02 / 05 / 2024

Üzümcü Konağı son durum

Üzümcü Konağı son durum

Turgutlu’nun en önemli yapıları arasında yer alan Üzümcü Konağı, tadilat ve yenilemeyle Turgutlu Belediyesi Kent Müzesi olarak açıldı.

Elinde altını ve doları olanların yüzü güldü! Yatırımcılara son dakika şoku!

Bu hafta yatırım araçlarından altın ve doların kazandırdığı belirlendi. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksine dahil hisse senetleri arasında bu hafta en çok artış gösteren yüzde 24,48 ile Borusan Yatırım ve Pazarlama olarak açıklandı. İşte yatırımcıların merak ettiği o rakamlar...

Sarıyer’deki 11 mahallenin tapu sorunu çözülüyor! Son dakika! 

İBB Meclisi, 19 Şubat Pazartesi günü Sarıyer’de tapu sorunu yaşayan 11 mahallenin sorununun çözülmesi amacıyla toplanacak. İşte ayrıntılar...

Altında ibre yeşile döndü! Elinde altını olanlar hemen baksın! Son dakika altın fiyatları! 

Altın fiyatlarında ibre haftanın ikinci işlem gününde yeşile döndü. Altının onsu 2027 dolara yükselirken yatırımcılar son dakika gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın fiyatlarını araştırıyor. 23 Ocak 2024 son dakika altın fiyatları.

Son 10 ayda en fazla kazanç konut ve borsadan!

Yatırımcılar son 10 ayda en fazla kazancı borsa ve konuttan sağladı. Ocak ayında en fazla getiriyi sağlayan konut, haziran ayından itibaren zirveyi borsaya bıraktı.

Kentsel dönüşüm projeleriyle kontrolsüz şehirleşmeye son verilmeli! 

Siltaş Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir,8 Kasım Dünya Şehircilik Günü kapsamında yaptığı açıklamada şehirlerin sürdürülebilirliğine dikkat çekerek ''kentsel dönüşüm projeleriyle kontrolsüz şehirleşmeye son verilmeli'' dedi.

65 yaş maaşı, SED ödemesi, engelli aylığı zamları baştan aşağı değişti: Hemen yeni maaşlarınıza göz atın! SON DAKİKA!

Son dakika yeni rakamlarla 65 yaş maaşı, SED ödemesi, engelli aylığı maaş zamları tek tek hesaplandı. Peki 65 yaş maaşı, SED ödemesi, engelli aylığı Ocak zammıyla kaç TL olacak? İşte merak edilenler... 

Selçuk Geçer dolar yatırımcılarını son kez uyardı: Dolar taklayı o gün atacak, tam bu kadar olacak! 

Merkez Bankaları faiz kararı sonrası tüm gözler dolar kuruna çevrilirken, dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcıları son kez uyararak ''Dolar taklayı o gün atacak'' dedi.

Tapu sahipleri hemen bu detaylara bakın! Bunları yapmazsanız kabul edilmez! Son dakika! 

Gayrimenkul alım ve satımlarında tapu işlemleri ile ilgili pek çok detay bulunuyor. Son günlerde hisseli tapunun satışı merak ediliyor. Peki hisseli tapu nedir? Hisseli tapu satışı iptal edilir mi? İşte ayrıntılar...

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda yer alan Kızılay AVM'nin tahliyesine karar verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Yatırımcıların kafasını karıştıran soru: Kur Korumalı Mevduat'tan TL mevduatına geçmek doğru bir karar mı?

Riski sevmeyen yatırımcılar son zamanlarda ''Kur Korumalı Mevduat'tan TL mevduatına geçmek doğru bir karar mı?'' sorusunu araştırıyor. 

Milyarder yatırımcıdan son dakika uyarısı geldi: Gayrimenkulde büyük deprem olacak!

Milyarder yatırımcı Jeff Greene yaptığı son dakika açıklamasında gayrimenkul sektörünün her alanda sarsılacağını söyledi. İşte Milyarder yatırımcı Jeff Greene tarafından yapılan o açıklamalar...

Altın almanız için son şans! Altında rüzgar tersine dönecek! İslam Memiş rakam ve tarih verdi!

Altın fiyatları için rüzgarın tersine döneceğini belirten Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ''Altın almanız için son şans'' diyerek altının geleceği rakamı tarih vererek açıkladı.

Altında fırtına öncesi sessizlik! Altın Kahini İslam Memiş son kez uyardı! Altın fiyatları 24 saat sonra böyle olacak!

Altın Kahini İslam Memiş, altın fiyatlarının geleceği seviye konusunda 24 saat uyarısı yaparak yatırımcıları son kez uyardı. 

Üzümcü Konağı son durum Haberi

Üzümcü Konağı son durum

Turgutlu Belediyesi Kent Müzesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında açıldı. Üzümcü Konağı, Zafer Kalkınma Ajansı’nın destekleriyle restorasyon çalışmaları yapıldı. 


Üzümcü Konağı'nın açılışında konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Üzümcü Konağı olarak bilinen bölge  biridir. Yunan işgali sırasında kentin önemli yapıları yakılmıştı, işgalin ardından bu konak kent mimarisinin modern bir yüzü olarak inşa edildi. Bu yapıya sahip çıkmak, geleceğimize ve kadim eserlerimize sahip çıkmak demektir. Özverili bir çalışma sürecinin ardından Kent Müzemiz tamamlandı. Şimdi Turgutlu geçmişini bu nadide mekanda öğrenebilecek" dedi. Açılışa katılan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ise, "Turgutlu ve Turgutlu Belediyesi tarihine sahip çıktı. Bu güzel eser ortaya çıktı, emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.