19 / 05 / 2024

Vahit Kazancı denetçi

Vahit Kazancı denetçi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre Uygulama Yönetmeliğinin 14. Maddesinin 3. fıkrası (e) bendinde belirtilmiş suçlar kapsamına girmiş olması nedeniyle Vahit Kazancı'nın denetçi belgesi iptal edildi

Ev alıp 5 sene içinde satanlara vergi şoku! Rakam rakam hesaplandı! Değer artışı kazancı nasıl hesaplanır?

Gayrimenkul alıp 5 sene içinde satanlar, değer artış kazancı olarak elde ettikleri bu gelirler kapsamında vergi ödüyor. Peki değer artışı kazancı nasıl hesaplanır? İstisnalar var mı? İşte ayrıntılar...

Tapu sahipleri dikkat! Kamu Denetçiliği Kurumu açıkladı, geriye dönük ödemeler hesaplara yatacak!

Kamu Denetçiliği Kurumu tarafından alınan karar ile üzerine tapu olanların geriye dönük bu ödemeleri hesaplarına geri yatırılacağı duyuruldu. 

Dr. Ferhan Vahit Benli kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Gübretaş’ta ne iş yapıyor?

Dr. Ferhan Vahit Benli, doktorasını nerede tamamladı? Ne zaman Genel Müdür ve CFO oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ferhan Vahit Benli’nin hayatı...

Kiracı apartman yöneticisi olabilir mi? 

Kat Mülkiyeti Kanunu'na göre, denetçi veya denetim kurulu kat malikleri arasından seçilmesi gerekmektedir. Bu nedenle, kiracılar denetçi olarak atanamazlar. Bu durumda merak edilen diğer konulardan biri de kiracıların apartman yöneticisi olup olamama durumudur. İşte bu konu ile ilgili önemli açıklam

Dikkat! İkinci el araç satışında yeni tuzak: Zam üstüne zam yapıyorlar

İkinci el otomobil fiyatlarındaki haksız kazancı durdurmak için yapılan 6+6 kuralını ikinci elin fiyatı sıfırı geçemez düzenlemesi takip etti. Fakat fırsatçılar da yöntemlerinde değişikliğe gitti. İşte ikinci el otomobil fiyatlarının artmasına neden olan yeni oyun...

Sayıştay Başkanlığı resmen açıkladı: Denetçi yardımcısı adayı alınıyor! Aman başvuruları kaçırmayın! 

Sayıştay Başkanlığı tarafından son dakika bir personel alımı açıklandı. Sayıştay Başkanlığı, boş bulunan 25 kadro için denetçi yardımcısı adayı alımı yapacak. Peki başvurular ne zaman? 

Vahit Kirişçi'den açıklama: Bu illerde olana destek ödemesi yatacak!

Vahit Kirişçi dar gelirli aileleri sevindirecek bir açıklama yaptı. Bu illerde olanlar geri ödemesiz devlet desteği alabilecek. 11 ili kapsayan açıklama ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor...

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi çiftçilere müjdeyi verdi! Ödemeler bugün yapıldı! Hemen paranızı alın!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi binlerce çiftçinin heyecanla beklediği tarımsal destek ödemelerinin bugün hesaplara geçtiğini açıkladı.

Kamu Denetçiliği Kurumu'ndan şaşkına uğratan girişim! İş başvurusunda bulunan kişinin bilgileri veri tabanından silindi!

Kamu Denetçiliği Kurumu emsal bir karar aldı. Bir kişinin kişisel verileri iş başvurusunda bulunduğu kurumun veri tabanından kaldırıldı. 

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Kazancı kimdir? Ali Metin Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Metin Kazancı Ne iş yapar? Ali Metin Kazancı Nereli?  İşte Ali Metin Kazancı'nın hayatına dair merak edilenler.

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Fırladı! Gümüş yatırımcısının günlük kazancı yüzde 5'i geçti! Elinde 1 gram bile gümüş olanlar çabuk bakın

Gümüş fiyatları yükselişe geçti. Gümüşün yatırımcısına kazancı günlük  yüzde 5'i geçti. Yatırımcılar hemen güncel gümüş fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Son dakika gümüş fiyatları 2 Kasım 2022.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Krişçi'den çiftçiye ucuz gübre ve ucuz mazot müjdesi: Tarih verip detayları açıkladı

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımda çiftçinin en büyükk girdi kalemlerinden birini oluşturan azotlu gübrelerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bakan Kirişçi, 50 kilogramı 850 lirayı bulan gübrelerin nasıl ucuzlayacağını açıkladı.

Vahit Kazancı denetçi Haberi

Vahit Kazancı denetçi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünden:

4708 Sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanun uyarınca oluşturulan Merkez Yapı Denetim Komisyonu Başkanlığının 07.10.2013 tarihli ve 465/6 no’lu kararına istinaden;  Uygulama Denetçisi İnşaat Mühendisi Mesut Vahit KAZANCI’nın Adli Sicil Kaydı ile hükmolunan eyleminin 4708 sayılı kanuna dayalı olarak çıkarılan Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliğinin 14. Maddesinin 3. fıkrası (e) bendinde belirtilmiş suçlar kapsamına girmiş olması nedeniyle, 17415 belge numaralı Uygulama Denetçisi İnşaat Mühendisi Mesut Vahit KAZANCI’nın Denetçi Belgesinin iptal edilmesi ve belge iptali hususunun Resmi Gazete ilan tarihinden itibaren yürürlüğe konulması uygun görülmüştür.

İlgililere...