08 / 05 / 2024

Vakfın Kurucu Genel Sekreteri Mahmut Göksu

Vakfın Kurucu Genel Sekreteri Mahmut Göksu

Kısa bir zaman önce vakıf bayrağını Ömer Özkartal’dan devralarak göreve başlayan Ramazan Aksoy, ilk yeni Yönetim Kurulu toplantısını Mütevelli Heyet üyeleriyle birlikte kahvaltıda bir araya gelerek gerçekleştirdi.

Google'ın kurucu ortağı Larry Page, 32 milyon dolara ada aldı!

Google'ın kurucu ortağı Larry Page Porto Riko'daki bir ada olan Cayo Norte'yi satın aldı. Söz konusu adayı sessiz sedasız satın alan Page’in ada için 32 milyon dolar ödediği belirtildi.

Akbank’ın genel müdürlük koltuğunda artık yeni bir isim oturacak!

12 yıldır Akbank'ta genel müdürlük yapan Hakan Binbaşgil yönetim kurulu başkanı yardımcısı olarak atanırken, bankanın yeni genel müdürü ise Cenk Kaan Gür oldu.

İş dünyası Gümrük Birliği Anlaşması'nın yeniden revize edilmesini istedi!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) 61. Genel Kurulu'nda konuşan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, AB ile müzakereler yürütülürken Gümrük Birliği Anlaşması'nın günün koşullarına göre yeniden revize edilmesi gerektiğini söyledi.

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Trabzon Beşikdüzü ve Vakfıkebir için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Özdemir Çetin, Reysaş İnşaat'ın Genel Müdürü oldu!

Reysaş Yatırım Holding'in grup şirketi Reysaş İnşaat'ın yeni Genel Müdürü Özdemir Çetin getirildi. 

Yabancı bir vakfın ülkemizden tarım arazisi aldığı iddiaları mecliste!

Yabancı bir vakfın ülkemizden tarım arazisi satın aldığı iddiaları meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

'Türkiye Diyanet Vakfı kiracılarını icraya verdi' iddiası mecliste!

Türkiye Diyanet Vakfının kiracılarını icraya vermesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Enka İnşaat'ın genel kurul sonuçları tescillendi!

Enka İnşaat Genel Kurul Toplantısı'nda özet olarak aşağıdaki ana kararlar alındı. Alınan kararların tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün genel kurul toplantısına virüs engeli!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ertelenen Genel Kurul toplantısı Covid-19 tedbirleri kapsamında, İstanbul'un Yüksek Riskli kategoriden çok yüksek riskli kategoriye çıkması nedeniyle iptal edildi. 

Vakıflar Genel Müdürlüğü kardeş ülkelerdeki tarihi eserleri restore ediyor!

Vakıflar Genel Müdürü Ersoy, restorasyon çalışmalarını kardeş ülkelerde de devam ettiklerini açıkladı. Ersoy, ''84 yıl sonra Fatih Sultan Mehmet Vakfının mülkiyetindeki ve tapusunda olan Ayasofya Kebir Camisi'ni hem inanç hem kültür turizmine kavuşturmanın gururunu yaşıyoruz'' dedi.

Hakan Bucak: Konut sektörü satış hızını artırdı!

Ağustos 2020 konut satış istatistiklerini yorumlayan Mars Investment Kurucu Genel Müdürü Hakan Bucak, ''Pandemi nedeniyle aslında minimum 3 ay talep kaybı ve resmi işlem kaybı yaşayan konut sektörü satış hızını artırdı'' dedi.

Türkiye Maarif Vakfı'nın yurt dışındaki okul sayısı artıyor!

Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün yaptığı açıklamada "2023'e kadar Birleşmiş Milletlere üye ülkelerin yarısında okul açmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz." diye konuştu.. 

Vakfın Kurucu Genel Sekreteri Mahmut Göksu Haberi

Vakfın Kurucu Genel Sekreteri Mahmut Göksu

Her alanda birbirinden fedakâr ve değerli insanların yer aldığı yeni Yönetim Kurulu toplantısı, tanışma faslı ile başladı. Ardından toplantının açılış konuşmasını yaparak önemli konulara vurgu yapan Adıyamanlılar Vakfı’nın çiçeği burnunda Genel Başkanı Ramazan Aksoy; güçlü, güvenilir ve “söz konusu vakıf işi deyince gerisi teferruattır” diyerek her türlü fedakârlığı yapmaya hazır bir kadro ile yola çıkmanın gururu ve kıvancını yaşadığını söyledi. 




Yeryüzünde bütün hayır işlerinin anahtarı konumunda olan vakıfları yaşatmanın fedakâr insanların görevi olduğunu söyleyen Aksoy şunları kaydetti: “Adıyamanlılar Vakfımız, kuruluşunun 19. yılında hizmetleriyle Türkiye’de diğer illerin vakıfları arasında model olabilecek bir konuma gelmişse bunda hiç kuşkusuz en önemli pay sahibi hayırsever iş adamlarımız olmak üzere vaktini ve nakdini verenlerdir. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de Adıyaman’ın ve Adıyamanlıların sesi ve...