odaklandı. 


Uyum ayrıca atıl duran gayrimenkullerini satışa çıkardı. Uyum'un geri kalan atıl gayrimenkulleri yaklaşık 40-45 milyon TL değerinde. Şirketin atıl gayrimenkullerini satarak nakde dönüştürmeye başlamasını olumlu karşılıyoruz. Bu gayrimenkuller ile ilgili herhangi bir değer bizim fiyatımızda olmadığından, satışlar sonucu elde edilen...